Noel Gallagher is kritizálja Biebert
2013. március 08. 17:22
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Charlotte Benning: úgy imádom mikor ilyeneket írnak nekem. Nem emlékszem, h bármikor is kiakadtam volna, hogy valaki leszólja a véleményem. Oké, volt ilyen, de emiatt nem leszek depressziós0_0 és igenis nagyon jó hangja vagy, de ízlések és pofonok.
2013. március 08. 17:24
Idézet (Elody @ 2013.03.08. 17:22)
Charlotte Benning: úgy imádom mikor ilyeneket írnak nekem. Nem emlékszem, h bármikor is kiakadtam volna, hogy valaki leszólja a véleményem. Oké, volt ilyen, de emiatt nem leszek depressziós0_0 és igenis nagyon jó hangja vagy, de ízlések és pofonok.
A vinnyogást nem nevezném énekhangnak. A szomszéd macskája szebben nyávog.
2013. március 08. 17:26
|
|
zsanet02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 179230 offline
|
Huh,Már utálom hogy szinte minden nap Justin így Justin úgy Justin olyan bajba került.Kit érdekel???Engem teljesen hidegen hagy a kis Bieber-ke!
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. március 08. 17:27
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
tény, hogy Justinnak nem kéne 2 órán keresztül várakoztatnia a rajongóit. ez milyen szemétség már?! de leszólni valakit és rossz véleményt könnyű, bár most igaza volt ennek a pasinak.
2013. március 08. 17:28
Elody!
A barátnőjéről annyit, h nem tudom mit várt egy kamukapcsolattól. Ők nagy valószínűséggel csak a hírnév miatt voltak együtt. Lehet, h Jussykád időközben beleszeretett Miss Szalonnába, ami hiba volt. Kritizálják? Hogyne kritizálják, mikor folyamatosan hülyeségeket csinál, pedig ő már elvileg "nagyfiú". Nem tudom, hány éves lehetsz, de adok egy tippet: senki ne szeress ennyire fanatikusan, mert csalódni fogsz! Hidd el! Ez csak egy jó tanács!
Charlotte!
Never say never XD XD De komolyra fordítva a szót: ilyen rajongó már talán nem sok van
Ha őket alázná meg így, nem imádnák, elhiheted
Akkor már nem lenne cukimukika xP
Viski Fanni!
És amit ő csinál, az mi? :S Az már rég a túlzás határain túl ment.
A barátnőjéről annyit, h nem tudom mit várt egy kamukapcsolattól. Ők nagy valószínűséggel csak a hírnév miatt voltak együtt. Lehet, h Jussykád időközben beleszeretett Miss Szalonnába, ami hiba volt. Kritizálják? Hogyne kritizálják, mikor folyamatosan hülyeségeket csinál, pedig ő már elvileg "nagyfiú". Nem tudom, hány éves lehetsz, de adok egy tippet: senki ne szeress ennyire fanatikusan, mert csalódni fogsz! Hidd el! Ez csak egy jó tanács!
Idézet (Elody @ 2013.03.08. 17:11)
Hát tényleg nem a legkedvesebb, h megvárakoztatta őket. Igen, elszaladt vele a ló, igen, meghülyült, furcsán viselkedik, egyedül a tehetsége még a régi. De könyörgöm, ő is csak egy ember, aki sok hibát elkövet, de majd magára talál. Az életében nem alakultak túl jól a dolgok, tönkrement a kapcsolata, mindenki őt kritizálja, még a barátnője is olyanokat mond, h szégyenkezik miatta. Mindegy, ezzel csak azt akaromondani, hogy ezen kívül sokkal rosszabb dolgokat is művelhetne, és az istenért, ő csak egy kiskölyök.-.- Szval engem hidegen hagy, mi mindent mondogattok róla, tegyetek amit akartok, de én akkor is imádni fogom őt .♥
Charlotte!
Never say never XD XD De komolyra fordítva a szót: ilyen rajongó már talán nem sok van
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.03.08. 15:11)
Chelsy: Soha! Addig, amíg a kis tinifanok imádják, és mindent elnéznek mert "olyan cukikamukika". -.-"
Viski Fanni!
És amit ő csinál, az mi? :S Az már rég a túlzás határain túl ment.
Idézet (Viski Fanni 2000 @ 2013.03.08. 16:51)
Istenem folyamatosan őt bàntjàk :/ ezmàr tulzàs .
imàdom 
2013. március 08. 17:31
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Charlotte Benning: hát a macskák nyávogása valóban aranyos és kedves hang :3
Én rengeteg olyan embert ismerek, közöttük a saját tulajdon anyámat is, aki csak hallgatni szereti őt, de mint embert nem bírja. És a macskák tudtommal nem tudnak angolul énekelni. Justin viszont igen :-)
Én rengeteg olyan embert ismerek, közöttük a saját tulajdon anyámat is, aki csak hallgatni szereti őt, de mint embert nem bírja. És a macskák tudtommal nem tudnak angolul énekelni. Justin viszont igen :-)
2013. március 08. 17:33
justin bieber mindig is beképzelt volt, szal most megmutatta az igazi énét. JB fannoknak pedig üzenem hogy: ha JB mindig kis cukika volt, és szakított vele Selena, attól még nem kell kifordulnia magából. Engem már ért nagyobb baj, de max elhullattam néhány könnycseppet.
2013. március 08. 17:35
|
|
ElodyEinzelgänger |
|
Chelsy, talán nem hiszed el, de alig fél éve még utáltam őt. Csak láttam, mennyien szidják, gondoltam adok egy eséjt neki, ponthogy a szitkozodók szednek össze minden dolgot, a hibáit, és a szemére vetik. És nem vagyok elfogult vele, nem a legkedvencebb sztárom, sokmindenkit jobban szeretek, mint őt, csak megvédem, ennyi. Való életben meg szinte sosem szoktam még emlegetni sem. De ennyi. Meguntam.
2013. március 08. 17:38
|
LaciR♫RL♫ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.12.30. Hozzászólás: 979 Csatolások: 58 Azonosító: 192821 offline
|
és amitt most írt szinte mindenki, h Justin tehetségtelen stb. azokal egyet értek!!!
Charlotte Benning
2013. március 08. 17:44
mindenki törődjön a saját dolgával most nincs jól mit kell ennyi cikket irni
2013. március 08. 17:53
Teljesen igazat adok neki,Justin mostmár agymenő
Charlotte Benning
2013. március 08. 17:55
Szerintem Noel-nek igaza van: én is csalódott lennék, ha elmennék az egyik kedvenc énekesem koncertjére, órákat késik, és 15 perc alatt elintézi az egészet... Nem, ezt még én sem tudom Justinnak elnézni. Nem megy.
2013. március 08. 17:59
Egyet értek vele, mert az már tényleg durva amit Justin csinál !
Charlotte Benning
2013. március 08. 18:16
|
|
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline
|
na ide figyeljen ez a Noel!!!! érdekes hogy annyi sztár van aki késik folyamatosan a koncertjeikről vagy részegen lépnek fel...Justinnal most egyszer fordult elő technikai okok miatt de amugy is bocsánatot kért mindenkitől..am emberi hiba!!! szánlom -.-" mért csak Justint kell kritizálni?,komolyan annyi más sztár van akinek vannak balhéjai...Justin semmi olyat nem tesz ami miatt el lehetne ítélni vagy nagyképűnek,elszálltnak lehetne hívni :/ szánalmas...na ne!!!! pont Justin nem tehetséges!!! xD na ne röhögtössnek már!!! ha szerintetek nem lenne tehetséges akkor még mindig itt tartana?? ennyi rajongója lenne??? nem!!! száljanak le róla..foglalkozzon mindenki a saját dolgával és ne ítéljék már el adig amig nem járnak utána a dolgoknak!!!! ne nyisd ki a szád ha nem tudod mi van a háttérbe
szánalmas
I LOVE JUSTIN BIEBER <3 <3
I LOVE JUSTIN BIEBER <3 <3
2013. március 08. 18:18
|
|
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline
|
Én eltudom neki nézni hisz így is hülye
Charlotte Benning
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.