Tegyük színvonalasabbá az oldal magazinrészlegét!
2013. március 19. 08:21
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nemrég jutott eszembe, hogy én szívesen látnék az oldalon egy olyan cikket-cikksorozatot, ami a vetélkedőket mutatja be, de nem akárhogy! Régebbieket is! Például benne lehetnének olyan régebbi vetélkedők is, mint a Kapcsoltam, a Tipp-Hopp, a Zsákbamacska, a Gesztiméter, Játék határok nélkül, Szerencsekerék, stb. Kik voltak a műsorvezetők, mi volt a játék lényege, stb. Az lenne a legjobb, ha lennének képes vagy videós illusztrációk hozzá... Az öregebbek, mint mi, kicsit nosztalgiázhatnánk, a fiatalabbak pedig megismerhetnék azokat a kvíz, illetve játékos műsorokat, amik akkor futottak a tévében, amikor ők még gondolatok sem voltak.
2013. március 19. 09:20
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Olyan is eszembe jutott, hogy össze lehetne szedni 1-1 emberke karrierjének legelső állomását is és úgy megmutatni, hogy ilyen volt, ilyen lett néhány példán keresztül. Nem stílus, hanem karrierevolúció lehetne.
2013. március 19. 10:16
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Hűha, hát én jól lemaradtam erről az egészről
Kezdjük ott, hogy nagyon jó ötlet volt ez a rövid híreket összetömörítő cikk
Viszont! Az a baj ezzel, hogy ebbe is csak Miley-ról és az ilyenekről lehet olvasni. Megnézném azt mikor látok ezekbe mondjuk Katin-Amerikai sztárokat (csak Sally Sparrow kedvéért mondom példának itt Fernando Colunga-t). Az a probléma, hogy az írok se ismerhetnek mindenkit. Én is annyi kis 2 mondatos cikket tudnék írni az arab kedvenceimről, csak hát értelmük nem lenne. Az ilyen cikkekbe meg soha az életbe nem fognak belekerülni. Akkor kellene valami megoldás arra is, hogy ha más nem, írhassunk valamelyik cikkírónak, hogy belefoglalhassa az egyik cikkbe. De melyiknek? Hol? Most erre rá lehetne mondani, hogy hát privátban, de mindenki oda írogasson a saját hülyeségével? Kellene erre is valami megoldás...
Amúgy nem rossz ötlet tényleg.
2013. március 19. 10:42
|
|
|
Idézet (Lizania @ 2013.03.19. 10:16)
Hűha, hát én jól lemaradtam erről az egészről
Kezdjük ott, hogy nagyon jó ötlet volt ez a rövid híreket összetömörítő cikk
Viszont! Az a baj ezzel, hogy ebbe is csak Miley-ról és az ilyenekről lehet olvasni. Megnézném azt mikor látok ezekbe mondjuk Latin-Amerikai sztárokat (csak Sally Sparrow kedvéért mondom példának itt Fernando Colunga-t). Az a probléma, hogy az írok se ismerhetnek mindenkit. Én is annyi kis 2 mondatos cikket tudnék írni az arab kedvenceimről, csak hát értelmük nem lenne. Az ilyen cikkekbe meg soha az életbe nem fognak belekerülni. Akkor kellene valami megoldás arra is, hogy ha más nem, írhassunk valamelyik cikkírónak, hogy belefoglalhassa az egyik cikkbe. De melyiknek? Hol? Most erre rá lehetne mondani, hogy hát privátban, de mindenki oda írogasson a saját hülyeségével? Kellene erre is valami megoldás...
Amúgy nem rossz ötlet tényleg.
A latin-amerikai hírességekről lehetne külön összefoglaló cikk. Amit írhatna olyan, aki ért hozzá és ismeri őket. Például te. Szerintem nem lenne ebből probléma, már csak azért sem, mert nem fenyegetne a veszély, hogy az oldal "főírói" lenyúlnák a témát, tekintve, hogy ők a populárisabb, főleg amcsi hírességeket szövik bele ezekbe.
Viszont, ami engem zavar ezeknél az összefoglalós cikkeknél, hogy ugyanaz a címük. Legalább valami számozást lehetne adni nekik, hogy különbséget lehessen tenni a 25 egyforma "Öt sztori, amiről lemaradtál" cikk között.
2013. március 19. 13:38
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.03.19. 09:20)
Olyan is eszembe jutott, hogy össze lehetne szedni 1-1 emberke karrierjének legelső állomását is és úgy megmutatni, hogy ilyen volt, ilyen lett néhány példán keresztül. Nem stílus, hanem karrierevolúció lehetne. 
Nekem konkrétan egy ponton olyan ötletem volt, hogy lehetne cikksorozatot készíteni az egyes színészek korai tévés szerepléseiről. Nem teljesen ugyanaz, amit te mondasz, de rengeteg az anyag. Nem is tudom, hogy végül miért is nem írtam meg...
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.03.19. 10:42)
Viszont, ami engem zavar ezeknél az összefoglalós cikkeknél, hogy ugyanaz a címük. Legalább valami számozást lehetne adni nekik, hogy különbséget lehessen tenni a 25 egyforma "Öt sztori, amiről lemaradtál" cikk között.
A számozásból lehet, hogy sok lenne, főleg amikor már a 63-as sorszámú ilyen jelenne meg. Mi lenne, ha dátumoztatnánk őket?
2013. március 19. 13:42
|
|
|
Idézet (mse90 @ 2013.03.19. 13:38)
Nekem konkrétan egy ponton olyan ötletem volt, hogy lehetne cikksorozatot készíteni az egyes színészek korai tévés szerepléseiről. Nem teljesen ugyanaz, amit te mondasz, de rengeteg az anyag. Nem is tudom, hogy végül miért is nem írtam meg...
A számozásból lehet, hogy sok lenne, főleg amikor már a 63-as sorszámú ilyen jelenne meg. Mi lenne, ha dátumoztatnánk őket?
Én is ilyesmire gondoltam egyébként. Pont nézegettem néhány kedvencem nagyon régi jeleneteit YT-on és onnan jutott eszembe. Érdekes lenne egy ilyen cikk/sorozat. Vagy akár egy olyan, hogy kik szerepeltek anno reklámokban karrierjük elején, stb...
Jó ötlet a dátum. Végülis az is egy (akarom mondani, több) szám...
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2013. március 25. 16:28
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Lehetne olyan cikkeket is írni, amik a héten, vagy a hónapban debütáló filmeket / albumokat foglalják össze. Olyan ajánlóféle.
8 felhasználónak tetszik:
Darkness,
Luckie,
mse90,
Évike12,
pink_bunny,
Lindsay019,
silenc,
TheDanush
2013. március 25. 16:39
Idézet (Bessie @ 2013.03.25. 16:28)
Lehetne olyan cikkeket is írni, amik a héten, vagy a hónapban debütáló filmeket / albumokat foglalják össze. Olyan ajánlóféle. 
Na, ez jó ötlet! Nyilván a magyar premierekkel kellene törődni elsősorban, a Port.hu-ról össze is lehetne szedni, mik azok, amiket vetítenek. Szerintem havi rendszerességgel lehetne, mert vannak filmek, amik 3-4 hétig mennek a mozikban.
2013. március 25. 16:52
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2013.03.25. 16:39)
Na, ez jó ötlet! Nyilván a magyar premierekkel kellene törődni elsősorban, a Port.hu-ról össze is lehetne szedni, mik azok, amiket vetítenek. Szerintem havi rendszerességgel lehetne, mert vannak filmek, amik 3-4 hétig mennek a mozikban.
Rövid ismertetővel havi szinten szívesen bevállalnám a metal/rock zenekarok lemezeit, ha erre alkalmasnak ítéltek meg.
2013. március 26. 16:14
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2013.03.25. 16:39)
Ha nincs jelentkező, az áprilisit bevállalom.
2013. március 26. 18:20
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Nekem az jutott eszembe, hogy lehetnének olyan cikkek, mint ami sorozat van az Mtvn, a Behind The Music. Én csípem azt a müsort, és szerintem elég sok embert is érdekel a kedvencük múltja.
2013. március 26. 18:49
Idézet (Évike12 @ 2013.03.26. 18:20)
Nekem az jutott eszembe, hogy lehetnének olyan cikkek, mint ami sorozat van az Mtvn, a Behind The Music. Én csípem azt a müsort, és szerintem elég sok embert is érdekel a kedvencük múltja. 
A sztároknak van biográfiájuk, ahol jobb esetben ezek le vannak írva.
2013. március 26. 19:18
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet (Luckie @ 2013.03.26. 18:49)
A sztároknak van biográfiájuk, ahol jobb esetben ezek le vannak írva.
De az ötlet alapból nem rossz, inkább lehetne ez alapján csinálni egy olyan cikksorozatot, hogy "Hol tartanak am az egykori slágerlistás sztárok?" - Itt a régebbi, például a '90-es, '80-as, satöbbi évek nagy előadók jelenlegi helyzetlt mutathatná be. Csak egy ötlet. 
Jó, én azt vágom. De különlegességek amik nem nagyon vannak benne. Mert én nem is ilyen régi életrajzra gondoltam belőlelük, hanem milyen csínyeket csináltak, így összesítve, vagy ilyenek..
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
2013. március 27. 16:05
Azon gondolkodtam, hogy amikor megírok egy cikket és nyelvtanilag nincsen benne hiba, esetleg 1-2 elgépelés(de az nem rontja a cikk minőségét) és nem feltétlenül arról van benne szó, hogy ki vetkőzött le, és hol, hanem egy összesítő, egy értékelés egy ismeretterjesztő írás, akkor nem kerül ki mert, nem szimpatikus az adott alany a moderátornak. Ha színvonalasabbá akarnátok tenni az oldalt, nem Bieber meg Katy perry semmiségei lennének reflektorfényben és nem elfogultan döntenétek a dolgokról.
2013. március 27. 16:07
|
|
|
Idézet (holembo @ 2013.03.27. 16:05)
Azon gondolkodtam, hogy amikor megírok egy cikket és nyelvtanilag nincsen benne hiba, esetleg 1-2 elgépelés(de az nem rontja a cikk minőségét) és nem feltétlenül arról van benne szó, hogy ki vetkőzött le, és hol, hanem egy összesítő, egy értékelés egy ismeretterjesztő írás, akkor nem kerül ki mert, nem szimpatikus az adott alany a moderátornak. Ha színvonalasabbá akarnátok tenni az oldalt, nem Bieber meg Katy perry semmiségei lennének reflektorfényben és nem elfogultan döntenétek a dolgokról.
Nem ezen múlik. Hanem például a forrás is számít. Meg hogy milyen a cikk hangneme. Vagy adott hírt már más elkezdte írni, stb. Sok oka lehet. Kiről írtál és mit, ami nem került ki?
2013. március 27. 16:16
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.03.27. 16:07)
Nem ezen múlik. Hanem például a forrás is számít. Meg hogy milyen a cikk hangneme. Vagy adott hírt már más elkezdte írni, stb. Sok oka lehet. Kiről írtál és mit, ami nem került ki?
Szia. Szoktam látni, hogy egyes "Hírességek" vagy "hírhedtségek" itt nagyon nem népszerűek, és a cikkekben is általában lejáratóan írnak, pl Lady Gagáról és Madonnáról is. Lady Gaga születésnapja lesz holnap és írtam egy összeállítást(pontokba szedve) a karrierje legfontosabb mozzanatairól és a zenei világban betöltött szerepéről, írtam az adományozásairól, az élő fellépéseiről és a ruhakölteményeiről, 2 db elgépelés volt a cikkben.
2013. március 27. 16:18
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.03.27. 16:07)
ja
2013. március 27. 18:31
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (holembo @ 2013.03.27. 16:16)
Szia. Szoktam látni, hogy egyes "Hírességek" vagy "hírhedtségek" itt nagyon nem népszerűek, és a cikkekben is általában lejáratóan írnak, pl Lady Gagáról és Madonnáról is. Lady Gaga születésnapja lesz holnap és írtam egy összeállítást(pontokba szedve) a karrierje legfontosabb mozzanatairól és a zenei világban betöltött szerepéről, írtam az adományozásairól, az élő fellépéseiről és a ruhakölteményeiről, 2 db elgépelés volt a cikkben.
A születésnapi cikkeknél úgy tudom, be lett vezetve nemrég, hogy csak a "kerek" számúak jelenjenek meg. Olvasd el Courtneyy profilján a cikkírással kapcsolatos tudnivalókat, esetleg a hírszerkesztők topikját, ott nagyjából minden információ le van írva arról, hogy mely cikkek milyen rendszer alapján selejteződnek ki.
2013. március 27. 19:11
|
|
|
Idézet (mse90 @ 2013.03.27. 18:31)
A születésnapi cikkeknél úgy tudom, be lett vezetve nemrég, hogy csak a "kerek" számúak jelenjenek meg. Olvasd el Courtneyy profilján a cikkírással kapcsolatos tudnivalókat, esetleg a hírszerkesztők topikját, ott nagyjából minden információ le van írva arról, hogy mely cikkek milyen rendszer alapján selejteződnek ki.
Fejezzük be az összeesküvés gyártást, hogy a moderátorok biztos csak a saját ízviláguk szerint szelektálnak.
Hiszem azt, hogy ha itt csak olyanokról jelennének meg hírek, akiket például Courtney szeret, merőben máshogy festene az oldal összetétele.
Így van. Szülinapi cikk csak nagykorúság vagy kerek szám esetében jelenhet meg. Ez benne van a szabályzatban is. El kell olvasni.
2013. március 27. 20:33
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.03.27. 19:11)
Így van. Szülinapi cikk csak nagykorúság vagy kerek szám esetében jelenhet meg. Ez benne van a szabályzatban is. El kell olvasni. 
De nem arról volt szó, hogy szülinapja van,
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.