Elkészült French Montana és Nicki közös videoklipje, melyben az énekesnő szinte mindent megmutat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Melleit mutogatja Nicki Minaj új klipjében
2013. március 14. 09:41
2013. március 14. 09:46
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
őőőő. hát jó. ez a "zene" valami borzalom.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. március 14. 09:59
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Invisible @ 2013.03.14. 09:55)
Nem vagyok pasi, de szerintem az egész klip undorító. Komolyan, ez a zene? Elnézést, ha valakit megsértek ezzel.
Értelmes embert nem sértettél meg, inkább kimondtad az igazságot. THANK YOU.
2013. március 14. 10:13
Jolie_77 és Invisible: szívemből szóltok! szerintem ez nem képernyőre való, mert felnőtt szemmel is undorító, ráadásul olyanok, mint az állatok (a rossz értelemben vett állatok), tudom, hogy jön a tavasz, de ez már nagyon az emberi faj legalja! köszönjük Minaj...
2013. március 14. 10:42
Okádék egy teremtmény az már biztos. 99% materiál. (szilikon, PVC, kollagén, vákuum, botox stb.) Olyan, mint Geronazzo, csak amcsi kiadásban. A zenéje pedig igénytelenség és kész.
2013. március 14. 10:49
Ez a nő egyszerűen gusztustalan. De tudja jól ő is, hogy mivel énekelni, és zenét csinálni nem tud, a testét kell mutogatnia ahhoz, hogy róla beszéljenek. Egyrészt okos, másrészt szánalmas, mert nem valami mással próbál kitűnni.
2013. március 14. 11:13
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Nekem elsőre nem is olyan rossz, de a kommenteket olvasva már nem merek semmit írni...
2013. március 14. 11:54
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Nem is értem, hogy ez a Nyikhaj Mandzsaj hogyan kerülhetett be egyáltalán a köztudatba... Tudom, manapság nem olyan nehéz, de komolyan, az agyam elszáll tőle. Az már nem újdonság, hogy az éneklés fogalmát nem sűrűn ismeri, sőt még életében nem volt a közelében a fogalomnak, de hogy emellett még ilyen ocsmány is legyen valaki...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.