Imádom <3 <3 <3 .... ja és ahogy látom van itt olyan akinek meg kellene tanulni írni -.-
Mi az hogy csak a 12 éves lányok szeretik? pusztulj már ki .. mert ez nincs így.. !
Justin Bieber nem megy rehabra
2013. március 15. 13:20
|
|
Phoebe.disneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 176565 offline
|
2013. március 15. 13:36
|
Winnie Sweetie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 911 Csatolások: 86 Azonosító: 197706 offline
|
Idézet (Phoebe.disney @ 2013.03.15. 13:20)
Imádom <3 <3 <3 .. ja és ahogy látom van itt olyan akinek meg kellene tanulni írni -.-
Mi az hogy csak a 12 éves lányok szeretik? pusztulj már ki .. mert ez nincs így.. !
Drága kis szívem, te sem tudsz írni (tudtommal a mondat első szavának betűjét nagy betűvel írjuk, ráadásul nem raktál ki olyan helyekre vesszőt, ahová kellett volna).
A 'pusztulj már ki' résszel pedig a saját értelmi szintedet mutattad meg.
2013. március 15. 13:40
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
örülök,hogy végre tisztáta magát
2013. március 15. 13:44
|
|
NinaSceneBitch please, I'm Boss! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 0 Azonosító: 172971 offline
|
Én is büszke vagyok Justinra. ♥
És akik szidják mint itt is párán érjék el mindazt amit ő 19évesen elért.Utána dumáljanak neki és szidják. Puszii.:*
És akik szidják mint itt is párán érjék el mindazt amit ő 19évesen elért.Utána dumáljanak neki és szidják. Puszii.:*
2013. március 15. 13:50
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Nem, nincs elszállva magától... Csak egy kicsit nagyon. Csak én érzem úgy, hogy ebben a nyilatkozatában igazából önmagát cáfolta meg? Két lábbal áll a földön, de azért előtte még elsorolta, mi mindenben "jobb" a kortársainál. Az meg, hogy önmagát jó embernek tartja, szintén ellenérzést vált ki bennem. A jó ember ismérve - szerintem - hogy nem kimondja azt, hogy jó vagyok, hanem tesz azért, hogy annak tartsák, és még véletlenül se gondolják rossznak. Jó ember bárki lehet - de ehhez az is szükséges, hogy legyen benne egy cseppnyi alázatosság.
Különben mit ért el? A rajongói többsége valóban a 10-15 éves korosztályból kerül ki, akik mint tudjuk, nagyon tudnak rajongani a hírességekért, ami gyakran el is vakítja őket. Ergó lehet cuki, meg tehetséges, de mint azt korábban is látni lehetett, a hibáit nem fogadják el, és egy ilyen nyilatkozatra a legelső reakció az, hogy: decuki!
Különben mit ért el? A rajongói többsége valóban a 10-15 éves korosztályból kerül ki, akik mint tudjuk, nagyon tudnak rajongani a hírességekért, ami gyakran el is vakítja őket. Ergó lehet cuki, meg tehetséges, de mint azt korábban is látni lehetett, a hibáit nem fogadják el, és egy ilyen nyilatkozatra a legelső reakció az, hogy: decuki!
2013. március 15. 13:50
Nem utálom Justint. De kissé beképzelt az egyén.. Rendben sok mindent elért már 19 évesen az életében, de hallottatok már másokat így nyilatkozni magáról mint:
Tudom, mekkora tehetségem van vagy:
Szerintem nagyon jó vagyok abban, amit csinálok.
de ez például egy nagyon kedves kijelentés..:
Őszintén nem érdekel, hogy hiszel-e bennem vagy sem
Beyla-val kell egyetértenem, ezek a sorok csak önmaga agyonfényezésére voltak jók semmi másra.
