Sztárok és legnagyobb félelmeik III.
2013. július 05. 18:31
|
|
Nezumi 128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.24. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 176414 offline
|
Jaj azok a fránya cápák:)
2014. július 11. 10:51
Lehet nevetni mások félelmein, de az az igazság, hogy mindenkinek lehetnek olyan fóbiái, amiknek talán nincs is oka, és ő sem tudja megmagyarázni, miért érez így. Én például az óceántól félek, nem mernék belemenni, nem, nem tudom miért.
2014. december 29. 18:22
Nagy érett dolog mások félelmein mulatni. A cápák igen is veszélyesek, bár én nem félek tőlük. Nem egy cápatámadásról lehetett hallani az elmúlt években. Nem kis fájdalommal jár, és legrosszabb esetben az áldozat belehal. Szóval én elgondolkodnék mielőtt kiröhögném a mások félelmeit, fóbiáit.
2014. december 29. 21:29
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (Livuci13 @ 2014.12.29. 18:22)
Nagy érett dolog mások félelmein mulatni. A cápák igen is veszélyesek, bár én nem félek tőlük. Nem egy cápatámadásról lehetett hallani az elmúlt években. Nem kis fájdalommal jár, és legrosszabb esetben az áldozat belehal. Szóval én elgondolkodnék mielőtt kiröhögném a mások félelmeit, fóbiáit.
Az állat sosem támad ok nélkül, ez nagyon fontos. Miért hallani annyi cápatámadásról? Egyszerű, mi emberek bemerészkedtünk a cápák élőhelyére, és ők ezt csak nem nézhetik tétlenül. Arról nem beszélve, hogy általában szörfösöket támadnak meg, mert a vízalján azok fókának tűnnek. Egyébként manapság nincs annyi cápatámadás, ugyanis a veszélyeztetett partokat repülővel figyeltetik, illetve a folyton visszatérő állatokra csipszerű valamit raknak, így nyomon követhetik, hogy milyen közel, akár messze van a parttól. A cápák nem vadállatok, hanem ragadozók.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: