Justin Bieber nem megy rehabra
2013. március 15. 15:01
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
na véégre hátha megjön az esze
2013. március 15. 15:19
|
|
SmilerViviivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 196571 offline
|
Én hiszek JB-ben. <3
2013. március 15. 15:26
Most olyan röhögőgörcsöt kaptam emberek, hogy elmondani sem tudom.
Ha akkora tehetséged van Justinkám mint állítod, állj oda pl. Jon Bon Jovi mellé a színpadra, nézzük meg, ki énekel le onnan kit. Meg azt, hogy fülbevalóval, letolt nadrággal, órási nyakláncokkal, trikóban és rózsaszín cipőben pózolunk, én nem nevezném érett, férfias viselkedésnek. De ti tudjátok, én nem szólok bele, ha ti ezt a senkiházit nevezitek tehetséges és sikeres énekesnek, egészségetekre. Mindenesetre elég messze álltok az igazságtól, és nem láttok a rózsaszín ködtől. Ez csak egy átlagos, nagyképű kölök, néhány dallal amire csorgatjátok a nyálatokat, meg überbéna hanggal. Semmi egyedi, érdekes, új nincs benne, de remélem ezt ti is észre fogjátok egyszer venni...
2013. március 15. 15:27
|
|
Laura00567visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 196718 offline
|
Kicsit el van szálva magától..
2013. március 15. 15:34
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
mi az hogy nem igazak a pletykák?
csak a drogos botrányát ismerte be,de amikor részegen,letolt gatyával,és poló nélkül sétált arra fotó is van,meg amikor a koncertről késett
csak a drogos botrányát ismerte be,de amikor részegen,letolt gatyával,és poló nélkül sétált arra fotó is van,meg amikor a koncertről késett
2013. március 15. 16:28
|
|
szandi2012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.09. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 193665 offline
|
Mondhat akármit én akor is utálom és nem változik meg egy ciktöl a véleményem róla, egy hét múlva megint csinál valami faságot.
2013. március 15. 16:30
|
|
regi99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.27. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 188407 offline
|
Egyet soha nem értettem.. azt,hogy annyian vagytok,akik utáljátok őt,mégis elolvassátok a róla szóló cikkeket,csak hogy utálkozó kommenteket írjatok.. amúgy meg én szeretem őt is ,meg a dalait is és nem nagyon érdekel,hogy ki mit gondol..
2013. március 15. 16:37
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
Kicsit nagyon el van szálva magától ..
2013. március 15. 16:40
|
|
piciidorciiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.15. Hozzászólás: 51 Csatolások: 1 Azonosító: 197884 offline
|
Pedig nem ártana neki, én szeretem meg minden .. de akkor is nagyon el vam szállva magától.
2013. március 15. 16:43
Miért utáljátok olyan sokan? Mit tett ellenetek? Igen Justin önmaga maradt és hitt magában ez a fő. Szerintem majd akkor mondjátok rá, hogy tehetségtelen ha majd jobbak lesztek nála. Folytassa úgy a karrierjét, ahogy ő gondolja. Hiszen ki tudná nála jobban, hogy mit szeretne elérni? Szerintem minden Belieber nevében mondhatom: Justin, te vagy a mindennapok egyik hőse! Mindenki csak a rossz dolgokra figyel fel, de nézzétek meg a Pray cimű klipjét vagy arról tudtatok, hogy egy Rákos kislánynak szépítette meg a mindennapjait egészen addig míg szegény élhetett?! Térjetek észhez és ne, csak a rosszat lássátok. Nem mondom, hoyg mindenki szeresse, csak ismerjétek el!
2013. március 15. 16:44
|
|
Zutul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 798 Csatolások: 82 Azonosító: 124816 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.03.15. 13:16)
Nem beképzeltség, csak tisztában van az adottságaival? WTF?! Ezt most komolyan is gondoltad, vagy csak vicceltél?
Olvasd el a levelet, az egészben arról ír, hogy ő tizenkilenc évesen mégis hol áll a ranglétrán, s mennyit ért el, de vagy tíz soron keresztül ezt taglalja. Ezmijez, ha nem önmaga agyonfényezése?
Oké, hogy magában mindenki tisztában van az adottságaival, de ilyeneket kijelenteni az egész világ előtt... hát ne haragudj, de a legtöbb emberből azt váltja, hogy ez a kisfiú egy nárcisztikus öntelt b*nkó. Őszintén? Nekem is ez jött le, hogy elolvastam, sőt azt hittem, hogy rosszul leszek, mire a cikk végére érek. Sosem kedveltem az ilyen arrogáns, beképzelt p*raszt gyerekeket, mert sajnos a Sors hozott már össze engem ilyen nyomorékokkal, és a végeredmény mindig az lett, hogy még jobban megutáltam őket. Undorító - talán keltsen az emberekben szimpátiát, és akkor talán nem fogják az emberek annyit fikázni. De amíg betép a haverjaival - amiről fotó is készül -, valamint a meztelen valagát mutatja a hálón, addig én is egy ostoba pénzes kölyöknek fogom hinni. Attól, hogy tizenkilenc már elmúlt, az értelmi szintje nagyjából egy tizenkét éves gyerekét üti meg... Ez pedig nagyon gáz. A homoszexualitáshoz meg annyit szólnék, hogy Mercury, Lambert és Michael olyan emberek, akik tehetségesek. Olyan egyéniségek, sztárok, akik bárkit leénekelnek a színpadon. Bíbőr meg vágatott magának egy Beattles frizkót, bakmacskaszerűen vernyákolta hónapokig azt, hogy "béjbi, béjbi, ú béjbi" értelmetlen, felületes szerelmes dalocskáját, és utána minden tinijányka odavolt érte, hogy de cuki, meg szexi, meg helyes. Ha tehetsége lenne, akkor még azt mondanám, hogy jó oké, egy idióta nyomorék, de legalább van sütnivalója. De ez idióta is, nyomorék is, tehetségtelen is és egy egocentrikus gyökér. Nekem csak ez a véleményem róla. Nem ismerem őt, de nekem elég volt belőle ennyi, hogy rájöjjek, nem akarom őt megismerni.
H*lyének, h*lye az tény! De tehetsége van, még akkor is ha ilyen f*s számokat éneket. Láttad már a Never Say Never-t? (gondolom nem, m1 úgy sem hiszem, h megnéznéd) Mutatták ahogyan még pici korában üti a szék tetejét RITMUSRA, magától. Most mondhatjátok, h ezt bárki megtudja, de nem.. Többek között én sem. És nem azért, mert szefós vagyok.. nem. Nincs hozzá tehetségem... ha gyakorolnám, fejleszteném talán nekem is menne, de neki kapcsiból jött. És a hangja sem borzasztó. Van benne tehetség, de a gyerekes viselkedésével elnyomja, így az emberek ezt észre sem veszik.
2013. március 15. 16:47
Idézet (regi99 @ 2013.03.15. 16:30)
Egyet soha nem értettem.. azt,hogy annyian vagytok,akik utáljátok őt,mégis elolvassátok a róla szóló cikkeket,csak hogy utálkozó kommenteket írjatok.. amúgy meg én szeretem őt is ,meg a dalait is és nem nagyon érdekel,hogy ki mit gondol..
NEGATÍV KOMMENT édesem. Ugyan olyan jogunk van hozzá, mint neked összeesni Bieber minden 'cuki' megnyilvánulásán.
2013. március 15. 16:54
Attól mert még anyu + apu megtaníttatta neki a zenei alapokat, (mert volt money) attól még tehetségtelen. Egy kis mitugrász kis vakarcs. Számomra ő nagyon távol áll a tehetséges jelzőtől. Ugrálni a bilifrizkójával és nyávogni bárki tud. Ráadásul nagyképű is, pedig tényleg nem sok oka lenne rá. Ő csak egy kreálmány. Ha a menedzserek levennék róla a kezüket, a föld is elnyelné a kis csökevény.
2013. március 15. 17:03
|
|
Dodka11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.16. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 183744 offline
|
Ennyi utalkozott egyhelyen . Csak annyit mondok aki nem szereti nem szereti de miért kell állandóan le b*zni . Mit tett ellentek. Nem szereted öt vagy a zenéjét. Ne halgasd , ne olvas róla cikket. Vagy megis ennyire érdekel hogy ide josz es fikazod. A levélre meg annyit hogy kicsit túloz , de legalább leírta es végülis ezt mind elérte . Es ha tinilanyok vannak oda érte akkor mivan. Ok szeretik akik meg nem azok meg ne foglalkozanak vele .
2013. március 15. 17:09
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
LOL, mikor azt mondta tehetséges, felröhögtem. XD Ha tényleg két lábbal állna a földön, tudná, hogy olyan a hangja, mint minden második embernek, bőven elég a lebutított számaihoz, de ha már valami komolyabb dalt kéne énekelni, cserben hagyná az a rohadt nagy "tehetsége".
Azon is jót nevettem, mikor arról beszélt, hogy mennyire kidolgozta a valagát. Igazából nem tudom, mit csinált, mert mindent, amit "elért" a menedzsment dugta a segge alá.
Azon is jót nevettem, mikor arról beszélt, hogy mennyire kidolgozta a valagát. Igazából nem tudom, mit csinált, mert mindent, amit "elért" a menedzsment dugta a segge alá.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: