Ed Sheeran: „Azért bántottak, mert vörös vagyok!"
2013. március 14. 16:02
Szerintem biztos irtó aranyos lehetett akkor is.. Hihetetlenek az emberek, néhány külső alapján ítél meg.. -.- Én is örülök, hogy nem foglalkozott vele, a haterek meg nyaljanak sót.; )
2013. március 14. 16:07
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Én élek halok a vörös hajért... Én is mindig olyat akartam, és idővel égészen közel is kerültem ahhoz, hogy az legyen, ugyanis fakul...
Mindegy Ed hihetetlenül jó dalszövegíró, é énekes. Habár a dalai között elég sok olyan van, ami hangzásában nagyon hasonló, attól még imádom őket. Nem bánom, hogy egyre híresebb, ha van aki megérdemli, a munkájáért, akkor az ő. A bántalmazói meg ma már csak meglepetten pisloghatnak.
2013. március 14. 17:17
|
|
biacica021új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 184756 offline
|
Szegény én nem piszkáltam volna!! :'(
2013. március 14. 18:00
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
A tesom is voros ,ot is sokszor piszkaljak VOROS ROKANAK ..bla bla bla de nem veszi fel!
2013. március 14. 18:18
Szerintem Ed nagyon cuki a vörös hajával és zöld szemeivel, olyan, mint egy cica !
2013. március 14. 18:20
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Fura, hogy a vörös hajú embereket csúfolják, mert én nagyon szeretem a vörös hajúakat (pasikban), és csodálni is szoktam őket, mert sokkal ritkábbak, mint a szőkék, és a barnák. Amúgy sem értem, hogy miért kell bárkit is csúfolni, de ezt miatt? Mondjuk azért neki még hozzátett az is, hogy dadogott, nagy szemüveget viselt, és hallásproblémái voltak. Nem is tudtam róla, de ez is inkább valahol cuki, mint ciki.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2013. március 14. 18:21
|
|
KáKá20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.06. Hozzászólás: 351 Csatolások: 31 Azonosító: 174957 offline
|
Szerintem nem ronda,sőt egyenesen jól néz ki!Az iskolánkba is járnak és jártak vörösek és egytől egyig gyufának hívták őket!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.