Justin Bieber nem megy rehabra
2013. március 15. 12:33
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Jaj istenem menjen már oda ahova én gondolom!
2013. március 15. 12:37
Én büszke vagyok Justinra <3
Óriási amit csinált, hogy idáig eljutott
Sajnólom a sok rosszindulatú pletyka miatt.
De ő igazából még mindig ugyan az az ember, ezért is szeretem
Óriási amit csinált, hogy idáig eljutott
Sajnólom a sok rosszindulatú pletyka miatt.
De ő igazából még mindig ugyan az az ember, ezért is szeretem
2013. március 15. 12:42
Én nem csalódtam benne és hiszek benne
♥♥
És nem beképzelt csak tudja hogy ki ő
♥♥
Szerintem keményen küzdött a utálókkal meg a médiával hogy idáig eljusson
Belieber 4ever♥
Aki kritizálja tudjátok hogy miért mondja ezt? nem hiszem először tudj meg róla valamit aztán mondjál róla akármit...
És nem beképzelt csak tudja hogy ki ő
Szerintem keményen küzdött a utálókkal meg a médiával hogy idáig eljusson
Aki kritizálja tudjátok hogy miért mondja ezt? nem hiszem először tudj meg róla valamit aztán mondjál róla akármit...
2013. március 15. 12:42
|
|
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline
|
Nagyon egyet értek Janka900-zal mert Justin úgy jó ahogy van és nem kell beleszólni ő csinálja a saját dolgát!
2013. március 15. 12:45
|
|
Zutul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 798 Csatolások: 82 Azonosító: 124816 offline
|
Nem szeretem annyira Justint, de szerintem ez nem beképzeltség! Anya mindig azt mondta nekem legyek tisztában az adottságaimmal ne bízzam el magamat, de ne is becsüljem le! Véleményem szerint Justin is tisztában van a sajátjaival, és ezzel semmi baj. Most mondhatod, h beképzel meg b*zi, de nem! Vagy ha most tényleg buzi lenne (ami amúgy nem hiszem), akkor is! Csak példáknak azokat a b*zi sztárokat akiket itt legtöbben ismertek és még is imádtok!: Adam Lambert,George Michael,Freddie Mercury (R.I.P.),Neil Patrick Harris és még oly sokan.. A valóság tényleg az amit mondott.. 19 éves és szinte már mindent elért csak azért, mert hitt magában és mert nem adta fel. Nem érdekelte mások véleménye!! És most hiába utáljátok, tényleg ez a siker titka.. a kitartás!!
2013. március 15. 12:49
|
|
maitee99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 197724 offline
|
Én nem nagyon szeretem a zenéjét, de tényleg sokat küzdhet az utálóival, médiával, akik mind rosszindulatú pletykákat indítanak róla szinte minden nap...
2013. március 15. 12:55
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
,,Tudom, mekkora tehetségem van...'' jó vicc
2013. március 15. 12:56
|
|
VeRaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 173721 offline
|
Ez önfényezésre volt jó? Komolyan....egy kis önkritika kéne.
Kib*szottul jó ember, mondhatom, felteszi a s*ggét a netre, fotó ahogy füvezik, nem elég h nincs hangja, még késik is a koncertről 2 órát, majd egy negyed óra alatt lepörgeti, és még büszke is magára. Na erre legyen büszke! H még csak 19 de már rég eladta magát. Elfog tűnni, hamarabb mint gondolná!
Kib*szottul jó ember, mondhatom, felteszi a s*ggét a netre, fotó ahogy füvezik, nem elég h nincs hangja, még késik is a koncertről 2 órát, majd egy negyed óra alatt lepörgeti, és még büszke is magára. Na erre legyen büszke! H még csak 19 de már rég eladta magát. Elfog tűnni, hamarabb mint gondolná!
2013. március 15. 13:02
|
|
Fannii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 723 Csatolások: 653 Azonosító: 187982 offline
|
Pedig a családjának semmi oka sincs arra, hogy büszkék legyenek rá... Lehet, hogy a tehetségtelen hangjával "odáig" jutott, de szerintem meglehetősen rossz példát mutat minden kis Justin-őrült 11 éves kislánynak. -.-
2013. március 15. 13:16
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Zutul @ 2013.03.15. 12:45)
Nem szeretem annyira Justint, de szerintem ez nem beképzeltség! Anya mindig azt mondta nekem legyek tisztában az adottságaimmal ne bízzam el magamat, de ne is becsüljem le! Véleményem szerint Justin is tisztában van a sajátjaival, és ezzel semmi baj. Most mondhatod, h beképzel meg b*zi, de nem! Vagy ha most tényleg b*zi lenne (ami amúgy nem hiszem), akkor is! Csak példáknak azokat a b*zi sztárokat akiket itt legtöbben ismertek és még is imádtok!: Adam Lambert,George Michael,Freddie Mercury (R.I.P.),Neil Patrick Harris és még oly sokan.. A valóság tényleg az amit mondott.. 19 éves és szinte már mindent elért csak azért, mert hitt magában és mert nem adta fel. Nem érdekelte mások véleménye!! És most hiába utáljátok, tényleg ez a siker titka.. a kitartás!!
Nem beképzeltség, csak tisztában van az adottságaival? WTF?! Ezt most komolyan is gondoltad, vagy csak vicceltél?
2013. március 15. 13:17
Elore leszogezem,hogy nem vagyok a rajongója. De Justin nagy igazságokat írt le,mondott el.Az emberek hajlamosak elfelejteni,hogy a sztár is csak egy emberbol van,egy érzo lénybol. Justin túl sok pofonokat kap,19 éves.... Nem szabadna senkit sem bántanunk,ha nem is ismerjuk.
2013. március 15. 13:19
|
|
Sarah99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 178807 offline
|
Alapvetően nem utálom Biebert. Sokszor idegesít, és általában felhúzom magamat az értelmetlen botrányain, de ez az üzenet... Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, viszont én elérzékenyültem. Szép üzenetet írt, és igen, le lehet b*zizni, meg szidni összevissza, hisz ezeket könnyű kimondani, de megcsinálni valami olyat, amiről mások álmodni sem mernek... Ilyet is ritkán mondok, néhány dologban lehet, hogy példát kéne venni erről a srácról.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: