De azért Louis imádja őket: példa rá: Kevin a galamb(:
Sztárok és legnagyobb félelmeik III.
2013. március 10. 16:04
Niall és a galamb xDDD
2013. március 10. 16:06
Nem tudom, miért röhögitek ki egyik, másik ember félelmeit. Mert ti vagytok a megtestesült erő, ugye? Szerintem minden harmadik embernek van valamilyen félelme, ahogy valószínűleg nektek is, csak még nem bámult az arcotokba.
Nekem van egy kis kigyófóbiám, amit kemény munkával visszatudok odáig szorítani, hogy már elviselem a látványukat, de megérinteni, azt nem, és valószínűleg nem is fogom, maximum lapátfejjel.
Nekem van egy kis kigyófóbiám, amit kemény munkával visszatudok odáig szorítani, hogy már elviselem a látványukat, de megérinteni, azt nem, és valószínűleg nem is fogom, maximum lapátfejjel.
2013. március 10. 17:00
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Jó kis cikk lett.
2013. március 10. 17:49
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
eddig azt hittem Louis és nem Niall fél a galamboktól, de hát jó. a cápáktól tartani szerintem túl átlagos félelem nem is írnám meg sehol... mondjuk én sem szeretnék közel kerülni bármilyen cápához de a balatonban kevés rá az esélyem ^^
2013. március 10. 18:03
Egy újabb sztárokkal kapcsolatos cikk, természetesen igazi sztárok nélkül. Köszönjük szépen
azért ezt megcáfolnám jó erősen. Csak így mellékesen mondom.
Idézet
Napjaink egyik legnagyobb együttese tagadhatatlanul a One Direction
azért ezt megcáfolnám jó erősen. Csak így mellékesen mondom.
2013. március 10. 18:35
Klausztrofóbiám nekem is van,utálom a szűk helyeket,lifteket.A cápáknak meg nem hiszem,hogy bárki is örülne.
2013. március 10. 18:45
|
|
luluuuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 offline
|
VictorieLenon01 miért lenne szánalmas?! mert szereti a szüleit? igen,nagyon szánalmas,HOGY MERI SZERETNI AZOKAT AKIK FELNEVELTÉK ,bújjon el.
TE VAGY SZÁNALMAS.
TE VAGY SZÁNALMAS.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: