Noel Gallagher is kritizálja Biebert
2013. március 08. 18:43
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Igaza van! Csalodtam Bieberben !!!Barcsak megvaltozna!!!
2013. március 08. 18:58
|
|
bridtyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 196908 offline
|
Már engemis irritál, várom a bukását.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. március 08. 19:06
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
A rajongók helyében én jól megdobáltam volna záptojással
Kis takonyorrú már nagyon nagy embernek hiszi magát. Csak arra lennék kíváncsi az elvakult rajongói mikor jönnek rá, hogy ez mekkora bunkó...
Charlotte Benning
2013. március 08. 19:33
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Legalább ő szépen elmondta a véleményét, nem úgy mit Olivia...
2013. március 08. 19:34
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Nem szeretek ilyeneket írni, mert szerintem felesleges, de fannika6: egyetértek!!!!
2013. március 08. 19:40
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (fannika6 @ 2013.03.08. 18:16)
na ide figyeljen ez a Noel!! érdekes hogy annyi sztár van aki késik folyamatosan a koncertjeikről vagy részegen lépnek fel...Justinnal most egyszer fordult elő technikai okok miatt de amugy is bocsánatot kért mindenkitől..am emberi hiba!!! szánlom -.-" mért csak Justint kell kritizálni?,komolyan annyi más sztár van akinek vannak balhéjai...Justin semmi olyat nem tesz ami miatt el lehetne ítélni vagy nagyképűnek,elszálltnak lehetne hívni :/ szánalmas...na ne!! pont Justin nem tehetséges!!! xD na ne röhögtössnek már!!! ha szerintetek nem lenne tehetséges akkor még mindig itt tartana?? ennyi rajongója lenne??? nem!!! száljanak le róla..foglalkozzon mindenki a saját dolgával és ne ítéljék már el adig amig nem járnak utána a dolgoknak!! ne nyisd ki a szád ha nem tudod mi van a háttérbe
szánalmas
I LOVE JUSTIN BIEBER <3 <3
I LOVE JUSTIN BIEBER <3 <3
Ha nem vennéd észre csak a tízes éveik elején járó gyerekek szeretik és manapság sokakat, akik semmit sem csinálnak fele emel a média, mint őt, semmi kedvem nincs vitázni, de szerintem Te is beláthatnád - mert nem azzal van baj, hogy szereted -, hogy milyen ostobaságokat csinál tízen, húszon éves létére, ha már felemelték, akkor legalább tartsa magát valamihez, mert a sok 'rajongója' aféle 'példaképnek' tekinti, és ugyebár a gyerekek befolyásolhatóak. Nem mellesleg van egy 'kis' szintbeli különbség ő közte és Noel között.
Charlotte Benning
2013. március 08. 19:58
Útálom ezt a gyereket.
Tehetségesnek tartom, néhány száma van ami nem rossz, de ha tehetséges megvan mindene minek kell ezt csinálnia.
Nos én ezért útálom mert egy elkényeztetett senkiházni, több olyan ember van akik útálják mint aki szereti , ha nem lenne ennyi botránya és nem tartaná ilyen nagyra magát nekem se lenne vele bajom.
És a rajongók ne vegyék magukra , nem ellenük szól, nem vita kezdésnek szánom ezt , véleménye mindenkinek lehet ,ez az enyém , örülhetne , hogy tehetséges és inkább megúltáltatja magát mindenkivel (mégjobban)
Tehetségesnek tartom, néhány száma van ami nem rossz, de ha tehetséges megvan mindene minek kell ezt csinálnia.
Nos én ezért útálom mert egy elkényeztetett senkiházni, több olyan ember van akik útálják mint aki szereti , ha nem lenne ennyi botránya és nem tartaná ilyen nagyra magát nekem se lenne vele bajom.
És a rajongók ne vegyék magukra , nem ellenük szól, nem vita kezdésnek szánom ezt , véleménye mindenkinek lehet ,ez az enyém , örülhetne , hogy tehetséges és inkább megúltáltatja magát mindenkivel (mégjobban)
2013. március 08. 19:59
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
De az arc a képen
2013. március 08. 20:01
Ebbe semmi sértő sincs, fölösleges a fanatikusoknak ezen kiakadni.
Igen, vannak más sztárok is, akik késtek koncertjeikről, de azok nem voltak gyerekek.
Nem tudom mi lehet a háttérbe, de én a mindenkori managere helyében koncert elött 4-5 órával már a helyszínre rángatnám a gyereket, illetve a lemezkiadó helyében meginteném, és figyelmeztetném az öltözködési és viselkedési normákra, igen tudom, nem használ, mert a fanok akkor is megvennék, ha 100$-ba is kerülne egy lemeze.
Tehetsége relatív, inkább jó a háttérmunka, azt a karácsonyi borzadályt is akkor adták ki, amikor egyik sztár sem próbálkozott hasonlóval.
Mint pénzszivatyú igen is tehetséges, és ezt elismerem.
Igen, vannak más sztárok is, akik késtek koncertjeikről, de azok nem voltak gyerekek.
Nem tudom mi lehet a háttérbe, de én a mindenkori managere helyében koncert elött 4-5 órával már a helyszínre rángatnám a gyereket, illetve a lemezkiadó helyében meginteném, és figyelmeztetném az öltözködési és viselkedési normákra, igen tudom, nem használ, mert a fanok akkor is megvennék, ha 100$-ba is kerülne egy lemeze.
Tehetsége relatív, inkább jó a háttérmunka, azt a karácsonyi borzadályt is akkor adták ki, amikor egyik sztár sem próbálkozott hasonlóval.
Mint pénzszivatyú igen is tehetséges, és ezt elismerem.
2013. március 08. 20:29
|
|
Lili5512 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 371 Azonosító: 185626 offline
|
Nem Justin már nem az a kis imádnivaló srác ( én legalábbis szerettem) hanem most már egy öntelt majom,egyre hallgathatattlanabb zenékkel!!
Charlotte Benning
2013. március 08. 21:21
|
|
Pofikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 709 Csatolások: 0 Azonosító: 196356 offline
|
Elárulná nekem valaki, mi a francért kell ennyit lovagolni a témán?? Elkésett, bevallotta, bocsánatot kért...többször. Miért nem lehet már leszállni róla?! És az emberek csodálkoznak, hogy őrültségeket csinál... Pontosan a sajtó kergeti az őrületbe!! Szálljanak már le róla, könyörgöm! -.-
2013. március 08. 21:37
|
|
LiyQvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 185632 offline
|
Tica64 látom te is Justin utáló vagy... a lényeg az utolsó mondatod. "két órát késni???????? ez még engem is meghalad!!" - igen úgyérzem engem is. Mivel én is mindig 35 percet szoktam késni minden buliból. Bár tudom, hogy én nem hasonlíthatom magam össze Bieber-rel mivel ő sztár és rengeteg dolga van. Na a lényeg ezzel a mondatoddal egyet értek de azzal már kevésbé, hogy PARASZT!! De mint mondtam láttam már korábbi kommenteidben is, hogy nem szereted Biebs-t szóval csak azt akarom mondani, hogy nem akarok vitát!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.