Cikksorozatunk harmadik részében ugyanúgy öt híresség félelmeivel ismerkedhettek meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sztárok és legnagyobb félelmeik III.
2013. március 10. 10:56
Bieber nem szeret magas helyeken tartózkodni? Érdekes, pedig jó magasra elszállt magától..
1 felhasználónak tetszik:
Bad Girl40
2013. március 10. 10:57
|
|
Cserepes Virágúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.10. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 189455 offline
|
Én nagyon örülnék ha JB a cápákkal együtt lubickolna!!
1 felhasználónak tetszik:
Bad Girl40
2013. március 10. 10:58
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Idézet
A szomorú csak az, hogy sokan örülnének, ha Bieber uraság együtt lubickolna egy ingerült fehércápával.
Niall amúgy azért fél a galamboktól, mert kiskorában megtámadta egy galambsereg.
2013. március 10. 10:58
|
|
Dorotthy98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 130158 offline
|
énis betegesen félek a cápáktól..
2013. március 10. 11:03
Jussy attól nem fél, hogy valaki egyszer jól pofánveri? Taylorban még nem csalódtak a szülei? Érdekes... ha nekem ilyen lányom lenne, szégyenkeznék miatta, függetlenül attól, mi mindent ért már el a zenei életben.
A cápatámadás egyébként sztem elég átlagos félelem, ami nem meglepő.
dijansalihu! Ott a pont
A cápatámadás egyébként sztem elég átlagos félelem, ami nem meglepő.
dijansalihu! Ott a pont
2013. március 10. 11:03
Nem tudom miért,de én is félek a bohócoktól...
A cápákkal szerencsére nem vagyok szoros kapcsolatban,de ha lenne esély egy találkára,én is be lennék tojva szerintem
A cápákkal szerencsére nem vagyok szoros kapcsolatban,de ha lenne esély egy találkára,én is be lennék tojva szerintem
2013. március 10. 11:09
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Na, a cikksorozat második részénél már fellélegeztem, hogy normális sztárokról is olvashatok, de látom már ki is fogytunk belőle és ismét a sok "tinisztár" van terítéken, én attól félnék a helyükben, hogy ilyen hülye maradok idősebb koromra is. Tisztelet a kivételnek aki ebben az esetben Zac.
2013. március 10. 11:13
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nem csak ők félnek a cápáktól.
2013. március 10. 11:15
Én olvastam, hogy Niall azért fél a madaraktól, mert láttott valami horrorr filmet, meg kiskorában megtámadták a madarak.
Amúgy Taylornak új félelmet kell keresnie, mert ez már megtörtént mikor ő lett Hollywood ribanca !
Amúgy Taylornak új félelmet kell keresnie, mert ez már megtörtént mikor ő lett Hollywood ribanca !
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.