Top 10: hírességek lesifotósok ellen
2013. március 25. 16:49
Justinnak ki van az alsója és látszik a kerek segge :DDD (én nem vagyok érte)
2013. március 27. 19:51
Hajjaj... én a lesifotósok helyében meghúznám magam, mert még a végén egy Justin Bieber képentörli őket... de most komolyan
2013. március 29. 16:15
|
|
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline
|
Britney kopasz?
2013. április 04. 19:37
|
|
ChanelForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 197957 offline
|
xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
háhááááxd
ez nagyon nagy!
azok a fejek!xd
háhááááxd
ez nagyon nagy!
azok a fejek!xd
2013. július 31. 11:25
|
|
JessiePrescottvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 207611 offline
|
Elhiszem hogy felidegesítették magukat, hisz a lesifotósok meg tudnak sokszor őrülni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?

0 felhasználónak tetszik: