Starity

Tegyük színvonalasabbá az oldal magazinrészlegét!

4 oldal 1 2 3 4
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. március 19. 08:21 #41
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Nemrég jutott eszembe, hogy én szívesen látnék az oldalon egy olyan cikket-cikksorozatot, ami a vetélkedőket mutatja be, de nem akárhogy! Régebbieket is! Például benne lehetnének olyan régebbi vetélkedők is, mint a Kapcsoltam, a Tipp-Hopp, a Zsákbamacska, a Gesztiméter, Játék határok nélkül, Szerencsekerék, stb. Kik voltak a műsorvezetők, mi volt a játék lényege, stb. Az lenne a legjobb, ha lennének képes vagy videós illusztrációk hozzá... Az öregebbek, mint mi, kicsit nosztalgiázhatnánk, a fiatalabbak pedig megismerhetnék azokat a kvíz, illetve játékos műsorokat, amik akkor futottak a tévében, amikor ők még gondolatok sem voltak. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, AngelFace
2013. március 19. 09:20 #42
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Olyan is eszembe jutott, hogy össze lehetne szedni 1-1 emberke karrierjének legelső állomását is és úgy megmutatni, hogy ilyen volt, ilyen lett néhány példán keresztül. Nem stílus, hanem karrierevolúció lehetne. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Angel, Bessie, silenc, AngelFace
2013. március 19. 10:16 #43
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Hűha, hát én jól lemaradtam erről az egészről laugh.gif Kezdjük ott, hogy nagyon jó ötlet volt ez a rövid híreket összetömörítő cikk wink.gif Viszont! Az a baj ezzel, hogy ebbe is csak Miley-ról és az ilyenekről lehet olvasni. Megnézném azt mikor látok ezekbe mondjuk Katin-Amerikai sztárokat (csak Sally Sparrow kedvéért mondom példának itt Fernando Colunga-t). Az a probléma, hogy az írok se ismerhetnek mindenkit. Én is annyi kis 2 mondatos cikket tudnék írni az arab kedvenceimről, csak hát értelmük nem lenne. Az ilyen cikkekbe meg soha az életbe nem fognak belekerülni. Akkor kellene valami megoldás arra is, hogy ha más nem, írhassunk valamelyik cikkírónak, hogy belefoglalhassa az egyik cikkbe. De melyiknek? Hol? Most erre rá lehetne mondani, hogy hát privátban, de mindenki oda írogasson a saját hülyeségével? Kellene erre is valami megoldás... unsure.gif Amúgy nem rossz ötlet tényleg.
3 felhasználónak tetszik: Angel, Sally Sparrow, pink_bunny
2013. március 19. 10:42 #44
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Lizania @ 2013.03.19. 10:16)
Hűha, hát én jól lemaradtam erről az egészről laugh.gif Kezdjük ott, hogy nagyon jó ötlet volt ez a rövid híreket összetömörítő cikk wink.gif Viszont! Az a baj ezzel, hogy ebbe is csak Miley-ról és az ilyenekről lehet olvasni. Megnézném azt mikor látok ezekbe mondjuk Latin-Amerikai sztárokat (csak Sally Sparrow kedvéért mondom példának itt Fernando Colunga-t). Az a probléma, hogy az írok se ismerhetnek mindenkit. Én is annyi kis 2 mondatos cikket tudnék írni az arab kedvenceimről, csak hát értelmük nem lenne. Az ilyen cikkekbe meg soha az életbe nem fognak belekerülni. Akkor kellene valami megoldás arra is, hogy ha más nem, írhassunk valamelyik cikkírónak, hogy belefoglalhassa az egyik cikkbe. De melyiknek? Hol? Most erre rá lehetne mondani, hogy hát privátban, de mindenki oda írogasson a saját hülyeségével? Kellene erre is valami megoldás... unsure.gif Amúgy nem rossz ötlet tényleg.

A latin-amerikai hírességekről lehetne külön összefoglaló cikk. Amit írhatna olyan, aki ért hozzá és ismeri őket. Például te. Szerintem nem lenne ebből probléma, már csak azért sem, mert nem fenyegetne a veszély, hogy az oldal "főírói" lenyúlnák a témát, tekintve, hogy ők a populárisabb, főleg amcsi hírességeket szövik bele ezekbe.

Viszont, ami engem zavar ezeknél az összefoglalós cikkeknél, hogy ugyanaz a címük. Legalább valami számozást lehetne adni nekik, hogy különbséget lehessen tenni a 25 egyforma "Öt sztori, amiről lemaradtál" cikk között.
6 felhasználónak tetszik: Angel, Jolie_77, Lizania, pink_bunny, Bessie, mse90
2013. március 19. 13:38 #45
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.03.19. 09:20)
Olyan is eszembe jutott, hogy össze lehetne szedni 1-1 emberke karrierjének legelső állomását is és úgy megmutatni, hogy ilyen volt, ilyen lett néhány példán keresztül. Nem stílus, hanem karrierevolúció lehetne. rohog.gif

Nekem konkrétan egy ponton olyan ötletem volt, hogy lehetne cikksorozatot készíteni az egyes színészek korai tévés szerepléseiről. Nem teljesen ugyanaz, amit te mondasz, de rengeteg az anyag. Nem is tudom, hogy végül miért is nem írtam meg...

Idézet (Sally Sparrow @ 2013.03.19. 10:42)
Viszont, ami engem zavar ezeknél az összefoglalós cikkeknél, hogy ugyanaz a címük. Legalább valami számozást lehetne adni nekik, hogy különbséget lehessen tenni a 25 egyforma "Öt sztori, amiről lemaradtál" cikk között.

A számozásból lehet, hogy sok lenne, főleg amikor már a 63-as sorszámú ilyen jelenne meg. Mi lenne, ha dátumoztatnánk őket?
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Lizania, pink_bunny
2013. március 19. 13:42 #46
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (mse90 @ 2013.03.19. 13:38)
Nekem konkrétan egy ponton olyan ötletem volt, hogy lehetne cikksorozatot készíteni az egyes színészek korai tévés szerepléseiről. Nem teljesen ugyanaz, amit te mondasz, de rengeteg az anyag. Nem is tudom, hogy végül miért is nem írtam meg...
A számozásból lehet, hogy sok lenne, főleg amikor már a 63-as sorszámú ilyen jelenne meg. Mi lenne, ha dátumoztatnánk őket?

Én is ilyesmire gondoltam egyébként. Pont nézegettem néhány kedvencem nagyon régi jeleneteit YT-on és onnan jutott eszembe. Érdekes lenne egy ilyen cikk/sorozat. Vagy akár egy olyan, hogy kik szerepeltek anno reklámokban karrierjük elején, stb... rohog.gif Vannak elég kínosak is... rohog.gif

Jó ötlet a dátum. Végülis az is egy (akarom mondani, több) szám... biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: mse90
2013. március 25. 16:28 #47
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Lehetne olyan cikkeket is írni, amik a héten, vagy a hónapban debütáló filmeket / albumokat foglalják össze. Olyan ajánlóféle. biggrin.gif
8 felhasználónak tetszik: Darkness, Luckie, mse90, Évike12, pink_bunny, Lindsay019, silenc, TheDanush
2013. március 25. 16:39 #48
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2013.03.25. 16:28)
Lehetne olyan cikkeket is írni, amik a héten, vagy a hónapban debütáló filmeket / albumokat foglalják össze. Olyan ajánlóféle. biggrin.gif

Na, ez jó ötlet! Nyilván a magyar premierekkel kellene törődni elsősorban, a Port.hu-ról össze is lehetne szedni, mik azok, amiket vetítenek. Szerintem havi rendszerességgel lehetne, mert vannak filmek, amik 3-4 hétig mennek a mozikban.
4 felhasználónak tetszik: Darkness, Bessie, FruFruChan, Lindsay019
2013. március 25. 16:52 #49
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

StátuszHamarosan frissittem a sztáradatlapokat
Hozzászólás: 8003
Csatolások: 8879
Azonosító: 175987
Idézet (Courtneyy @ 2013.03.25. 16:39)
Na, ez jó ötlet! Nyilván a magyar premierekkel kellene törődni elsősorban, a Port.hu-ról össze is lehetne szedni, mik azok, amiket vetítenek. Szerintem havi rendszerességgel lehetne, mert vannak filmek, amik 3-4 hétig mennek a mozikban.

Rövid ismertetővel havi szinten szívesen bevállalnám a metal/rock zenekarok lemezeit, ha erre alkalmasnak ítéltek meg.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Törpemókus
2013. március 26. 16:14 #50
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Courtneyy @ 2013.03.25. 16:39)

Ha nincs jelentkező, az áprilisit bevállalom. biggrin.gif Ma vagy holnap délután megcsinálnám.
2 felhasználónak tetszik: mse90, Lindsay019
2013. március 26. 18:20 #51
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Nekem az jutott eszembe, hogy lehetnének olyan cikkek, mint ami sorozat van az Mtvn, a Behind The Music. Én csípem azt a müsort, és szerintem elég sok embert is érdekel a kedvencük múltja. smileeee.gif
2013. március 26. 18:49 #52
- törölt felhasználó -    
Idézet (Évike12 @ 2013.03.26. 18:20)
Nekem az jutott eszembe, hogy lehetnének olyan cikkek, mint ami sorozat van az Mtvn, a Behind The Music. Én csípem azt a müsort, és szerintem elég sok embert is érdekel a kedvencük múltja. smileeee.gif

A sztároknak van biográfiájuk, ahol jobb esetben ezek le vannak írva. rolleyes.gif De az ötlet alapból nem rossz, inkább lehetne ez alapján csinálni egy olyan cikksorozatot, hogy "Hol tartanak am az egykori slágerlistás sztárok?" - Itt a régebbi, például a '90-es, '80-as, satöbbi évek nagy előadók jelenlegi helyzetlt mutathatná be. Csak egy ötlet. unsure.gif
2013. március 26. 19:18 #53
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Idézet (Luckie @ 2013.03.26. 18:49)
A sztároknak van biográfiájuk, ahol jobb esetben ezek le vannak írva. rolleyes.gif De az ötlet alapból nem rossz, inkább lehetne ez alapján csinálni egy olyan cikksorozatot, hogy "Hol tartanak am az egykori slágerlistás sztárok?" - Itt a régebbi, például a '90-es, '80-as, satöbbi évek nagy előadók jelenlegi helyzetlt mutathatná be. Csak egy ötlet. unsure.gif

Jó, én azt vágom. De különlegességek amik nem nagyon vannak benne. Mert én nem is ilyen régi életrajzra gondoltam belőlelük, hanem milyen csínyeket csináltak, így összesítve, vagy ilyenek..
1 felhasználónak tetszik: Luckie
2013. március 27. 16:05 #54
- törölt felhasználó -    
Azon gondolkodtam, hogy amikor megírok egy cikket és nyelvtanilag nincsen benne hiba, esetleg 1-2 elgépelés(de az nem rontja a cikk minőségét) és nem feltétlenül arról van benne szó, hogy ki vetkőzött le, és hol, hanem egy összesítő, egy értékelés egy ismeretterjesztő írás, akkor nem kerül ki mert, nem szimpatikus az adott alany a moderátornak. Ha színvonalasabbá akarnátok tenni az oldalt, nem Bieber meg Katy perry semmiségei lennének reflektorfényben és nem elfogultan döntenétek a dolgokról.
2013. március 27. 16:07 #55
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (holembo @ 2013.03.27. 16:05)
Azon gondolkodtam, hogy amikor megírok egy cikket és nyelvtanilag nincsen benne hiba, esetleg 1-2 elgépelés(de az nem rontja a cikk minőségét) és nem feltétlenül arról van benne szó, hogy ki vetkőzött le, és hol, hanem egy összesítő, egy értékelés egy ismeretterjesztő írás, akkor nem kerül ki mert, nem szimpatikus az adott alany a moderátornak. Ha színvonalasabbá akarnátok tenni az oldalt, nem Bieber meg Katy perry semmiségei lennének reflektorfényben és nem elfogultan döntenétek a dolgokról.

Nem ezen múlik. Hanem például a forrás is számít. Meg hogy milyen a cikk hangneme. Vagy adott hírt már más elkezdte írni, stb. Sok oka lehet. Kiről írtál és mit, ami nem került ki?
2013. március 27. 16:16 #56
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.03.27. 16:07)
Nem ezen múlik. Hanem például a forrás is számít. Meg hogy milyen a cikk hangneme. Vagy adott hírt már más elkezdte írni, stb. Sok oka lehet. Kiről írtál és mit, ami nem került ki?

Szia. Szoktam látni, hogy egyes "Hírességek" vagy "hírhedtségek" itt nagyon nem népszerűek, és a cikkekben is általában lejáratóan írnak, pl Lady Gagáról és Madonnáról is. Lady Gaga születésnapja lesz holnap és írtam egy összeállítást(pontokba szedve) a karrierje legfontosabb mozzanatairól és a zenei világban betöltött szerepéről, írtam az adományozásairól, az élő fellépéseiről és a ruhakölteményeiről, 2 db elgépelés volt a cikkben.
2013. március 27. 16:18 #57
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.03.27. 16:07)

ja biggrin.gif és nem magasztaltam az égbe senkit sem, nem elfogultan írtam a cikket és nem szóltam le senkit smileeee.gif
2013. március 27. 18:31 #58
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (holembo @ 2013.03.27. 16:16)
Szia. Szoktam látni, hogy egyes "Hírességek" vagy "hírhedtségek" itt nagyon nem népszerűek, és a cikkekben is általában lejáratóan írnak, pl Lady Gagáról és Madonnáról is. Lady Gaga születésnapja lesz holnap és írtam egy összeállítást(pontokba szedve) a karrierje legfontosabb mozzanatairól és a zenei világban betöltött szerepéről, írtam az adományozásairól, az élő fellépéseiről és a ruhakölteményeiről, 2 db elgépelés volt a cikkben.

A születésnapi cikkeknél úgy tudom, be lett vezetve nemrég, hogy csak a "kerek" számúak jelenjenek meg. Olvasd el Courtneyy profilján a cikkírással kapcsolatos tudnivalókat, esetleg a hírszerkesztők topikját, ott nagyjából minden információ le van írva arról, hogy mely cikkek milyen rendszer alapján selejteződnek ki. wink.gif Fejezzük be az összeesküvés gyártást, hogy a moderátorok biztos csak a saját ízviláguk szerint szelektálnak. rolleyes.gif Hiszem azt, hogy ha itt csak olyanokról jelennének meg hírek, akiket például Courtney szeret, merőben máshogy festene az oldal összetétele.
7 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow, Lindsay019, Lizania, Jolie_77, Beyla, pink_bunny
2013. március 27. 19:11 #59
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (mse90 @ 2013.03.27. 18:31)
A születésnapi cikkeknél úgy tudom, be lett vezetve nemrég, hogy csak a "kerek" számúak jelenjenek meg. Olvasd el Courtneyy profilján a cikkírással kapcsolatos tudnivalókat, esetleg a hírszerkesztők topikját, ott nagyjából minden információ le van írva arról, hogy mely cikkek milyen rendszer alapján selejteződnek ki. wink.gif Fejezzük be az összeesküvés gyártást, hogy a moderátorok biztos csak a saját ízviláguk szerint szelektálnak. rolleyes.gif Hiszem azt, hogy ha itt csak olyanokról jelennének meg hírek, akiket például Courtney szeret, merőben máshogy festene az oldal összetétele.

Így van. Szülinapi cikk csak nagykorúság vagy kerek szám esetében jelenhet meg. Ez benne van a szabályzatban is. El kell olvasni. smileeee.gif
2013. március 27. 20:33 #60
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.03.27. 19:11)
Így van. Szülinapi cikk csak nagykorúság vagy kerek szám esetében jelenhet meg. Ez benne van a szabályzatban is. El kell olvasni. smileeee.gif

De nem arról volt szó, hogy szülinapja van, biggrin.gif csak azért írtam róla mert láttam, hogy az lesz neki. biggrin.gif Justin Biebernek sincs mindennap szülinapja, mégis minden nap írják róla a szarabbnál-szarabb tartalmatlan cikkeket, amik kikerülnek az oldalra és megy alatta a nyávogás...
4 oldal 1 2 3 4
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!