Ciara új albuma nemsokára elkészül, s úgy döntött, ad egy kis ízelítőt belőle a rajongóinak, így feltöltötte az egyik kislemezgyanús dalát, ami majd felcsendül a korongon is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Ciara — Body Party
2013. március 06. 15:32
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Nekem tetszik.
2013. március 06. 16:20
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Hát nem tudom..nem az a tipikus Ciara dal,elég egyhangú nekem.
2013. március 06. 19:15
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Szerintem meg pont tökéletes a dal. Valami hasonlót kellett volna eddig is produkálnia. Reménykedem, hogy mihamarabb kiadják már azt az albumot, mert csak húzzák- halasszák a megjelenést . Mondjuk a beharangozott " Ghetto-Pop" hangzással még így nem tudok mit kezdeni, de remélem jó lesz. Úgy érzem, Ciara kicsit fél ettől a korongtól, vagyis inkább a rajongók reakciójától, hogy hogyan fog tetszeni nekik az album. A Basic Instrict nem értem, miért bukott meg, mert jó album, de így az eddig megjelent dalok alapján a One Woman Army sikeresebb lesz.
Egyébként majdnem mindenhol azt olvasom a dallal kapcsolatban, hogy Janet-koppincs és tiszta Damita Jo hangzású a dal, de szerintem ez túl erős kijelentés. Oké, hasonló, de az sosem baj, ha a legnagyobbak inspirálják, mint ennél a dalnál is.
Egyébként majdnem mindenhol azt olvasom a dallal kapcsolatban, hogy Janet-koppincs és tiszta Damita Jo hangzású a dal, de szerintem ez túl erős kijelentés. Oké, hasonló, de az sosem baj, ha a legnagyobbak inspirálják, mint ennél a dalnál is.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. március 06. 20:24
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nem lett rossz nekem tetszik!
2013. március 06. 20:28
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Akármilyen tehetséges és gyönyörű, de szerintem a karrierjének vége. Teszem hozzá: sajnos. Amit az előző és a mostani lemezével művelnek, az botrányos. Nulla promóció, sz*r dalok...
2013. március 07. 17:26
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (hellorl @ 2013.03.06. 19:15)
Nocsak, pedig nem olvastam őket, mielőtt a kommentet írtam, de akkor csak lehet benne valami
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2013. március 08. 19:35
Ez ez.... ez egyszerűen, szar.Nem indoklom meg, mert felesleges.
2013. március 09. 13:26
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
nekem tetszik, kellemes hangzása van. nem a legjobb dala, de illik a hangjához
)
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.