Rákos rajongóját látogatta meg Taylor Swift
2013. március 13. 13:32
|
|
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline
|
Kedves volt tőle ez a gesztus és a kislány is nagyon örülhet most!
!
2013. március 13. 13:45
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Idézet (A.S. @ 2013.03.12. 21:20)
Én is meglátogatom...Azért amiért egyen segít nem segítés! Lépjen be egy rákellenes alapítványba vagy ilyesmi.Na az már segítés! Am. szerintem azért tette hogy terelődjön el a hangsúly a ˝fiúiról˝!
Már nem azért,de te most mit érzel? Persze,csak azért csinálta ezt,hogy ne gondoljon senki se a volt pasijaira. És ezért is írt,egy dalt egy rákban elhunyt kisfiúról. Én komolyan mondom,hogy hányok az ilyenektől.Csak azért,mert Taylor járt Harry-vel meg kell őt utálni,és mindenféle rosszat kell mondani róla,hogy még jobban elhitessük az emberekkel,hogy ő egy nagyon nagyon gonosz ember csak,azért,mert járt a kedvenceinkkel. Logikus,nem? Tegyük fel,hogy te is ilyen súlyos betegségben szenvedsz (hidd el nem kívánom ezt neked)és a kedvenced meglátogat. Örülsz neki,nem? Segített,abban,hogy ne legyél rákos? Nem. De egy örömteli napot szerzett neked. Nincs igazam? Amúgy Taylor-nak hatalmas szíve van
2013. március 13. 14:10
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Kaina
"Mondanám, hogy kedves volt tőle, de az efféle reklámoktól szoktam hányingert kapni. Az egyik legundorítóbb dolog, amit néhány sztár csinál, hogy súlyos betegekkel reklámoztatják magukat, amikor a hírnevük szarban van, már bocsánat a szóért. Ha a rajongó osztotta volna ezt meg a világgal még azt mondom oké, de hogy pózoljon vele egy fotón és még a honlapjára is kitegye na ez szerintem undorító."
Ha nem tévedek,a cikkben le van írva,hogy a kislány édesapja posztolta a képet!
"Mondanám, hogy kedves volt tőle, de az efféle reklámoktól szoktam hányingert kapni. Az egyik legundorítóbb dolog, amit néhány sztár csinál, hogy súlyos betegekkel reklámoztatják magukat, amikor a hírnevük szarban van, már bocsánat a szóért. Ha a rajongó osztotta volna ezt meg a világgal még azt mondom oké, de hogy pózoljon vele egy fotón és még a honlapjára is kitegye na ez szerintem undorító."
Ha nem tévedek,a cikkben le van írva,hogy a kislány édesapja posztolta a képet!
2013. március 13. 17:02
|
|
Pepa1DHarryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 181738 offline
|
na mondjuk ez szép Taylortol:)
2013. március 13. 17:21
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Csak azért, hogy a média tőle legyen hangos. Amúgy, mikor Harryvel volt, látszik megfigyelte a fiúk stílusát, ugyan is, ezen a képen, éppen Louis pólóban pózol.
2013. március 13. 22:12
Most is r*banc, ugye? Persze, ebbe is találtok valamit, amibe bele köthettek... Mit is vártam.
2013. március 14. 16:58
|
|
Enikő Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.26. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 196815 offline
|
Kezdem birni Taylort,annyiratényleg nemlehet rossz ember, ez most tényleg rendes volt töle:)
2013. március 15. 19:54
Nem szertettem Taylort de ez nagyon, de nagyon szép gesztus volt! :')
2013. április 17. 19:53
ez nagyon aranyos
Imádom azokat a sztárokat, akik tényleg törődnek a rajongóikkal
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: