Ciara új albuma nemsokára elkészül, s úgy döntött, ad egy kis ízelítőt belőle a rajongóinak, így feltöltötte az egyik kislemezgyanús dalát, ami majd felcsendül a korongon is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Ciara — Body Party
2013. március 06. 15:32
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Nekem tetszik.
2013. március 06. 16:20
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Hát nem tudom..nem az a tipikus Ciara dal,elég egyhangú nekem.
2013. március 06. 19:15
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Szerintem meg pont tökéletes a dal. Valami hasonlót kellett volna eddig is produkálnia. Reménykedem, hogy mihamarabb kiadják már azt az albumot, mert csak húzzák- halasszák a megjelenést . Mondjuk a beharangozott " Ghetto-Pop" hangzással még így nem tudok mit kezdeni, de remélem jó lesz. Úgy érzem, Ciara kicsit fél ettől a korongtól, vagyis inkább a rajongók reakciójától, hogy hogyan fog tetszeni nekik az album. A Basic Instrict nem értem, miért bukott meg, mert jó album, de így az eddig megjelent dalok alapján a One Woman Army sikeresebb lesz.
Egyébként majdnem mindenhol azt olvasom a dallal kapcsolatban, hogy Janet-koppincs és tiszta Damita Jo hangzású a dal, de szerintem ez túl erős kijelentés. Oké, hasonló, de az sosem baj, ha a legnagyobbak inspirálják, mint ennél a dalnál is.
Egyébként majdnem mindenhol azt olvasom a dallal kapcsolatban, hogy Janet-koppincs és tiszta Damita Jo hangzású a dal, de szerintem ez túl erős kijelentés. Oké, hasonló, de az sosem baj, ha a legnagyobbak inspirálják, mint ennél a dalnál is.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. március 06. 20:24
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nem lett rossz nekem tetszik!
2013. március 06. 20:28
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Akármilyen tehetséges és gyönyörű, de szerintem a karrierjének vége. Teszem hozzá: sajnos. Amit az előző és a mostani lemezével művelnek, az botrányos. Nulla promóció, sz*r dalok...
2013. március 07. 17:26
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (hellorl @ 2013.03.06. 19:15)
Nocsak, pedig nem olvastam őket, mielőtt a kommentet írtam, de akkor csak lehet benne valami
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2013. március 08. 19:35
Ez ez.... ez egyszerűen, szar.Nem indoklom meg, mert felesleges.
2013. március 09. 13:26
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
nekem tetszik, kellemes hangzása van. nem a legjobb dala, de illik a hangjához
)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.