Taylor Swift a kukába dobja rajongói leveleit?
2013. március 14. 16:55
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Pofatlansag!Szegyelheti magat ha tenyleg kidopta!!
2013. március 14. 16:56
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Így van pixie1013 !
)
2013. március 14. 17:02
|
|
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline
|
Na ez aztán tényleg nagy szemétség volt tőle!!!!!Szánalmas ez a csaj...
2013. március 14. 17:06
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
A lemezein dolgozik, rendezvényekre jár, van élete is ezenkívül, gondolom olykor beleolvas ezekbe a levelekbe,bár nem sok jut el hozzá, tekintve hogy a a menedzsmentjéhez érkeznek, de nem várható el se tőle se mástól, hogy több 1000 levelet elolvasson. Ne legyetek már naivak, más híresség sem olvassa el ezeket a leveleket és nem azért, mert nem szereti a rajongóit!
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2013. március 14. 17:07
|
|
Alexandra Kövesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 191787 offline
|
Hát igen annak is megvan az oka hogy nem bírom az a nőt!!!
2013. március 14. 17:11
|
|
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline
|
Hát............ Alexandra Kövesivel egyet értek!
2013. március 14. 17:15
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Hát én értem, hogy sok levelet kap, meg minden, de nem az a legjobb ötlet, ha ott dobják ki azokat a leveleket ahol megtalálják. Legalább ennyi eszük lehetett volna. De azért ez pofátlanság, hogy kidobják a leveleket, miért nem rakják el, és ennyi.
2013. március 14. 17:23
|
|
Rebekkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 179321 offline
|
Idézet (Szonja 14 Star @ 2013.03.14. 15:59)
Hát ha ez igaz akkor elég bunkó!
Én a helyébe elraknám őket egy kis emléknek.
Én a helyébe elraknám őket egy kis emléknek.
Szerintem Ő is szokott elrakni leveleket (mármint abból ami ténylegesen eljut hozzá), de azért a napi több száz, ezer levél nem egy "kis emlék". Nem hiszem, hogy nektek lenne időtök naponta ennyi levelet elolvasni.
2013. március 14. 17:27
Ha az ember semmittevéssel töltené a napját, se lenne annyi ideje, hogy több száz levelet átnyálazzon.
2013. március 14. 17:39
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
De egy szemét kis k***a Taylor.Egy szivtelen kis dög.Még hogy jo kislány na persze inkább ő maga az ördög.Hogy tud ilyen szivtelen lenni ez egy hatalmas nagy szégyen meg kell hogy mondjam.Most istenem most hogy nincs egy darab pasija sem ezért szerintem de csak szerintem nem kellenne kidobni pl.Aki sokat dolgozzott is vele meg például egy 7éves kislány is aki tud olvasni és megtudta szegény milyen szomoru lehet.Én ezek után nem is szeretném Taylort de ezzel a cikkel szemben csak leszégyenült.
2013. március 14. 17:43
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Nem bírom Taylor Swift-et, de azért azt hiszem, nem kell rögtön nekiugrani. Van egy csomó rajongója, akik minden bizonnyal kismillió levelet címeznek neki, aminek elolvasása a legtöbb esetben valószínűleg legalább 5 percet igénybe vesz. Ilyen formán, ha egész nap mást sem csinálni, akkor is legfeljebb háromszáz levelet tudna elolvasni. Ami ugyebár azért is lehetetlen, mert aludnia kell, ennie, wécére is kell járnia... Ja, és végülis "dolgoznia" is kell. Az más kérdés, hogy ezzel nem sokat segít az emberiségnek.
Félreértés ne essék, nem védeni akarom, mert azért ha tényleg erről van szó, bánhatott vonla finomabban is azokkal a levelekkel, de lehetetlenség az összes hozzá érkező küldeményt elolvasnia, főleg ha ilyen nagy számban érkeznek hozzá azok. A menedzserének is van ezer más dolga vele kapcsolatban. Meg a helyében én sem szívesen olvasnám el ezerszer, hogy "jaj, Taylor, úgy szeretlek, annyira hasonlítani akarok rád, annyira kár, hogy szétmentetek Harryvel, és tudom, hogy fáj..." stb... Na meg az utáló levelek, gondolom azokat is kap szép számmal.
Félreértés ne essék, nem védeni akarom, mert azért ha tényleg erről van szó, bánhatott vonla finomabban is azokkal a levelekkel, de lehetetlenség az összes hozzá érkező küldeményt elolvasnia, főleg ha ilyen nagy számban érkeznek hozzá azok. A menedzserének is van ezer más dolga vele kapcsolatban. Meg a helyében én sem szívesen olvasnám el ezerszer, hogy "jaj, Taylor, úgy szeretlek, annyira hasonlítani akarok rád, annyira kár, hogy szétmentetek Harryvel, és tudom, hogy fáj..." stb... Na meg az utáló levelek, gondolom azokat is kap szép számmal.
2013. március 14. 17:44
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Mindenki csak piszkálja Taylort? Miért jó ez nektek? Nektek is vannak hibáitok és ez is lehet egy pletyka, nem kell, hogy igaz legyen, nem láttatok még filmeket, amikben adják a hírességek életét, hogy mi mindent kitalálnak róluk??
2013. március 14. 17:50
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
most őszintén ?? ti mindennap elolvasnátok 150 levelet ?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.