Saját vérével fiatalodik Kim Kardashian
2013. március 11. 16:50
Hát ez.... elég undorító. Én biztos nem vállalnék be ilyen hülyeségeket,hogyha fájdalmasak.Ez mire jó?
2013. március 11. 16:56
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Igazából ezt hülyézitek, de mikor botoxolnak, az rendben van? Szerintem inkább ez, mert ez vér, ráadásul a sajátja, természetes, viszont a botox egy idegméreg, ami szétkapja az arcot egy idő után...
Aki meg aggódik a babáért, annak mégegyszer mondom, semmi baja nem lesz se neki, sem Kimnek, mivel az a saját vére, nem valami méreg.
Aki meg aggódik a babáért, annak mégegyszer mondom, semmi baja nem lesz se neki, sem Kimnek, mivel az a saját vére, nem valami méreg.
2013. március 11. 16:56
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
huszonévesen hova akar fiatalodni?
ha 50 lenne még talán megérteném...
ennyi ostoba libát egy helyen
ennyi ostoba libát egy helyen
2013. március 11. 17:01
hát sztem lehet nem is lehet tőle fiatalodni csak a liba elhiszi és elveszik tőle a sok pénzt
2013. március 11. 17:12
Engem nem taszít a vér látványa, de ez már nekem is sok....
2013. március 11. 17:14
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Még ilyent sem láttam... :S ez még számomra is meglepő dolog...
2013. március 11. 17:19
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
És mégis hova kell neki fiatalodni??
2013. március 11. 17:43
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
nincs az a pénz amiért ezt kipróbálnám, hát ez nagyon csúnyán fest. Ő sem tudja már jó dolgában mit csináljon...
Egyébként, ezt mi a jó büdös fenéért kell ország-világnak megmutatni? Undorító..
Egyébként, ezt mi a jó büdös fenéért kell ország-világnak megmutatni? Undorító..
2013. március 11. 17:55
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Hát én nem csinálnám meg az tuti
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: