Selena Gomez visszavág Biebernek
2013. március 13. 15:25
szerintem Justin megérdemli és Selena jól teszi, hogy agyba főbe megpróbálja kicikizni, talán a nagy fanoknak is leesik, hogy Justin egyáltalán nem az, akinek hiszik..
)
2013. március 13. 15:28
|
|
Rock Powervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 10 Azonosító: 191756 offline
|
Rühellem ezt a hülye Gomezt! -.-" Róla is kéne írni egy dalt, hogy milyen egy *****! -.-"
2013. március 13. 15:29
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Meg is érdemli!
2013. március 13. 15:31
|
|
Pantikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 197490 offline
|
En azokkal vagyok akik szerint szanalmas.Ezek szerint egy sztar is lesujedhet ilyen melyre.Ilyet egy fiu sem erdemel meg szerintem ,hiszen erettebek kell leniuk hijaba idosebbek 18 evesnel(bar meg csak 14 vagyok)ha ennyi IQ juk van legalabbis Selenanak biztos ,hiszen most bizonyitotta be.
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. március 13. 15:31
Nem úgy volt hogy ez a csaj már elmúlt 18? A gyerekessége összezavar.
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. március 13. 15:32
|
|
Kontár Benceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.14. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 196006 offline
|
Nem kéne azért ennyire rosszindulatúnak lennie Selnek..Biebsnek van elég baja.......
2013. március 13. 15:32
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Felesleges volt szerencsétlen gyerekbe még egyet belerúgni. Igen tudom, hogy Justin egy hülye idióta, de felesleges ilyeneket küldözgetni neki, ha így viselkedik Selena csak lesüllyed Jástín' szintjére. Sohasem tartottam sokra Selíkét', de ezek után már el van ásva a szememben.
2013. március 13. 15:36
|
|
Mrs.Malik700visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 181712 offline
|
Nem tudom de ha így van akkor megérdemli ! Am nagyon de nagyon tetszik a tánc
<3
2013. március 13. 15:37
|
Winnie Sweetie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 911 Csatolások: 86 Azonosító: 197706 offline
|
Ezeknek nincs jobb dolguk? Tény, ami tény: nagyon elkényeztetett és ostoba szerzet mindkettő.
Ms. Jussy Bieberke elkezdte, Gomez pedig folytatta. Az ilyen csatákban nincsenek győztesek, csak vesztesek.
Ahelyett, hogy a 'munkára' (bár nem tudom, hogy a kamera előtt tátogás mennyire számít igazi munkának) koncentrálnának, csak feszültséget szítanak. Aztán még csodálkoznak a rajongók, hogy tőlük hangos a sajtó...
Ms. Jussy Bieberke elkezdte, Gomez pedig folytatta. Az ilyen csatákban nincsenek győztesek, csak vesztesek.
Ahelyett, hogy a 'munkára' (bár nem tudom, hogy a kamera előtt tátogás mennyire számít igazi munkának) koncentrálnának, csak feszültséget szítanak. Aztán még csodálkoznak a rajongók, hogy tőlük hangos a sajtó...
2013. március 13. 15:44
nekem nagyon tetszik a tánc
A dal pedig magáért beszél xD
2013. március 13. 15:46
ZitaTwilight: Nem kell meglepődni rajta. De az ilyen tucatsztárocskák úgyis eltűnnek, mert egy idő után a rajongóik felnőnek, az újak meg már más bazári majmokat fognak imádni.
2013. március 13. 15:47
|
|
Turo Szandiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 197733 offline
|
Sell nagyon kislányos én nem hittem volna róla pedig nagyon imádtam
biebert meg sajnálom a történtek miatt
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.