Idézet (Sally Sparrow @ 2013.03.12. 10:29)
Csatlakoznék az előttem szólókhoz. A csapból is folyó tucatsztároktól már csömöröm van. Megmondom őszintén, nagyon kevés hírt olvasok már el az oldalon... Nem azt mondom, hogy ne legyen 1D és Bieber, legyenek, de tényleg csak olyan szinten, ami a munkásságukat érinti, esetleg nagyon komoly magánéleti esemény, de a botrányok, tetkók és egyéb felesleges dolgok szerintem csak a helyet foglalják. Összefoglaló cikkbe mehetne, de ne heti, hanem inkább 2-3 heti rendszerességgel. És akkor pl. ha valamiről kiderülne, hogy kacsa, nem kerülne ki feleslegesen és nem lenne szükség még egy cikkre megmagyarázni, hogy az előző miért is volt kacsa...
A találgatós cikkeknek sincs értelme szerintem. Például többször olvastam sorozatos cikkeket, amikben azt találgatták, ki kapják meg a főszerepeket, stb. Majd ha már TUTI lesz, akkor írjunk róla. Addig felesleges...
Az életmóddal kapcsolatos észrevételeimet az ehhez kapcsolódó topikban már kifejtettem. Miszerint mik is a slágertémák, amik időszakonként ismétlődnek, de érdemleges hírek eszébe se nagyon jutnak a szerzőknek...
Személy szerint az ilyen ruha/haj és egyéb viseletes cikkek abszolút hidegen hagynak, én ezeket is száműzném. De tisztában vagyok vele, hogy van rá igény... Akkor viszont csak azt kérném, hogy mértékkel.
Nagyon szeretnék olvasni kevésbé ismert vagy nem annyira felkapott hírességekről, tehetségekről. Főleg európai viszonylatban, de még az ázsiai énekesekről/bandákról is szívesebben olvasok, mint sok celebről... Jó lenne, ha német forrásból is lennének cikkek. Az oldalon kb. én szoktam egyedül szerintem ilyen jellegű híreket megírni. Nincs más németes, aki vállalna német hírességekről is tudósítást?
Egyébként lenne egy észrevételem: sok cikkhez érkezik rövid komment, miszerint "ezkiez?", "ez meg ki" "sosem hallottam róla", "azt se tom kiez". Én ezeket és a hasonló érdektelen megjegyzéseket (pl. "jó cikk lett" - tetszikeld, abból tudni fogjuk, nem kell oda is írni) eltávolítanám. Fárasztó olvasni őket, átpörgetni szintén. Inkább legyen a cikkek alatt 0 vagy kevesebb komment, mint ezek a semmitmondó izék.
Hirtelen ennyi, de még gondolkozom.

Ezek valóban felháborítóak, és sok directioner persze azért nem tudja a többi sztár nevét, mert csak a srácokkal van elfoglalva, és ez elszomorító.
Arról meg végképp minek cikk, hogy megint t*köndobták az egyik tagot vagy éppen Dzsásztin "próbál jó maradni", mikor az anyjának a Twitteren ír, nem hogy élőben megölelné vagy ilyesmi. -.-"