Tudom, mekkora tehetségem van vagy:
Szerintem nagyon jó vagyok abban, amit csinálok.
de ez például egy nagyon kedves kijelentés..:
Őszintén nem érdekel, hogy hiszel-e bennem vagy sem
Beyla-val kell egyetértenem, ezek a sorok csak önmaga agyonfényezésére voltak jók semmi másra.
2013. március 15. 14:01
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
”19 éves vagyok, öt vezető albummal. 19 vagyok, és láttam az egész világot. 19 vagyok, és sokkal többet megvalósítottam, mint amiről álmodni mertem. 19 éves vagyok, és ez biztosan félelmetes lehet pár embernek, de ez még tényleg csak a kezdet. Tudom, mekkora tehetségem van, tudom, hogy két lábbal állok a földön."
Ennek nincs ki minden kereke
vagy csak mostmár végkép túlnőtte az egója. Honnan veszi, hogy látta az egész világot? Látta, ahogyan a szegények éheznek Afrikában, vagy, hogy milyen nyomor van Indiában? Segített is? Nem, nem hinném. " 19 éves vagyok, és ez biztosan félelmetes lehet pár embernek, de ez még tényleg csak a kezdet." Most már tényleg kezdek félni...meddig kell még elviselnünk? De legalább beismerte, hogy a tehetsége egyenlő a nullával és ezt Ő is pontosan tudja!
Ennek nincs ki minden kereke
2013. március 15. 14:03
|
|
Humika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 603 Csatolások: 2 Azonosító: 179015 offline
|
Örülök hogy tisztázta magát...Amúgy nem értem azt hogy miért nem lehet elfogadni ha valaki másnak más a véleménye.:/Én szeretem Justin-t és örülök neki de valaki nem és az pedig nem.De én nem erőltetem rá hogy szeresse mert akkor még jobban utálni fogja...és a másik most komolyan azon veszekedtek,hogy ki hogy tud írni?! akkor miért nem privibe?!....Én szeretem Justin és büszke vagyok rá
<3
2013. március 15. 14:07
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Már megint egy cikk erről az agyonsztárolt surmóról?
Bezzeg régen az ilyenek még a homokozóban ücsörögtek és igazi tehetségek adtak ki lemezeket, adtak koncerteket.
Bezzeg régen az ilyenek még a homokozóban ücsörögtek és igazi tehetségek adtak ki lemezeket, adtak koncerteket.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. március 15. 14:13
|
|
Revensvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 421 Csatolások: 43 Azonosító: 195644 offline
|
igaza van elég fiatal tény és való de milyen sokáig eljuttot twitteren ő tartja a csucsot és ez még semmi nagyobb dolgokra is képes és tényleg magadban kell hinned,a tőbbi az ő dolga
♥
2013. március 15. 14:14
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Phoebe.disney @ 2013.03.15. 13:20)
Imádom <3 <3 <3 .. ja és ahogy látom van itt olyan akinek meg kellene tanulni írni -.-
Ahogy én látom, te is egy hatalmas IQ-Fighter vagy, akire nemcsak egy Helyesírásunk-kötet férne rá, de egy Édes Anyanyelvünk-szótár is.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. március 15. 14:17
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Látszik hogy nagyon büszke magára ez a drogos kölök. Lesz*rom hogy 19 éves,akkor is úgy viselkedik mint egy 5 éves! Szóval ne játssza itt a felnőttet mert még nem nőtt fel!
2013. március 15. 14:34
Látszik, hogy ezt az üzenetet őszintén írta, és komolyan is gondolja. Remélem, már nem lesz több botránya, mert én is unom.
2013. március 15. 14:38
|
|
Maite Perroni1983új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.20. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 184044 offline
|
Most már végleg kitisztázta magát
2013. március 15. 14:47
|
|
GomezandBiebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 170914 offline
|
Takarodjatok innen utálkozók,ezt a cikket nem nektek írták!Persze,persze utáljátok,de szántok rá időt,hogy elolvassátok,vele foglalkozzatok! Húzzatok innen,elegem van már belőletek!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.