Nina Dobrev anyjától kap szextippeket
2013. március 14. 20:12
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Hát ez szép! jojoga egyetértek
2013. március 14. 20:17
|
|
MissHamiltonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.06. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 197292 offline
|
Ha úgy vesszük Elenának és Katherinek együtt tényleg meg volt mindenki és Nina sem csinál szinte semmi mást a sorozatban, mit hogy eteti a férfiakat körülötte mindenféle hülyeséggel.
Persze ez nem csak az ő hibája, hanem a forgatókönyv írójé is. Nem vagyok a sorozat nagy rajongója, régen kezdtem el nézni, ma már inkább csak megszokás az egész. Nina nem tud kibontakozni a sorozatban, szóval nem tudom rá azt mondani, hogy tehetséges, de azt sem, hogy tehetségtelen. Ha tényleg ki akar törni, akkor igyekeznie kell a Vámpírnaplókkal, mert különben soha nem lesz elismert színésznő. Nina Dobrevről nem hallott minden ember, jelenleg csak a tinik tudnak a létezéséről. Meg kéne mutatnia mit tud, ha tud egyáltalán valamit. Amúgy én a sorozatból Candice Accolát tartom a legtehetségesebbnek, mégis alig van szerepe a mostani 4. évadban például.
2013. március 14. 20:25
Ez kicsit fura O.o Bár jó hogy ennyire jó kapcsolata van az anyukájával !
2013. március 14. 20:26
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Nem szeretem ezeket a hír keltő kijelentéseket . Ez az egész szex jelenet dolog nekem kicsit abszurd
hogy Elena a sorozatban mindenkivel össze van vegyülve azt hiszem egy sorozatban egyáltalán nem ritka
2013. március 14. 20:28
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Véleményem szerint sincs ebben semmi gáz...Sőt, én különösebben örülök, hogy ilyen jó viszonyban van az édesanyjával. A tanácsokat illetően, pedig minden színész, színésznőnek vannak ilyen jellegű jelenetei. Szerintem az ilyen jeleneteket, mindenki szeretné a lehető legjobban végrehajtani.
2013. március 14. 20:41
|
|
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline
|
Winnie Sweetie...nem rosszbol mondom,vagy ilyesmi,de gondolkozol te,legalabb egy picit?Ha nem,hat elmagyarazom...Vagyis Nina azert teszi ezt mert ez a szakmaja...tudod,szinesz...Amugy pedig mondj nekem olyan szinesznoket,akiknek sosem voltak erotikus jelenetei?Ezek egyutt jarnak a munkajaval.Nem teheti meg hogy az eved kozepen,a te szavaiddal elve,"nyakon ontsen egy tanyer forro levessel mindenkit...Persze,nem istenitem,vagy dicserem a szineszet ezen reszet,de ezt is el kell fogadni.Az pedig,hogy ezt a sorozatot,a fiatlok nezik,teljesen igazad van...De ne itelj el senkit csak a kora utan.Fogalmam sincs te hany eves vagy,de a hozzaszollasodbol aradt a kamaszok lenezese...Ami nem szep,mert egy "gyereknek" is vannak gondolatai,amelyekre erdemes odafigyelni.Szerintem abszolut feluletesek es meggondolatlanok voltak a hozzaszollasaid...ezert is hivtam fel rajuk a figyelmedet.Ha esetleg megsertettelek sajnalom...
2013. március 14. 20:55
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nagyon hasonlítanak egymásra!
2013. március 14. 21:10
Nem ez a dobrevocska sosem volt szimpi. Bocs fanok, de az anyja helyében egy sallert kevertem volna le neki már a vetkőzős jelenetért, nem hogy ezért.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: