Taylor Swift a kukába dobja rajongói leveleit?
2013. március 15. 16:07
Idézet (Corby @ 2013.03.14. 15:05)
Taylor sz*rt se törődik rajongóival, csupán a hírnévért teszi, meg ugye azért is járt eddig 14 pasival...
Te tisztában vagy azzal, hogy mit írtál? De most úgy komolyan kérdeztem. Köztudott, hogy Taylor nem mondható nagy kedvencemnek - bár megjegyzem, mostanában kezdek megbékélni vele és a dalait is többet hallgatom - de ilyen kijelentést soha nem tennék. Egyrészt mert magamat égetném be, másrészt meg hatalmas baromság amit írtál. Példának okául itt van ez a cikk, vagy ez de hozhatnám még a Ronan című számát is. Én ezzel az egésszel nem azt akartam kifejezni, hogy szeresd meg Taylor-t, elvégre, ízlések és pofonok, nemde? Viszont pontosan Taylor az az egyik sztár, aki igenis rengeteg törődik a rajongóival, és ezt minden utálkozónak ideje lenne belátni.
2013. március 15. 19:09
Egy ideig nem bírtam a csajt enyhén szólva utáltam. Most elkezdtem megszeretni, de ezek után pff... tudom nem kell mindent elhinni, de az én véleményem az, hogy a dogok okkal történnek és nem véletlenü landoltak azok a levelek a kukában. Szegény rajongói ha ezt megtudják/megtudták.
2013. március 17. 08:28
G.Perta:Ez nem önzőség...te se akarnál napi ezer levelet elolvasni.
2013. március 17. 08:31
Amúgy meg nem hiszem el,hogy kidobta volna.Ő ne ilyen.Egyetlen cikkében sem olvastam olyat,hogy utálná a rajongóit.A pasizás miatt meg nem kellene utálni. -.-
2013. március 23. 11:39
|
|
Fanni Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 192669 offline
|
De utálom ezt a p*csát XDD
Hurrá remélem minden rajóngónak elmegy a kedve tőle XDD Komolyan ez a nő szörnyű.. Ble hányingerem van tőle xDD
Hurrá remélem minden rajóngónak elmegy a kedve tőle XDD Komolyan ez a nő szörnyű.. Ble hányingerem van tőle xDD
2013. március 25. 10:49
|
|
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline
|
Nem is gondoltatok arra, hogy lehet hogy nem is ő dobta ki? Hanem olyas valaki aki utálja Taylor.
2013. március 27. 14:55
Nehogy már itt is azt hozzátok föl, hogy ’mekkora egy r*bi’. Mert ez eléggé nevetséges. Nőjetek már fel egy pillanatra és gondolkozzatok el: lehet, hogy Taylor meg sem kapja ezeket a leveleket (értsd; akik körülötte legyeskednek emberek, nem kézbesítik neki). Vagy ha el is olvassa, akkor ezek a hülye emberei egyszerűen kidobják őket... És ez tényleg eléggé szomorú. Taylor nem a szívem csücske – de egyáltalán nem utálom -, de nem nézném ki belőle, hogy kidobja a rajongói leveleit.
2013. március 27. 14:56
Idézet (Hayley.5 @ 2013.03.27. 14:55)
Nehogy már itt is azt hozzátok föl, hogy ’mekkora egy r*bi’. Mert ez eléggé nevetséges. Nőjetek már fel egy pillanatra és gondolkozzatok el: lehet, hogy Taylor meg sem kapja ezeket a leveleket (értsd; akik körülötte legyeskednek emberek, nem kézbesítik neki). Vagy ha el is olvassa, akkor ezek a hülye emberei egyszerűen kidobják őket... És ez tényleg eléggé szomorú. Taylor nem a szívem csücske – de egyáltalán nem utálom -, de nem nézném ki belőle, hogy csak úgy kidobja a rajongói leveleit.
2013. április 16. 17:20
|
|
demonyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 2 Azonosító: 129309 offline
|
Gyerekeeek... ideje felnőni! Kötve hiszem, hogy bármelyik kedvenc is végigolvasgat az íróasztalánál elérzékenyült hangulatban napi több száz levelet ismeretlen fanatikusoktól, amikor más tennivalójuk is bőségesen akad. Hayley.5-tel egyetértve mondom, hogy nyilván erre is megvannak a külön emberek, sőt, autogrammokat is osztanak. Ébresztő! Ettől még nem kell egyből ítélkezni.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: