Cikksorozatunk harmadik részében ugyanúgy öt híresség félelmeivel ismerkedhettek meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sztárok és legnagyobb félelmeik III.
2013. március 10. 10:56
Bieber nem szeret magas helyeken tartózkodni? Érdekes, pedig jó magasra elszállt magától..
1 felhasználónak tetszik:
Bad Girl40
2013. március 10. 10:57
|
|
Cserepes Virágúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.10. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 189455 offline
|
Én nagyon örülnék ha JB a cápákkal együtt lubickolna!!
1 felhasználónak tetszik:
Bad Girl40
2013. március 10. 10:58
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Idézet
A szomorú csak az, hogy sokan örülnének, ha Bieber uraság együtt lubickolna egy ingerült fehércápával.
Niall amúgy azért fél a galamboktól, mert kiskorában megtámadta egy galambsereg.
2013. március 10. 10:58
|
|
Dorotthy98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 130158 offline
|
énis betegesen félek a cápáktól..
2013. március 10. 11:03
Jussy attól nem fél, hogy valaki egyszer jól pofánveri? Taylorban még nem csalódtak a szülei? Érdekes... ha nekem ilyen lányom lenne, szégyenkeznék miatta, függetlenül attól, mi mindent ért már el a zenei életben.
A cápatámadás egyébként sztem elég átlagos félelem, ami nem meglepő.
dijansalihu! Ott a pont
A cápatámadás egyébként sztem elég átlagos félelem, ami nem meglepő.
dijansalihu! Ott a pont
2013. március 10. 11:03
Nem tudom miért,de én is félek a bohócoktól...
A cápákkal szerencsére nem vagyok szoros kapcsolatban,de ha lenne esély egy találkára,én is be lennék tojva szerintem
A cápákkal szerencsére nem vagyok szoros kapcsolatban,de ha lenne esély egy találkára,én is be lennék tojva szerintem
2013. március 10. 11:09
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Na, a cikksorozat második részénél már fellélegeztem, hogy normális sztárokról is olvashatok, de látom már ki is fogytunk belőle és ismét a sok "tinisztár" van terítéken, én attól félnék a helyükben, hogy ilyen hülye maradok idősebb koromra is. Tisztelet a kivételnek aki ebben az esetben Zac.
2013. március 10. 11:13
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nem csak ők félnek a cápáktól.
2013. március 10. 11:15
Én olvastam, hogy Niall azért fél a madaraktól, mert láttott valami horrorr filmet, meg kiskorában megtámadták a madarak.
Amúgy Taylornak új félelmet kell keresnie, mert ez már megtörtént mikor ő lett Hollywood ribanca !
Amúgy Taylornak új félelmet kell keresnie, mert ez már megtörtént mikor ő lett Hollywood ribanca !
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.