A legszebb és legrosszabb ruhákban — Vanessa Hudgens
2013. március 07. 15:29
Szerintem az 1. is nagyon rossz. Olyan, mintha függönyben lenne !
2013. március 07. 15:32
|
|
RencykeSmilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.25. Hozzászólás: 154 Csatolások: 4 Azonosító: 196764 offline
|
Olyan szép!A fehér-fekete,fehér..és sárga ruhákban gyönyörű...
2013. március 07. 15:33
The Tonight Showban a ruha és Vanessa is Káprázatos
Szerintem a Legrosszab kategória egyáltalán nem vészes, hisz nagyon szép és mosoygós lány, nem arra figyel az ember először
Szerintem a Legrosszab kategória egyáltalán nem vészes, hisz nagyon szép és mosoygós lány, nem arra figyel az ember először
2013. március 07. 15:34
A legrosszabbak borzalmasak, de a legszebbekbe nagyon szép
2013. március 07. 15:37
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hogy őszinte legyek, én női szemmel sosem tartottam Vanessát valami nagy szépségnek. Sminkkel és stylistek hadával tud tűrhetően kinézni, de én úgy gondolom, hogy nem szebb az átlagnál. Persze, az arca aranyosnak aranyos, de nem olyan hű, de nagy szépség, hogy hasra essek tőle. Vanessa is szeret rendesen mellé lőni, és kövezzetek meg, de volt még a Legjobbak között is van olyan ruha, ami egyrészt valami szörnyű, másrészt meg förtelmesen áll rajta. Egyedül a sárga hosszú tetszik, de a többi szerintem gáz. Emberek vagyunk, mindenkinek más tetszik, és ahogyan látom a hozzászólásokat itt sokaknak tetszik az, amit ráaggattak szegénykére, nekem mégsem jön be valahogy az összeállítások 90%-a.
2013. március 07. 15:48
Nekem a legrosszabbak közül az utolsó kettő tetszik.
2013. március 07. 15:57
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Egyik ruhája se jön be xD
2013. március 07. 16:35
Nekem mindegyik tetszik a MTV Video Music Awards – 2011 -oson kívül!!
2013. március 07. 16:38
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
A Spring Breakers-ös ruha tetszik a legjobban, de az MTV VMAt leszámítva egyik ruha sem akkora borzadály.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: