Elhunyt Cipő
2013. március 11. 16:36
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
wiky96 ! csak gratulálni tudok az értelmes hozzászólásodhoz .... Nyugodjon békében.
szörnyű hír.
1 felhasználónak tetszik:
Blanka098
2013. március 11. 16:41
Idézet (wiky96 @ 2013.03.11. 15:59)
Hát, van ilyen. Egyszer mindenki meghal, nem tudom miért kell így felfújni a dolgot.. a szomszédbácsim múlthéten halt meg, az bezzeg nem érdekelt senkit..
Komolyan ennyire érzéketlen nem lehetsz.( ha meg éppen nem kedveled,egyszerűen ne írj és kész)Egy csupaszív ember távozott tőlünk aki, rendkívűl tehetséges volt. Amikor meghallottam,el sem tudtam hinni..mindig a jók távoznak el legelőször. Nyugodjon békében!
2013. március 11. 16:46
|
|
VictoryS.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 311 Csatolások: 68 Azonosító: 169107 offline
|
Jézusom...wiky96. Gratulálok! Azért ennyire bunkó biztosan te sem lehetsz...:-) De csak téged minősít a hozzászólásod és ahogyan látom mások is észreveszik milyen bizonyítványt adsz ki magadról. Szép munka!
Nagyon sajnálom cipőt! Igazán tehetséges volt nem beszélve a sok republic dalról, amiken sokan felnőttünk. Én nagyon szerettem a dalait. Sajnálom.
Nagyon sajnálom cipőt! Igazán tehetséges volt nem beszélve a sok republic dalról, amiken sokan felnőttünk. Én nagyon szerettem a dalait. Sajnálom.
2013. március 11. 16:51
|
|
LuCa998899új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 191164 offline
|
Ó de kár! Anyu nagyon szereti őket, naphosszat képes hallgatni, én is nagyon szeretem a zenéjüket, hát sajna újabb számuk már nem lesz:( Nyugodj békében Cipő!!<3
2013. március 11. 16:52
|
|
theminawweúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 196121 offline
|
ezt Wiky96-nak üzenem! :ó hogy venné el az isten Christina
Aguilerat!remélem majd bele döglesz a halálhírébe! -.- mert te lenézed az igazi tehetségeket!
Aguilerat!remélem majd bele döglesz a halálhírébe! -.- mert te lenézed az igazi tehetségeket!
1 felhasználónak tetszik:
Blanka098
2013. március 11. 16:55
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nagyon sajnálom.
Nyugodjon békében.
2013. március 11. 16:55
Idézet (wiky96 @ 2013.03.11. 15:59)
Hát, van ilyen. Egyszer mindenki meghal, nem tudom miért kell így felfújni a dolgot.. a szomszédbácsim múlthéten halt meg, az bezzeg nem érdekelt senkit..
Hogy lehetsz ilyen szívtelen?Te egyáltalán valamelyik családtagodat veszítetted el?Mert én igen és képzeld el,hogy szeptemberben.Kit érdekel a szomszédod?Híres volt?Nem!
2013. március 11. 16:56
Idézet (theminawwe @ 2013.03.11. 16:52)
Istenem, ez már annyira marhára gyerekes. CHRISTINÁT NE VEGYE EL SENKI. Nem ezt kell kívánni a másiknak, hanem csak el kéne gondolkodnia, hogy mit írt ide, egy ember haláláról szóló cikkhez. Ha oda-vissza vágunk a másiknak, az még nevetségesebb. Az pedig, hogy itt veszekedtek, amikor meg kéne adni Cipőnek a tiszteletet, hát az...
2013. március 11. 16:58
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Nagyon sajnálom, még nagyon fiatal volt. Szeretem a zenéjüket, és nagyon sajnálom, hogy több koncertet már nem halhatunk tőlük. Ő egy igazi tehetség volt, aki értett a dolgához, és nagyon szép számai is születtek. Reménykedtem a felépülésében, és nagyon sokat gondoltam rá. A szívünkben tovább él. Nyugodjon Békében!
2013. március 11. 17:01
Idézet (theminawwe @ 2013.03.11. 16:52)
Már megbocsáss,de pont ne ŐT vegyék el,aki tehetséges és gyönyörű hangja van..jó értem,hogy ezzel a kijelentéssel jót akartál,de azért mielőtt írsz gondolkozz el.(ezt pont nem sértésnek szántam,mielőtt elkezdesz reagálni a kommentemre)
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.