Starity

Tegyük színvonalasabbá az oldal magazinrészlegét!

4 oldal 1 2 3 4
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. március 12. 22:09 #21
- törölt felhasználó -    
FIGYELEM!

A mozgósításnak meg is van a gyors eredménye! Ahhoz, hogy kiszűrjük a felesleges körmondatokat, az értéktelen és rövid cikkeket, elindul a fentebb említett cikkféleség 5/6/7 sztori, amiről lemaradhattál címmel.

Olyan híreket vonultat fel, amelyek nem érdemesek arra, hogy külön cikket kapjanak rövidségük, hírértékük miatt, mégis fontosak lehetnek! Az óriási kavar elkerülése érdekében, aki állandó jelleggel szeretne írni, jelentkezhet nálam, heti kétszer-háromszor kellene írni egy efféle cikket úgy, hogy legalább 5, maximum 7 rövidhír szerepeljen benne.

Mindig ki lesznek emelve a Celeb kategóriában, hogy jól láthatóak legyenek, hiszen futóhírek ugyan, de együtt sokat érnek smileeee.gif

Információ bővebben az adatlapomon (mit és hogyan), az első ilyen cikkre pedig holnap lehet számítani, már kész van wink.gif Go Starity! beer.gif
11 felhasználónak tetszik: mse90, Bessie, Lindsay019, Luckie, LoveNessa, duracell, FruFruChan, Darkness, An_d_a, pink_bunny, dijansalihu
2013. március 13. 08:03 #22
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
És akkor mi lenne, ha minden maradna úgy, ahogy eddig, mindenki beküldené a magáét és végül egy-két szerkesztő egybefésülné a nem olyan hírértékű írásokat? Kevesebb meló lenne egyénre nézve, mert a fanok megírják az 1-2 mondatos híreiket, adott tehát maga a hír, csak össze kell őket rakni. Mert gondolom sok kis érdektelen cikk fut be a szerkesztőségbe, így legalább lehet is velük kezdeni valamit... Ha pedig nem jön össze a minimum mennyiség, akkor lehet hozzá keresni.

Arról pedig, hogy mi volt már és mi nem: továbbra is szorgalmaznám a tárgyszavas kereső megalkotását. Pontos tárgyszavak megadásával egyszerűbben szűrhető lenne, hogy adott hír megjelent-e már korábban, vagy sem... rolleyes.gif
2013. március 13. 11:48 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.03.13. 08:03)
És akkor mi lenne, ha minden maradna úgy, ahogy eddig, mindenki beküldené a magáét és végül egy-két szerkesztő egybefésülné a nem olyan hírértékű írásokat? Kevesebb meló lenne egyénre nézve, mert a fanok megírják az 1-2 mondatos híreiket, adott tehát maga a hír, csak össze kell őket rakni.

Csak az a baj, hogy így egy adott egyénnél szerepelne a cikk (mint a sajátja ugye), hiába írnák többen, és lenne a szerző a Starity. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Lizania
2013. március 13. 13:00 #24
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Courtneyy @ 2013.03.13. 11:48)
Csak az a baj, hogy így egy adott egyénnél szerepelne a cikk (mint a sajátja ugye), hiába írnák többen, és lenne a szerző a Starity. rolleyes.gif

Szerintem ezen nem volna nehéz dolog segíteni, mármint hogy egyszerre több szerző legyen feltüntetve. Viszont.
Elvileg minden egyes beküldött cikkhez forrás szükségeltetik. Tehát maga a "hír", amit valaki 1-2 mondatban beküld, hivatkozik valamire. Ezt felfoghatjuk úgy is, mint "témaajánlót". Felkeressük az eredeti forrást és megírjuk abból. Bár szerintem az ilyen 1-2 mondatos infócskák tökegyformák, függetlenül attól, hogy honnan származnak. Az alapinfó a lényeg, a morzsa. Sokkal jobban kifejteni úgy sem lehet. Vetünk egy pillantást az eredetire, biztos, ami biztos, de véleményem szerint átemelhető a beküldött "hír" is. Szóval szerintem ez igazán nem lehet probléma. pardon.gif
Azt sem tartom kizártnak, hogy szerkesztőként jeleníti meg az egyént/Starityt ott fent a portál a cikk jobb felső sarkában (nem pedig szerzőként), az egyes, cikken belüli hírmorzsák mögé pedig zárójelben, hivatkozással a névre oda lehet írni, hogy ki volt a felhasználó, aki találta és először megfogalmazta az adott infót.
2013. március 13. 13:40 #25
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Most akkor a fodrászos cikkekkel mégis mi van? Courtneyy profilja szerint az is az ömlesztett, 2 mondatos 'lemaradtál' cikkekbe fog kerülne, erre itt van ez, 3 mondatban körülírva az, hogy szőkéből barna lett. Nem hőbörögni akarok, de így akkor értelmetlen ez a tegyük színvonalasabbá dolog, ha mégsem úgy csináljuk, ahogy megbeszéljük. rtfm.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Darkness
2013. március 13. 14:02 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2013.03.13. 13:40)
Most akkor a fodrászos cikkekkel mégis mi van? Courtneyy profilja szerint az is az ömlesztett, 2 mondatos 'lemaradtál' cikkekbe fog kerülne, erre itt van ez, 3 mondatban körülírva az, hogy szőkéből barna lett. Nem hőbörögni akarok, de így akkor értelmetlen ez a tegyük színvonalasabbá dolog, ha mégsem úgy csináljuk, ahogy megbeszéljük.  rtfm.gif

Ezt még tegnap küldték be, nem akartam egy olyan, új indokkal törölni, amiről eddig még nem hallhattak a tagok. blush.gif De ezentúl érvényes rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: szavy, Bessie
2013. március 13. 14:42 #27
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (Courtneyy @ 2013.03.13. 14:02)
Ezt még tegnap küldték be, nem akartam egy olyan, új indokkal törölni, amiről eddig még nem hallhattak a tagok.  blush.gif De ezentúl érvényes  rohog.gif

Akkor ha már lesznek új szabályok (mit lehet, mit nem, és hogyan) a ToTo topikjának mintájára az első hozzászólásba be lehetne írni mindent egyben, amit új szabályként megbeszélünk. Csak az olyan félreértések elkerülése miatt, hogy xy ne tudjon azzal jönni, hogy én erről nem tudtam, mert a topik oldalai között elveszett a dolog stb.
2 felhasználónak tetszik: FruFruChan, pink_bunny
2013. március 13. 14:55 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet (Darkness @ 2013.03.12. 15:58)
A visszaszorítás és az összevonás szerintem is nagyon jó ötlet, szerintem a zenészeknél más féle előadóktól is lehetne cikk, mert például metal és rock együttesekről nagyon ritkán van.

Egyetértek, de szerintem kitörne a harmadik világháború ha egy héten akár két cikk is lenne valamelyik 'zajt' játszó bandáról. rolleyes.gif Sokan nem tudják felfogni, hogy a popon és az 1D-n kívül is van élet. Én is soknak tartom azt a napi hetvenhat cikket, ami megjelenik ezekről a mostanság felkapott celebekről, mert az, hogy melyik milyen alsónadrágot vett, vagy mit főzött ebédre, senkit nem érdekel szerintem. Ha értelmes és tartalmas hírek lennének róluk, nem lenne vele bajom, de hogy minden alkalommal velük találom szembe magam, elég zavaró. Nem csak ők léteznek a világon, akármennyire is (számomra érthetetlen okokból) jól megy a szekerük.
5 felhasználónak tetszik: FruFruChan, Sally Sparrow, Darkness, Vampiregirl1, Lizania
2013. március 13. 15:04 #29
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Amit abszolút be kellene "tiltani" az a hajváltoztatós cikkek, mert amikor meglátom, hogy xy rövidebbre vágatta a haját, már fél lábbal a sírban vagyok.
A 1D-s, Justin Bieberes, Selena Gomezes, Taylor Swiftes és egyéb Disney sztárok fölösleges hülyeségeiről se kellene állandóan cikket írni. Elhiszem, hogy vannak lelkes rajongók, meg minden, de nekem is megvannak a bizonyos kedvenceim és én mégse írok róluk mindenfelé fölösleges cikket.
Szerintem vannak más, nagyon tehetséges színészek és zenészek ezen a világon, velük többet lehetne foglalkozni. Szerintem ők is ugyanúgy megérdemlik a figyelmet...
Egyelőre csak ennyi jutott így hirtelen eszembe, ha még lesz valamilyen észrevételem, akkor mindenképp jelezni fogom! Egyébként nagyon örülök ennek a topiknak, köszönjük Courtneyy! meghajolo.gif
2013. március 13. 15:04 #30
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.03.12. 10:29)
Csatlakoznék az előttem szólókhoz. A csapból is folyó tucatsztároktól már csömöröm van. Megmondom őszintén, nagyon kevés hírt olvasok már el az oldalon... Nem azt mondom, hogy ne legyen 1D és Bieber, legyenek, de tényleg csak olyan szinten, ami a munkásságukat érinti, esetleg nagyon komoly magánéleti esemény, de a botrányok, tetkók és egyéb felesleges dolgok szerintem csak a helyet foglalják. Összefoglaló cikkbe mehetne, de ne heti, hanem inkább 2-3 heti rendszerességgel. És akkor pl. ha valamiről kiderülne, hogy kacsa, nem kerülne ki feleslegesen és nem lenne szükség még egy cikkre megmagyarázni, hogy az előző miért is volt kacsa... dry.gif 
A találgatós cikkeknek sincs értelme szerintem. Például többször olvastam sorozatos cikkeket, amikben azt találgatták, ki kapják meg a főszerepeket, stb. Majd ha már TUTI lesz, akkor írjunk róla. Addig felesleges...
Az életmóddal kapcsolatos észrevételeimet az ehhez kapcsolódó topikban már kifejtettem. Miszerint mik is a slágertémák, amik időszakonként ismétlődnek, de érdemleges hírek eszébe se nagyon jutnak a szerzőknek...
Személy szerint az ilyen ruha/haj és egyéb viseletes cikkek abszolút hidegen hagynak, én ezeket is száműzném. De tisztában vagyok vele, hogy van rá igény... Akkor viszont csak azt kérném, hogy mértékkel.
Nagyon szeretnék olvasni kevésbé ismert vagy nem annyira felkapott hírességekről, tehetségekről. Főleg európai viszonylatban, de még az ázsiai énekesekről/bandákról is szívesebben olvasok, mint sok celebről... Jó lenne, ha német forrásból is lennének cikkek. Az oldalon kb. én szoktam egyedül szerintem ilyen jellegű híreket megírni. Nincs más németes, aki vállalna német hírességekről is tudósítást?
Egyébként lenne egy észrevételem: sok cikkhez érkezik rövid komment, miszerint "ezkiez?", "ez meg ki" "sosem hallottam róla", "azt se tom kiez". Én ezeket és a hasonló érdektelen megjegyzéseket (pl. "jó cikk lett" - tetszikeld, abból tudni fogjuk, nem kell oda is írni) eltávolítanám. Fárasztó olvasni őket, átpörgetni szintén. Inkább legyen a cikkek alatt 0 vagy kevesebb komment, mint ezek a semmitmondó izék.
Hirtelen ennyi, de még gondolkozom. biggrin.gif

Ezek valóban felháborítóak, és sok directioner persze azért nem tudja a többi sztár nevét, mert csak a srácokkal van elfoglalva, és ez elszomorító. pardon.gif Arról meg végképp minek cikk, hogy megint t*köndobták az egyik tagot vagy éppen Dzsásztin "próbál jó maradni", mikor az anyjának a Twitteren ír, nem hogy élőben megölelné vagy ilyesmi. -.-"
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. március 13. 15:52 #31
- törölt felhasználó -    
Ez a cikk is mehetne azok közé, amiket egybe kívántok írni. Nem vagyok egyedül, ha azt mondom, hogy elég volt Selena Gomezből, és társaiból, akikről egy héten húszmillió cikk megjelenik.
Egy tippem is van: a legolvasottabb cikkeknél még korábban javasoltam, hogy kitehetnétek olyanokat, amik az életmódról szólnak, vagy olyanokat, amikben összegeztek sztárokat, pl voltak cikkek ikerpárokról, vagy a gyereksztárokról. Ezáltal az is színvonalasabb lenne, és nem mindig ugyanazokról olvasnánk.
A topic maga jó ötlet, tetszik! beer.gif beer.gif
2013. március 13. 15:59 #32
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (Chelsy @ 2013.03.13. 15:52)
Egy tippem is van: a legolvasottabb cikkeknél még korábban javasoltam, hogy kitehetnétek olyanokat, amik az életmódról szólnak, vagy olyanokat, amikben összegeztek sztárokat, pl voltak cikkek ikerpárokról, vagy a gyereksztárokról. Ezáltal az is színvonalasabb lenne, és nem mindig ugyanazokról olvasnánk.

Javítson ki valaki, ha tévedek, de a legolvasottabb cikkek szekcióba felteszem azért kerül be valami, mert azt olvassák a legtöbben, nem pedig azért, mert oda lett rakva. Ez nyilván az olvasói színvonalat is minősíti, de hacsak nem lenne leváltva az a részleg egy "ajánló" nevűre, nem látom, hogy ez változhatna. pardon.gif
4 felhasználónak tetszik: Lindsay019, FruFruChan, pink_bunny, AngelFace
2013. március 13. 16:35 #33
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Ez igen! biggrin.gif Gyorsan életbe lépett az első fejlesztés. Köszi Courtneyy. meghajolo.gif

Nekem eszembe jutott még valami ezzel kapcsolatban: ha majd ez is beindul, esetleg ezt is fel lehetne osztani sztárhírekre, film, és/vagy sorozatos hírekre. Én speciel imádom a sorozatokat, arról majd küldenék be jó pár újdonságot (forrással természetesen). biggrin.gif (5/6/7 dolog amiről lemaradhattál - sztárok/filmek, sorozatok)
7 felhasználónak tetszik: mse90, Lindsay019, Vampiregirl1, Beyla, FruFruChan, pink_bunny, dijansalihu
2013. március 13. 16:52 #34
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Idézet (Bessie @ 2013.03.13. 16:35)
Ez igen! biggrin.gif Gyorsan életbe lépett az első fejlesztés. Köszi Courtneyy. meghajolo.gif 
Nekem eszembe jutott még valami ezzel kapcsolatban: ha majd ez is beindul, esetleg ezt is fel lehetne osztani sztárhírekre, film, és/vagy sorozatos hírekre. Én speciel imádom a sorozatokat, arról majd küldenék be jó pár újdonságot (forrással természetesen). biggrin.gif (5/6/7 dolog amiről lemaradhattál - sztárok/filmek, sorozatok)

Ezzel én is egyetértek. Több sorozatos és filmes cikk kellene. Én mind Bessie is imádom a sorozatokat, tavaly is rengeteg új sorozat indult amikről sok hír van és sok érdekes cikket lehet írni, de csak tényleg ezekből is csak az értelmes és érdekesebb részét persze.

+ Az az ötletem van nekem hogy lehetnének még oplyan cikkek amik ilyen mozibemutatókhoz kötötdnek. Mint például ez. De ezek közül is csak az érdekesebb filmek.

Nekem az ilyen cikkek is nagyon tetszenének, mert érdekesek és jó őket olvasni. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. március 13. 17:22 #35
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.03.12. 10:29)

Nagyon szeretnék olvasni kevésbé ismert vagy nem annyira felkapott hírességekről, tehetségekről. Főleg európai viszonylatban, de még az ázsiai énekesekről/bandákról is szívesebben olvasok, mint sok celebről... Jó lenne, ha német forrásból is lennének cikkek. Az oldalon kb. én szoktam egyedül szerintem ilyen jellegű híreket megírni. Nincs más németes, aki vállalna német hírességekről is tudósítást

Én németes vagyok, de bavallom, nem nagyon ismerek olyan oldalt, ahol a saját hírességükről írnának a németek, mármint színvonalasan. Egyébként szoktam én is német oldalról fordítani, csak hát nem európai emberekről. blush.gif
2 felhasználónak tetszik: duracell, FruFruChan
2013. március 13. 18:23 #36
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Lindsay019 @ 2013.03.13. 17:22)
Én németes vagyok, de bavallom, nem nagyon ismerek olyan oldalt, ahol a saját hírességükről írnának a németek, mármint színvonalasan. Egyébként szoktam én is német oldalról fordítani, csak hát nem európai emberekről. blush.gif

Google News. Beállítod, hogy nemzetközi, országok közül kiválasztod, hogy Österreich vagy Deutschland, beírod a híresség nevét és keresés indul... Én mindig így keresek és nem csak és kizárólag bizonyos külföldi hírportálokat bújok... Ráadásul szuper jó, mert a legeslegfrissebb, pár perces/órás híreket is listázza, ráadásul időrendben. Én itt szoktam keresni, meg adott hírességek hivatalos oldalain, bár az én kedvenceim egy részénél elég gyér ott a frissítés...
5 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Bessie, Évike12, FruFruChan, silenc
2013. március 13. 19:57 #37
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.03.13. 18:23)
Google News. Beállítod, hogy nemzetközi, országok közül kiválasztod, hogy Österreich vagy Deutschland, beírod a híresség nevét és keresés indul... Én mindig így keresek és nem csak és kizárólag bizonyos külföldi hírportálokat bújok... Ráadásul szuper jó, mert a legeslegfrissebb, pár perces/órás híreket is listázza, ráadásul időrendben. Én itt szoktam keresni, meg adott hírességek hivatalos oldalain, bár az én kedvenceim egy részénél elég gyér ott a frissítés...

Óóóó, hát ez nagyon tetszetős! w00t.gif good.gif yahoo.gif
Hát tudom, hogy egy kicsit analfabéta vagyok ilyen téren, de én erről a keresőről nem is tudtam. biggrin.gif
Szóval ezer dankeschön, a jövőben igyekszem használni! meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow, Jolie_77, FruFruChan
2013. március 14. 21:24 #38
- törölt felhasználó -    
Lehetne ilyesmi cikket is írni.Szerintem így is jó lenne,összeszedni az énekes/énekesnőket "őket berakni a zenehírekbe", színészek/színésznők "film vagy sorozat" .. stb. Még lehetne olyan is ha ilyen cikkek jelennének meg,hogy lennének 4-5 vagy több,kevesebb ember aki minden nap vagy héten megírná azt a cikket.Kijelölni,hogy xy ember xxy napon írja meg ezt a cikket,de a többiek fognak segíteniNem tudom,hogy milyen ötlet,de szerintem ez is jó lenne
2013. március 17. 12:19 #39
- törölt felhasználó -    
Ez a lényegen szerintem nem változtat :S Véleményem szerint sokat javítana az oldal színvonalán, ha nem 20 Selena, és 30 1D cikk díszelegne a bal oldalon, hanem mindenféle, más témákról is lehetne olvasni. Teljesen mindegy, hogy is nevezzük a részleget wink.gif Vagy nem?
Amúgy jó ötlet volt ez, Courtneyy biggrin.gif biggrin.gif beer.gif

Idézet (mse90 @ 2013.03.13. 15:59)
Javítson ki valaki, ha tévedek, de a legolvasottabb cikkek szekcióba felteszem azért kerül be valami, mert azt olvassák a legtöbben, nem pedig azért, mert oda lett rakva. Ez nyilván az olvasói színvonalat is minősíti, de hacsak nem lenne leváltva az a részleg egy "ajánló" nevűre, nem látom, hogy ez változhatna. pardon.gif
2013. március 17. 19:10 #40
mayaa.
mayaa.
optimistic.™

StátuszMosolyogj ha kérlek, a mosolyodból élek...
Hozzászólás: 2178
Csatolások: 1309
Azonosító: 160044
Nekem az a javaslatom lenne, hogy pl. a Sztártetováláok és jelentéseik nevű sorozat cikkei, meg minden ehhez hasonló egynevű cikksorozat legyen beszámozva, mivel így elég nehéz megkülönböztetni hogy melyik melyik, meg elég nagy a kavar unsure.gif

Plusz szerintem is korlátozni kéne a 1D-s, JB-s, Selenás cikkeket, oké hogy sok rajongójuk van itt, de szerintem épp elég, ha egy héten pl. csak 2 cikk jelenik meg róluk és nem pedig naponta. mellow.gif

Amúgy nekem is tetszik ez az összefoglalós dolog, sokkal jobban átláthatók a hírek, jó ötlet volt ez. smileeee.gif
4 oldal 1 2 3 4
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!