14 éves, ez hazánkban azt hiszem pedofilia lenne még.
Egyetértek Beylaval rendesen kalibrált fiú/férfi nem markolássza az azonos nemű barátait semmilyen illetlen helyen.
Justin Bieber Jaden Smith hátsóját fogdossa
2013. március 07. 15:36
2013. március 07. 15:38
Idézet (olívia005 @ 2013.03.07. 15:37)
végülis haverok között ez hülyéskedés... 
Ne haragudj már, de érdekes, én még sosem láttam olyan fiút/férfit, aki hülyéskedésből markolászta volna a másik pasi hátsóját.
2013. március 07. 16:07
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Én mindig tudtam hogy buzi xDD
2013. március 07. 16:15
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nahát gyönyörű,mit ne mondjak...
2013. március 07. 16:22
|
|
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline
|
xD ez jóóó....én meg Justinét markoltam volna meg!! ez most mért szánalmas úgy őszintén???? ezért nem lesz buzi..érdekes mikor mások csinálnak ilyet egyből mindenki a védelmére kel de persze Justint megint csak buzizni és kritizálni tudjátok nevetséges -.-" annyi olyan fiúhaver van aki ezt csinálja..varomkodtak istenem nemár hogy ezt is túldramatizáljátok...amugy mielőtt csak úgy rávágnátok hogy buzi előtte gondolkodjatok hogy nektek hogyan esne..és talán ha utánjárnátok a dolgoknak rákeresnétek a számaira meg egyébre és félretennétek a negatív kritikákat akkor rájnnétek arra hogy ő milyen valójában és hogy egy cseppet sem buzi...egyszerűen ezt csak úgy ráragaztották és mindenki rávágja amint meglátja...ez nevetséges..ismerd meg és utána ítéld el -.-" nem kérek hozzászólásokat aa komimhoz mert nem érdekel ahogy a Justin utálkozók oltogatnak..sőt nyugodtan írhattok max nevetek egy jót xD -.-"
szeretlek Justin <3 <3 <3
2013. március 07. 16:26
Idézet (fannika6 @ 2013.03.07. 16:22)
xD ez jóóó..én meg Justinét markoltam volna meg!! ez most mért szánalmas úgy őszintén?? ezért nem lesz bzi..érdekes mikor mások csinálnak ilyet egyből mindenki a védelmére kel de persze Justint megint csak bzizni és kritizálni tudjátok nevetséges -.-" annyi olyan fiúhaver van aki ezt csinálja..varomkodtak istenem nemár hogy ezt is túldramatizáljátok...amugy mielőtt csak úgy rávágnátok hogy bzi előtte gondolkodjatok hogy nektek hogyan esne..és talán ha utánjárnátok a dolgoknak rákeresnétek a számaira meg egyébre és félretennétek a negatív kritikákat akkor rájnnétek arra hogy ő milyen valójában és hogy egy cseppet sem bzi...egyszerűen ezt csak úgy ráragaztották és mindenki rávágja amint meglátja...ez nevetséges..ismerd meg és utána ítéld el -.-" nem kérek hozzászólásokat aa komimhoz mert nem érdekel ahogy a Justin utálkozók oltogatnak..sőt nyugodtan írhattok max nevetek egy jót xD -.-"
Nem kérsz hozzászólásokat a 'komidhoz'? 1, szerintem nem de döntöd el, hogy ki mit és mikor kommentel a cikkek alá, vagy a hozzászólásokhoz. 2, ha már megírtad ezt a felettébb tartalmas és egyedi hozzászólást, akkor vállald a következményét annak, hogy valaki esetleg nem ért egyet veled, és ezt meg is írja.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. március 07. 16:29
valószínüleg viccnek szánta de ez már szánalom :/
2013. március 07. 16:30
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
jól van Ők tudják szerintem ez csak vicc akart lenni
2013. március 07. 16:33
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Szerintem csak hülyéskedésből csinálta Justin. amúgy meg ettől még nem kell azt mondani rá hogy buzi na és most meg fogta a fenekét hűha de nagy dolog.
2013. március 07. 16:54
Látszik , hogy csak a kép kedvéért csinálták , mennyire besavanyodott emberek vannak itt...
2013. március 07. 16:55
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Egyre süllyed lefele, erre csak ennyit tudok mondani. Ha nem szedi össze magát, a rajongóinak egy része tuti elpártol majd tőle, és szép lassan eltűnik, habár én nem bánnám.
2013. március 07. 16:57
Ugyanmár, csak hülyéskedett...nem kell mindent ilyen komolyan venni.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.