Elhunyt az Iron Maiden egykori dobosa
2013. március 13. 21:02
|
|
Rock Powervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 10 Azonosító: 191756 offline
|
Neeeeee!
(((( Pedig olyan fiatal volt!
(((( Nyugodjon békében!
2013. március 13. 21:09
Nagyon fiatal volt, tény és való... Nyugodjon békében!
2013. március 13. 21:50
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Nyugodjon békében
2013. március 13. 22:11
R.I.P. Egyébként én is álmomban szeretnék meghalni majd. Úgy nem fáj, nem szenvedsz. Csak este elalszol, és többé nem ébredsz fel.
2013. március 13. 23:31
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Nyugodj Békében Clive!
Iron Maiden a világ legjobb metálbandája, nekem legalábbis hatalmas kedvenc, Bruce Dickinson pedig egy géniusz amilyen hangja van, de az egész banda IKON!
Iron Maiden a világ legjobb metálbandája, nekem legalábbis hatalmas kedvenc, Bruce Dickinson pedig egy géniusz amilyen hangja van, de az egész banda IKON!
2013. március 14. 05:22
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2013.03.13. 21:10)
56 évesen nem szokott az ember csak úgy álmában meghalni ... Vajon mi történhetett vele? 
Már régóta betegeskedett, szklerózis multiplexe volt.
A cikk ugyan nem említi, de ő dobolt az első három Maiden albumon, köztük a sokak által legjobbnak tartott és a metal világra igen nagy hatást gyakorolt The Number of the Beast-en.
R.I.P. Clive !
2014. december 07. 00:39
|
|
baloghpetiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.16. Hozzászólás: 4 Csatolások: 1 Azonosító: 233454 offline
|
Az igazság röviden az, hogy Clive Burr nagyon nagy dobos volt! Ahogy az első három Maiden lemez szól a szuper ritmusszekció miatt, az fantasztikus. Nekem továbbra is a Number a kedvenc Maiden lemezem: az első lemez Bruce-szal és az utolsó Clive-vel. Kár, hogy sokat drogozott és így kirúgták. A Piece of Mind már egy kidolgozottabb album Nicko-val, akinek kicsit más a stílusa, mint Clive-nek volt. Nicko végül is bevállt, a mai napig Ő a Maiden dobosa. A Maiden pedig kimunkáltabb lemezeket csinált, de (szerintem) az első három Maiden lemeznek megvan egyfajta "dögös" hangzása. Ha jól értesültem, akkor abbahagyta a zenélést és taxisofőr is volt. R.I.P.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: