Elkészült French Montana és Nicki közös videoklipje, melyben az énekesnő szinte mindent megmutat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Melleit mutogatja Nicki Minaj új klipjében
2013. március 14. 09:41
2013. március 14. 09:46
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
őőőő. hát jó. ez a "zene" valami borzalom.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. március 14. 09:59
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Invisible @ 2013.03.14. 09:55)
Nem vagyok pasi, de szerintem az egész klip undorító. Komolyan, ez a zene? Elnézést, ha valakit megsértek ezzel.
Értelmes embert nem sértettél meg, inkább kimondtad az igazságot. THANK YOU.
2013. március 14. 10:13
Jolie_77 és Invisible: szívemből szóltok! szerintem ez nem képernyőre való, mert felnőtt szemmel is undorító, ráadásul olyanok, mint az állatok (a rossz értelemben vett állatok), tudom, hogy jön a tavasz, de ez már nagyon az emberi faj legalja! köszönjük Minaj...
2013. március 14. 10:42
Okádék egy teremtmény az már biztos. 99% materiál. (szilikon, PVC, kollagén, vákuum, botox stb.) Olyan, mint Geronazzo, csak amcsi kiadásban. A zenéje pedig igénytelenség és kész.
2013. március 14. 10:49
Ez a nő egyszerűen gusztustalan. De tudja jól ő is, hogy mivel énekelni, és zenét csinálni nem tud, a testét kell mutogatnia ahhoz, hogy róla beszéljenek. Egyrészt okos, másrészt szánalmas, mert nem valami mással próbál kitűnni.
2013. március 14. 11:13
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Nekem elsőre nem is olyan rossz, de a kommenteket olvasva már nem merek semmit írni...
2013. március 14. 11:54
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Nem is értem, hogy ez a Nyikhaj Mandzsaj hogyan kerülhetett be egyáltalán a köztudatba... Tudom, manapság nem olyan nehéz, de komolyan, az agyam elszáll tőle. Az már nem újdonság, hogy az éneklés fogalmát nem sűrűn ismeri, sőt még életében nem volt a közelében a fogalomnak, de hogy emellett még ilyen ocsmány is legyen valaki...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.