Sofia Vergara és vőlegénye, Nick Loeb egy béranyát bízott meg kisbabájuk világra hozatalával.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sofia Vergarának béranya szüli meg gyermekét
2013. március 09. 12:42
Béranya...ez nem jó.Ha béranya szüli meg a gyereket,nem olyan mintha az adott személy szűűlte volna...
2013. március 09. 12:43
Szerintem ez a béranya dolog nem normális. Ha gyereket akar hordja ki maga. A gyerekvállalához ez is hozzátartozik
2013. március 09. 12:51
Ez azért elég bizarr ! Ha anya akar lenni legyen ő terhes ! Vagy 40 valahány évesen ne akarjon gyereket, nem ?
2013. március 09. 12:53
Akárhogy is, ez a béranya dolog nagyon nem jó sztem. Hiszen a béranyában fejlődik a kicsi, ő viseli a rosszulléteket, ő hordja a kicsit 9 hónapig, és az ő pocakját fogja rugdosni, ő érzi a mozgolódását, valószínűleg meg is szereti. Olyan, mintha a sajátja lenne, és ezért, ha a baba majd megszületik, borzasztó érzés lesz majd számára, ha át kell adnia a egy másik nőnek a kicsit. Miért nem fogadott inkább örökbe? Lehet, hogy nem saját, de mégis csak "barátságosabb" megoldás.
2013. március 09. 12:57
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
Szerintem nem annyira rossz dolog ez a béranyaság, és nem tudhatjuk, hogy mi áll a háttérben, és hogy miért döntöttek a béranyaság mellett.
2013. március 09. 13:00
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Hát egy kicsit fura!!!!
2013. március 09. 13:21
Izé, jó nekik... Aki tényleg gyereket akar, az akár az alakját és életkorát is leszarja, csak hogy legyen neki... Ehhez aztán sok ész kell, ha már lesz gyereke, miért nem akar ő az igazi anyja lenni???
2013. március 09. 13:53
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Én teljesen megértem azokat, akik a béranyaság mellett döntenek. Nem tudhatjuk mi áll a háttérben
2013. március 09. 14:30
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
ennek mi értelme van
2013. március 09. 16:35
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Nem tudhatjuk mi áll a háttérben! Lehet az orvos nem ajánlotta neki az anyaságot pl a kora miatt.
Nem kellene pálcát törni felette! Sok boldogságot kívánok!
1 felhasználónak tetszik:
Gabor28
2013. március 09. 19:30
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Idézet (LadyAlba88 @ 2013.03.09. 16:35)
Nem tudhatjuk mi áll a háttérben! Lehet az orvos nem ajánlotta neki az anyaságot pl a kora miatt.
köszönöm!
Én olyan szinten ledöbbentem itt pár kommenten. Gusztustalan meg stb... meg ne akarjon gyereket. 40 évesen húzza le magát? Mondjuk ezt annak tudom be hogy 12 évesek írták ezeket illetve remélem...
nem tudjuk mi miatt döntött így. Nem hiszem hogy ítélkezni kéne felette már most.
2013. március 09. 21:15
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Akkor sem kéne béranya szerintem senki nem szereti oddaadni a gyermekét egy másik nőnek vagy férfinak én ezt mindig eleneztem ezt a béranya dolgot komolyan, hogy képzelik ezt? És majd mint mond a gyereknek "Ja bocs nem én vagyok az édesanyád hanem szerzödtünk egy béranyával és te egyáltalán nem ez én gyermekem vagy" ráadásul azt mondja, hogy szeretnének egy közös gyereket ez mind szép és jó de nem lesz közös ha más szüli... Mindegy ha ez boldogá teszi őket nekem tökmindegy...
2013. március 09. 21:44
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Idézet (Nina 10 @ 2013.03.09. 21:15)
Akkor sem kéne béranya szerintem senki nem szereti oddaadni a gyermekét egy másik nőnek vagy férfinak én ezt mindig eleneztem ezt a béranya dolgot komolyan, hogy képzelik ezt? És majd mint mond a gyereknek "Ja bocs nem én vagyok az édesanyád hanem szerzödtünk egy béranyával és te egyáltalán nem ez én gyermekem vagy" ráadásul azt mondja, hogy szeretnének egy közös gyereket ez mind szép és jó de nem lesz közös ha más szüli... Mindegy ha ez boldogá teszi őket nekem tökmindegy...
úgy látszik akkor nem teljesen tudod mit jelent a béranya. senkinek nem adja oda a gyerekét. Az ő petesejtjeit és a vőlegénye ivarsejtjeit "keverik" össze és ezt ültetik be egy másik nő méhébe. Tehát nagy butaságot mondtál. Sofia lesz az édesanya (biológiai anyja), az ő génjeiket örökli a gyerek, csak más nő hordja ki.
szerk: egyébként pedig szerintem nem attól lesz valaki édesanya, hogy szül egy gyereket, mert azt mindenki tud, hanem hogy hogyan, mennyi szeretettel neveli fel...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.