Rákos rajongóját látogatta meg Taylor Swift
2013. március 12. 20:06
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Nem bírom, de ez kedves volt.
2013. március 12. 21:08
Szép dolog, többször is hallotam már, hogy jótékonykodott
2013. március 12. 21:20
Én is meglátogatom...Azért amiért egyen segít nem segítés! Lépjen be egy rákellenes alapítványba vagy ilyesmi.Na az már segítés! Am. szerintem azért tette hogy terelődjön el a hangsúly a ˝fiúiról˝!
2013. március 12. 22:07
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Aki nem látja be, hogy Taylornak hatalmas lelke és szíve van, az nem tudom mit néz.
Egy rajongónak hatalmas élmény, ha akár csak egy percet is együtt tölthet a kedvencével. És attól, ha belép egy rákellenes alapítványba vagy bármi, attól még nem fognak azok a gyerekek meggyógyulni. Viszont amíg Taylorral találkoznak, legalább egy kicsit elfelejtenek a gondjukról, és boldognak érzik maguknak. Mellesleg Tay pénzzel is szokta támogatni azokat a szervezeteket, amik segítenek.
2013. március 12. 22:37
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Ez rendes volt tőle.!
2013. március 13. 06:10
Eyg plusz pont Taylornak( vagy kettő)!!
A.S. neked az esne jobban, ha ilyesfajta btegséged lenne, ha a kedvenc sztárod belépne egy rák elleni alapítványba vagy, ha hozzád jönne el?!
A.S. neked az esne jobban, ha ilyesfajta btegséged lenne, ha a kedvenc sztárod belépne egy rák elleni alapítványba vagy, ha hozzád jönne el?!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: