A kezelés meg meglehetősen érdekes és furcsa. Nem azért, de hova a fenébe fecskendezik a vért? Ugyanis, ha a szövetek közé megy, akkor egy gyönyörű lila-kék véraláfutás lesz a végeredmény. Az meg meglehetősen hihetetlen, hogy kapillárisokba nyomják be tűvel. Nekem személy szerint az a meggyőződésem, hogy ez a nő napokig úgy fog kinézni, mint akit pár napja összevertek, de hát a smink az smink... nem is értem, miért kell ilyen marhaságokat művelnie magával. Bár a médiában maradásért tök mindegy, hogy mit kell csinálni. Elvégre mi is az, hogy a vénámból levett vért az arcomba fecskendeztetem...
Saját vérével fiatalodik Kim Kardashian
2013. március 11. 17:59
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát abban biztosak lehetünk, hogy ez a nő nem állt sorban akkor, amikor az észt osztották. Komolyan mondom, talán még életemben nem láttam ilyen idióta elkényeztetett tyúkot, mint ez. Egyrészről a képeken látszik az, hogy nem egy kicsit fájdalmas és stresszes beavatkozás, de múltkor még azért vernyákolt, mert erős görcsei voltak. Soha sem tudnám azt mondani egy nőnek, hogy veszítse el a gyermekét, de, ha ne adj Isten, mégis csak elvetél, akkor nem fogom sajnálni. Erős fájdalom esetén rengeteg stresszhormon szabadul fel a szervezetben, ami igen csak káros lehet ő rá is és a magzatra is. Mert aztán az eddig is agyon botoxolt pofijával annyira öregnek nézett ki, hogy ennyire retardált dolgot kelljen művelnie. Megjegyzem, az eredmény nem látható, mert ugyanolyan irritatív feje van, mint amilyen volt.
A kezelés meg meglehetősen érdekes és furcsa. Nem azért, de hova a fenébe fecskendezik a vért? Ugyanis, ha a szövetek közé megy, akkor egy gyönyörű lila-kék véraláfutás lesz a végeredmény. Az meg meglehetősen hihetetlen, hogy kapillárisokba nyomják be tűvel. Nekem személy szerint az a meggyőződésem, hogy ez a nő napokig úgy fog kinézni, mint akit pár napja összevertek, de hát a smink az smink... nem is értem, miért kell ilyen marhaságokat művelnie magával. Bár a médiában maradásért tök mindegy, hogy mit kell csinálni. Elvégre mi is az, hogy a vénámból levett vért az arcomba fecskendeztetem...
Tök normális dolog.
2013. március 11. 18:03
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Minek akar fiatalodni??
2013. március 11. 18:07
|
|
Irresistibleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 191728 offline
|
Nekem erről Báthory Erzsébet jut eszembe... O.O
2013. március 11. 18:08
Ennek mi értelme? Így is fiatal, minek akar fiatalodni?
2013. március 11. 18:11
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
OMG
Neki még minek fiatalodni? Amúgy csak nekem tűnik olyan horrorisztikusnak ez a beavatkozás?
Kicsit bizarr...
2013. március 11. 18:18
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
1. Ez rég gusztustalan, akár hasznos, akár nem! 2. Hova? Majd, ha ráncos öreg, akkor még megértem, de így... (még akkor is undiiiii)!! Remélem nagyon fájt neki, lehet, hogy gonoszan hangzik, de úgy kell neki.. Sok eszetlen "sztárocska"!
2013. március 11. 18:19
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
na háát ez mér tényleg....
2013. március 11. 18:38
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Ez egy kicsit undorító.Sőt nagyon!
2013. március 11. 18:52
Hát ez a nő nem hiszem, hogy valaha is szebb lesz.
2013. március 11. 18:57
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Ha a fiatalság ilyen áron van, akkor én inkább megöregszem. Sosem tudtam, hogy mi járhat Kim agyában(?) nap mint nap, de szerintem egy ép elméjű ember nem csinál ilyet.
2013. március 11. 19:04
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Kim se lesz már hülyébb...
2013. március 11. 19:05
Jézusom, Kim teljesen megőrült, én a helyében nem csináltam volna meg...
2013. március 11. 19:07
Ez nem újdonság nálunk sem. A tehetős magyar celebek többek között Détár Enikő is hasonló módszerrel próbálkozik.
2013. március 11. 19:27
Édes Istenem, ez valami gusztustalan. Ez a nő sem tudja már, hogy hívja fel magára jobban a figyelmet. Szánalmas.
2013. március 11. 19:27
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Úristen!
hogy néz ki!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

2 felhasználónak tetszik: