Justin Bieber nem megy rehabra
2013. március 15. 17:59
|
|
Besztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 150 Csatolások: 8 Azonosító: 125808 offline
|
Ez mind "szép és jó", csak az a baj, hogy az amit mond, és amilyen stílusban mondja, szöges ellentétben állnak egymással...
Ugyanis, ha tényleg "két lábbal állna a földön" akkor nem lenne így elszállva magától...
2013. március 15. 18:13
20 éves vagyok, sosem leszek énekes, pedig lenne hangom, csak nincs kedvem hozzá és igazából sosem foglalkoztatott. Elképzeltem magam, mit tennék az ő helyében.
Talán az első az lenne, hogy képezném magam. Eljárnék egy profi énektanárhoz, akinek segítségével fejleszthetném énekhangom.
Aztán az igényt felmérve beszerezném és fejleszteném a zenéléshez szükséges infrastruktúrát.
Megkeresném szívem másik felét és nagyon szeretném.
Ja és a legfontosabb felvenném a hiper-super álcázó acélköpenyt, és nem engedném, hogy még csak véletlenűl se kerüljön ki rólam vagy környezetemről olyan felvétel, aminek nem kellene. Nem lehetetlen ennek a kivitelezése.
Talán vennék egy Royce-t.
Sok hülyeséget csinált az utóbi időben, és ezt nem tagadhatja senki sem. Ha két lábon állna a földön, akkor nagyon jól tudná, hogy nem a nyávogó hangja az, ami sokakat kiborít.
Ha nincs az a fekete énekes (bocs, de nem jut eszembe a neve) és nem találja meg, még mindig egy senki lenne. A sikerét annak köszönheti, hogy a fejlett gondolkodású médiafőiskolát végzett, diplomás egyének elötte már feltörték a felnövendő ifjúság agyának védőburkát, ha az még a helyén lenne, úgy pattanna le róla ő és a hozzá hasonló egyének, mint hülyegyerek a trambulinról.
Én a helyében elgondolkodnék a jövőn, jó igen tudom, azt dobná neki a gép, hogy folytassa így, ahogy van, úgy is venni fogják a lemezeket, de érdemes lenne. Ha ő tényleg próbálna jó fiú lenni (ha bele gondolunk, merész, rögtön két kihívást állít maga elé
), akkor nem kellene azt a sok marhaságot elkövetni. Szép dolog az önbizalom, de érdemes lenne az önkritika fogalmával is megbarátkoznia, mert így nem lesz generációkon átívelő karriere, ha mások szavára teszik nagyívben, akkor legalább próbáljon beszélgetni az értelmesebbik énjével, ha van olyanja.
"A soha ne mond, hogy soha" mottóban, ott van annak a lehetősége, hogy bebukhat és kereshet más megélhetést.
Talán az első az lenne, hogy képezném magam. Eljárnék egy profi énektanárhoz, akinek segítségével fejleszthetném énekhangom.
Aztán az igényt felmérve beszerezném és fejleszteném a zenéléshez szükséges infrastruktúrát.
Megkeresném szívem másik felét és nagyon szeretném.
Ja és a legfontosabb felvenném a hiper-super álcázó acélköpenyt, és nem engedném, hogy még csak véletlenűl se kerüljön ki rólam vagy környezetemről olyan felvétel, aminek nem kellene. Nem lehetetlen ennek a kivitelezése.
Talán vennék egy Royce-t.
Sok hülyeséget csinált az utóbi időben, és ezt nem tagadhatja senki sem. Ha két lábon állna a földön, akkor nagyon jól tudná, hogy nem a nyávogó hangja az, ami sokakat kiborít.
Ha nincs az a fekete énekes (bocs, de nem jut eszembe a neve) és nem találja meg, még mindig egy senki lenne. A sikerét annak köszönheti, hogy a fejlett gondolkodású médiafőiskolát végzett, diplomás egyének elötte már feltörték a felnövendő ifjúság agyának védőburkát, ha az még a helyén lenne, úgy pattanna le róla ő és a hozzá hasonló egyének, mint hülyegyerek a trambulinról.
