Összeesküvés-elméletek a sztárvilágból
2013. március 13. 15:24
|
|
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline
|
Nos,Beyla,en egyeltalan nem ertek veled egyet.Eloszor is,rengetek olyan testverparost ismerek,akik szornyen hasonlitanak,sot...Az az elmelet pedig,miszerint Walt bacsi feje le lenne fagyasztva...hat,velemenyem szerint a ketlabon jaro keptelenseg...Igaz,hogy most mar a technikaval barmit el lehet erni,de hogy akkor is ilyan fejlett lett volna a tudomany...abban ketelkedem...valjuk azert be,hogy kozel 50 ev alatt rengeteget fejlodott minden tudomany.Az meg h MJ ugyanabban az idoben ket ember...nevetseges...Az pedig hogy Elvis el,en ebben talan hiszek,hisz nem o lenne az elso hiresseg,aki nem birta tovabb a hirnevet es megrendezven a halalat,lelepett.A Harry herceges storyhoz nem igazan tudok mit mondani,mert nem ismerem a kiralyi csalad tortenetet!Hat errol ennyit...az emberi hulyeseg neha hatartalan...
2013. március 13. 15:45
Én simán elhinném, hogy Harry nem Károly fia. Nagyon ritka, hogy két nem vörös hajú embernek egy vörös gyereke születik.. (Főleg, hogy Dianának viszonya volt azzal a fickóval..!) És amúgy egyáltalán nincs hasonló virsli-ujja mint Károlynak!
http://www.keptarolo.hu/kep/s6529918/037.jpg
A többi mind hülyeség
A többi mind hülyeség
2013. március 13. 15:51
Beyoncé-s sztori hihető de nagyon fura Elvis él ??
2013. március 13. 16:59
Jó cikk lett, viszont szerintem tök hülyeség az összes sztori. Beyoncé miért szült volna 12 évesen???? A tesók is nagyon hasonlíthatnak. Én pl. jobban hasonlítok a hugomra, mint az anyukámra, állandóan azt hiszik, hogy ikrek vagyunk. Talán a Harry-s sztori a leghihetőbb. És komolyan miért kellene bárkinek is Walt Disney levágott, lefagyasztott feje?
2013. március 13. 17:04
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
OMG de sok esze lehet néhány embernek, hogy ilyeneket talál ki
Uramisten, mint valami horrorfilmben vagy ilyesmiben
Idézet
Walt Disney fejét lefagyasztották, és egy titkos helyen tárolják Disneylandben
Uramisten, mint valami horrorfilmben vagy ilyesmiben
2013. március 13. 17:29
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Az első bizarr lenne. Mondjuk szerencsére nem igaz. Az utolsó elég mulatságos. Walt Disney fejéről pedig inkább nem mondok semmit. A disney Land-be kicsik is járnak, gondolom nem igaz, hogy ott van egy fagyott fej. Harry hercegről nem tudni az igazat, de ott van a DNS teszt. Elvis nem tudna úgy élni, hogy ne vegyék észre, még akkor se, ha teljesen át van alakítva, vagy ha valakit elküld, hogy vásároljon be neki. LaToya még él Michael pedig már meghalt, így ez lehetetlen lenne.
2013. március 13. 18:56
|
|
Lunesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 173511 offline
|
"LaToya még él Michael pedig már meghalt, így ez lehetetlen lenne."
Hát pont ez a lényeg. Szegény Michael-nek már nem kell mindkét személyt eljátszania, így úgy tett mintha meghalt volna, és mostmár LaToya lehet.
Hát pont ez a lényeg. Szegény Michael-nek már nem kell mindkét személyt eljátszania, így úgy tett mintha meghalt volna, és mostmár LaToya lehet.
2013. március 13. 19:25
|
vivi98vankovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 179769 offline
|
Ekkora hülyeségeket hogy lehet hinni????
2013. március 13. 20:32
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Elég betegen hangzanak O___O"
2013. március 13. 20:54
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Beyonce, ha 74-ben is született, akkor is lehetetlenek tartom az egészet. Másrészről a családból a legjobban a húgomra hasonlítok. Michael és LaToya - képtelenségnek tartom. A legvalószínűbb az, hogy Harry-nek nem Károly az apja. Nem gondolom valószínűnek, hogy két nem vörös embernek vörös hajú fia szülessen, persze ettől még nem is lehetetlen. Walt Dinsey lefagyasztása inkább az.
2013. március 14. 11:14
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Én meg nem néztem, ki írta a cikket és az egóm beszólt
Kritikus vagyok nagyon, elismerem
Idézet (Jolie_77 @ 2013.03.13. 09:44)
Igazad van, hogy nem 14, hanem 12 éves jön ki... elismerem, figyelnem kellett volna, de csak ösztönösen fordítottam és nem számoltam utána.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: