Elhunyt Cipő
2013. március 11. 17:04
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Szörnyen sajnálom.
Nyugodjon békében!
2013. március 11. 17:07
Annyira sajnálom, egy legenda volt. Nyugodjon békében.
2013. március 11. 17:10
|
|
Fannii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 723 Csatolások: 653 Azonosító: 187982 offline
|
Nem értem az embereket. Én is nagyon sajnálom Cipőt, és kívánom hogy nyugodjon békében. De, ha például egy átlagos emberrel történne ez, őt miért nem sajnálná az egész ország? Rajta kívül számtalan ember elhunyt már hasonlóan, de Őket országos szinten miért nem sajnálták? Azért, mert Ők nem voltak híres zenészek?! Ettől függetlenül Őket is ugyanúgy kellene az egész országnak sajnálnia, mivel mindnyájan értékes emberek voltak!
Nem szeretnék vitatkozni, ne értsetek félre. Én is sajnálom Cipőt és a családját is.
Nem szeretnék vitatkozni, ne értsetek félre. Én is sajnálom Cipőt és a családját is.
2013. március 11. 17:14
|
|
nyuuuszifulúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.03. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 197128 offline
|
Részvétem!
Nyugodjon békében !! :///
Nyugodjon békében !! :///
2013. március 11. 17:15
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Részvétem a családnak és a bandának. Nyugodjon békében!
2013. március 11. 17:26
Hát, igazából megláttam ezt a főoldalon és azonnal elkezdtem sírni... nem hiszem el, hogy nincs többé...
2013. március 11. 17:27
|
|
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline
|
Sajnálom
Bár nemannyira ismerem de azért őszinte részvétem
2013. március 11. 17:32
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nagyon szomorú vagyok, hogy elhunyt, szorítottam érte. Azoknak akik nem értik, hogy Cipőt miért kell "jobban" sajnálni, mint a szomszéd bácsit azoknak írnék pár sort. Itt a hangsúly nem ezen van. Nem összehasonlítható a kettő és nem azért, mert a szomszéd bácsi kevésbé értékes ember volt. Hanem azért, mert Cipő maradandót alkotott, a 16 tonna fekete szén szerintem sokunk agyába beleégett, annyira zseniális közvetíti a szomorú valóságot. Nagyon sok féle ember típust meg tudott szólítani, a komoly tartalmú dalszövegekbe is beleszőtte az optimizmust. Nem vagyok rajongó, de szeretem a számaikat, sokat veszített a már amúgy is takarékon működő magyar zenevilág Cipő távozásával. Részvétem a családjának!
1 felhasználónak tetszik:
Bad Girl40
2013. március 11. 17:35
Na, és akkor most megint én kezdem a vitatkozás, ugye? De lesz*rom, utoljára válaszolok. Ez azoknak szól, akik valamilyen formában reagáltak a kommentemre:
Hogy a szomszédom híres volt-e? Lehet, hogy nem. A 2. vh-ban viszont a két lábát adta a hazánkért. Cipő tudott énekelni? Ó, hogy oda ne rohanjak.....Jó, hát azért őt is lehet sajnálni.
És de, képzeljétek el, hogy már jó pár embert elvesztettem, többet is mint kellett volna, épp ezért megtanultam azokat sajnálni, akik megérdemlik. Ezer bocsánat, hogy ezt én döntöm el....
Egyébként meg nem értem miért kell belémkötni. Én belekötöttem bárkibe is, csakmert azt írta, hogy sajnálja és nyugodjon békében? Nem. Ez a ti véleményetek, ha valaki nem kiváncsi az enyémre, nem kell elolvasni. Ha meg nem tetszik az a ti bajotok. Rohadtul unom, hogy én vagyok a rossz csak mert nem egyezik többi 600 emberrel a véleményem...
Hogy a szomszédom híres volt-e? Lehet, hogy nem. A 2. vh-ban viszont a két lábát adta a hazánkért. Cipő tudott énekelni? Ó, hogy oda ne rohanjak.....Jó, hát azért őt is lehet sajnálni.
És de, képzeljétek el, hogy már jó pár embert elvesztettem, többet is mint kellett volna, épp ezért megtanultam azokat sajnálni, akik megérdemlik. Ezer bocsánat, hogy ezt én döntöm el....
Egyébként meg nem értem miért kell belémkötni. Én belekötöttem bárkibe is, csakmert azt írta, hogy sajnálja és nyugodjon békében? Nem. Ez a ti véleményetek, ha valaki nem kiváncsi az enyémre, nem kell elolvasni. Ha meg nem tetszik az a ti bajotok. Rohadtul unom, hogy én vagyok a rossz csak mert nem egyezik többi 600 emberrel a véleményem...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.