Én a helyében elgondolkodnék a jövőn, jó igen tudom, azt dobná neki a gép, hogy folytassa így, ahogy van, úgy is venni fogják a lemezeket, de érdemes lenne. Ha ő tényleg próbálna jó fiú lenni (ha bele gondolunk, merész, rögtön két kihívást állít maga elé
"A soha ne mond, hogy soha" mottóban, ott van annak a lehetősége, hogy bebukhat és kereshet más megélhetést.
2013. március 15. 19:19
|
|
vivi002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 158826 offline
|
"Norah
Attól mert még anyu + apu megtaníttatta neki a zenei alapokat, (mert volt money) attól még tehetségtelen. Egy kis mitugrász kis vakarcs. Számomra ő nagyon távol áll a tehetséges jelzőtől. Ugrálni a bilifrizkójával és nyávogni bárki tud. Ráadásul nagyképű is, pedig tényleg nem sok oka lenne rá. Ő csak egy kreálmány. Ha a menedzserek levennék róla a kezüket, a föld is elnyelné a kis csökevény." Kedves Norah! képzeld justinéknak nem volt pénze még ruhára sem és mindenki kinevette őt az iskolában mert szegény volt! És ha te lennél híres és ezek a dolgok történtek volna veled t5esem tudnál egy levélnél többet tenni,hogy kimagyarázd magad! És hidd el ha teis ennyire jól befutott karrierű énekes lennél akkor nemhiszem hogy nekedsem lenne nagy képed!!! Szerintem húzz vissza ahonnan jöttél! amúgy meg ha nem tetszik minek olvasod??? Szerintem tehetséges a gyerek bárki bármit mond! Belieber forever <3
Attól mert még anyu + apu megtaníttatta neki a zenei alapokat, (mert volt money) attól még tehetségtelen. Egy kis mitugrász kis vakarcs. Számomra ő nagyon távol áll a tehetséges jelzőtől. Ugrálni a bilifrizkójával és nyávogni bárki tud. Ráadásul nagyképű is, pedig tényleg nem sok oka lenne rá. Ő csak egy kreálmány. Ha a menedzserek levennék róla a kezüket, a föld is elnyelné a kis csökevény." Kedves Norah! képzeld justinéknak nem volt pénze még ruhára sem és mindenki kinevette őt az iskolában mert szegény volt! És ha te lennél híres és ezek a dolgok történtek volna veled t5esem tudnál egy levélnél többet tenni,hogy kimagyarázd magad! És hidd el ha teis ennyire jól befutott karrierű énekes lennél akkor nemhiszem hogy nekedsem lenne nagy képed!!! Szerintem húzz vissza ahonnan jöttél! amúgy meg ha nem tetszik minek olvasod??? Szerintem tehetséges a gyerek bárki bármit mond! Belieber forever <3
2013. március 15. 19:27
|
|
numark1050új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 197693 offline
|
Na megin ittvannak az utálom Biebert mert eza divat emberek.3 féle ember van: aki szereti justint,aki utálja de azért mert nemjön be neki a stílusa,meg az aki azért utálja mert eza divat de közben 1 számot nem hallott tőle meg aztse tudja,hogy van középső neve (fogadok ,hogy az itt írók 60% a az utóbbi kategóriába tartozik aki negatíval ítélte meg).A lényegre térve szerintem minden fan büszke lehet Bieber re ezután,mert amit leírt az lehet ,hogy kicsit egós de igaz is.Majd ha 19 évesen ott lesztek mint ő,akinek minden lépését 2 kamera meg 50 fényképező gép kezeli (amit ő maga hozott össze nem disney channel által összetákolt sztár akinek a hangja fél hónap retusálás után sem hallgatható Pl:Selena Gomez,Debby Ryan akit a 8-13 éves korosztály ,,vaksága'' tart csúcson,hanem ezt ő érte el magától.Azmeg,hogy azt irják páran róla,hogy ő neki volt pénze elkezdeni arra inkább no comment mert ezis azt bizonytja mennyire nem tudja,ki az a Justin Drew Bieber de azét itt kommentel.Én büszke vagyok rá a kommentjére meg azt tudom mondani,hogy legyen úgy!
2013. március 15. 19:42
Idézet (vivi002 @ 2013.03.15. 19:19)
"Norah
Drága! Leeresztett a gumibiebered? Az összeszedetlen mondataid arra utalnak. Hidd el nekem, hogy nálam a Justin Bieber szókapcsolat egyet jelent azzal a kis piros pöcök gombbal ott fent a képernyő jobb sarkában, de mivel ez nem rajongói oldal, így nagyon úgy gondolom, hogy nem te fogod megmondani nekem, hogy mit csináljak. A szükség pillanatában te menj szépen vissza a megjavított gumibieberedhez, úgy vezesd le a feszültségedet!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. március 15. 19:48
azér nem kell az embert lehülyézni..háát ez van
a sajtó ilyen
2013. március 15. 19:48
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Most vegre megmutatta mekkora egy nagykepu S*gg!!! Meghogy buszkek a szulei ra??Hat az enyemek nem lennenek buszkeke ha drogoznak !!! Szanalmas vagy Justin!! Kulonben Ego-ja biztos hogy van!!!Es szerintem nem tudja hogy ki o ,
) meg sztem . azrt se fogta fel hogy hol van vagy mit csinal!!! O nem a foldon jar
) LOL O az egekbe!!!!!Buszke !! Sajno ez lettel Justin ,egy senkihazi!! Hangod van es tehtseges vagy de tul sokat hiszel magadban es tobbnak gondolod magad mind vagy!! Sajnos Justin eddig sulyedtel!!!
S,csak szolok mielott letamadnatok!!! Nem erdekel, es hogy szeretem Justin (vagy csak szerettem ?) nem tudom ,de nagyon kihozott most a sodrombol!!!
S,csak szolok mielott letamadnatok!!! Nem erdekel, es hogy szeretem Justin (vagy csak szerettem ?) nem tudom ,de nagyon kihozott most a sodrombol!!!
2013. március 15. 19:55
Idézet (Norah @ 2013.03.15. 19:42)
Drága! Leeresztett a gumibiebered? Az összeszedetlen mondataid arra utalnak. Hidd el nekem, hogy nálam a Justin Bieber szókapcsolat egyet jelent azzal a kis piros pöcök gombbal ott fent a képernyő jobb sarkában, de mivel ez nem rajongói oldal, így nagyon úgy gondolom, hogy nem te fogod megmondani nekem, hogy mit csináljak. A szükség pillanatában te menj szépen vissza a megjavított gumibieberedhez, úgy vezesd le a feszültségedet! 
Ne már, szegényt hogy beoltottad.
Beyla
2013. március 15. 20:02
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
Norah
"Attól mert még anyu + apu megtaníttatta neki a zenei alapokat, (mert volt money) attól még tehetségtelen. Egy kis mitugrász kis vakarcs. Számomra ő nagyon távol áll a tehetséges jelzőtől. Ugrálni a bilifrizkójával és nyávogni bárki tud. Ráadásul nagyképű is, pedig tényleg nem sok oka lenne rá. Ő csak egy kreálmány. Ha a menedzserek levennék róla a kezüket, a föld is elnyelné a kis csökevény."
Csak hogy tudd: Justinnak nem volt apja (mert 7 hónapos korában elhagyta), pénze meg főleg nem, nagyon szegényes körülmények közt nőtt fel
"Attól mert még anyu + apu megtaníttatta neki a zenei alapokat, (mert volt money) attól még tehetségtelen. Egy kis mitugrász kis vakarcs. Számomra ő nagyon távol áll a tehetséges jelzőtől. Ugrálni a bilifrizkójával és nyávogni bárki tud. Ráadásul nagyképű is, pedig tényleg nem sok oka lenne rá. Ő csak egy kreálmány. Ha a menedzserek levennék róla a kezüket, a föld is elnyelné a kis csökevény."
Csak hogy tudd: Justinnak nem volt apja (mert 7 hónapos korában elhagyta), pénze meg főleg nem, nagyon szegényes körülmények közt nőtt fel
2013. március 15. 20:05
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Ééééééééééééééééééééééééééééés? Ezt a gyereket mindenki nagy ívben lesz*rja.
2013. március 15. 20:08
Idézet (belieber4ever @ 2013.03.15. 20:02)
Norah
A lényegen nem változtat. Ti csak egyet fújtok, mint a pereces.
2013. március 15. 20:25
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Hát én nem szeretem Justint, de nem is utálom
Csak a balhékat abba hagyhatná!
Csak a balhékat abba hagyhatná!
2013. március 15. 20:28
|
|
MissHamiltonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.06. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 197292 offline
|
”19 éves vagyok, öt vezető albummal. 19 vagyok, és láttam az egész világot. 19 vagyok, és sokkal többet megvalósítottam, mint amiről álmodni mertem. 19 éves vagyok, és ez biztosan félelmetes lehet pár embernek, de ez még tényleg csak a kezdet. Tudom, mekkora tehetségem van, tudom, hogy két lábbal állok a földön. "
Az a hatalmas tehetsége egyenlő a nullával. Ez a "19 éves vagyok" rész pedig komolyan...nevetséges
. Vannak olyan emberek pl. Jennifer Lawrence, akit 20 évesen már Oscarra jelöltek, de említhetném Britney Spearst is, ha már Justinka ennyire ráhajtott a korra. Egy dologban értek vele egyet: "19 éves vagyok, és ez biztosan félelmetes lehet pár embernek, de ez még tényleg csak a kezdet." - Tényleg kezdek félni. Meddig akarja még a "hangjával" és egójával szennyezni a Föld énekesiparát?
Az a hatalmas tehetsége egyenlő a nullával. Ez a "19 éves vagyok" rész pedig komolyan...nevetséges
Beyla
2013. március 15. 20:38
Persze,hogy Büszkék vagyunk rá!
És akárki akármit is mondd,nekünk Beliebereknek,ő tökéletes,és tehetséges marad ÖRÖKRE!
És akárki akármit is mondd,nekünk Beliebereknek,ő tökéletes,és tehetséges marad ÖRÖKRE!
2013. március 15. 21:10
nagyon is a rehabon van a helye
és ez a 19 éves vagyok duma
és ez a 19 éves vagyok duma
2013. március 15. 22:39
|
|
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline
|
én nagyon büszke vagyok Justinra,és arra is hogy Belieber lehetek!! nekem hatalmas segítség Justin!amikor rossz kedvem van és ő eszembe jut akkor mindig jobb kedvre derülök,rengeteg mindent megtanított nekem!én nekem örökkön örökké a legtöbbet fogja jelenteni...nem érdekelnek az utálkozók és a véleményeik,Justin se törődik velük mert neki van esze!nagyon tehetséges rendes fiú!örülök neki hogy bevalotta az ügyeit,én egyáltalán nem csalódtam benne inkább mégjobban nőtt a szemembe <3 szeretlek Justin és te mindig tökéletes leszel a Beliebereid szemében!!!! ne foglalkozz az utálkozókkal ne pazarold rájuk az időt! <3 nem kérek gyűlölködöktől komikat,de ha mégis írsz akkor csak tessék nem nagyon izgat!
imádlak Justin!! <3 és amit elmondott az nagyon cuki *-*
imádlak Justin!! <3 és amit elmondott az nagyon cuki *-*
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.