A magyar modell vasárnap osztotta meg a hírt rajongói oldalán, miszerint koronát nyert egy amerikai szépségversenyen. Az igaz, hogy Linda győzött, csakhogy nem azon a versenyen, amiről a Facebookon írt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zimány Linda hazudott a versenyről?
2013. március 08. 17:16
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
ha ez igaz, akkor nagyon gáz!
2013. március 08. 17:17
Annyira setít', hogy még a verseny nevét sem tudja, amin részt vett
2013. március 08. 17:17
Ilyenek a Magyarok.Mindig hazudnak,hogy a középpontban lehessenek.(tisztelet a kivételnek)
2013. március 08. 17:19
Persze, hogy nem kívánt nyilatkozni. Ha olyan magas lenne, mint amilyen ostoba, a hóna alatt dörögne az ég. Fogalmam sincs, hogy hogyan lehet ezen az oldalon is a 124. helyen, Mick Jagger pedig a 2595.-en, de hát ez csak a felhasználókat minősíti.
2013. március 08. 17:22
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
ezt a lebukást... xd erre csak azt tudom mondani, hogy szánalmas(: hazugság nélkül jobban jött volna ki az egész, látszik rajta hogy csak egy buta szőke.
2013. március 08. 17:24
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Így már érthető az első hely! Szánalmas egy nő! Mit gondolt, hogy nem fog kiderülni? Ostobább, mint hittem...
2013. március 08. 17:31
Na ez azért elég durva! Vagy összekeverte a két versenyt, vagy tényleg hazudott. Mondjuk nem értem, hogy miért kellett hazudnia.
2013. március 08. 17:31
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Akármit is nyert meg, én megmondom nektek, hogy mit nem fog: tudományos versenyt.
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.