Kékre festette haját Miley Cyrus
2013. március 05. 20:07
|
|
alexis00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.17. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 175884 offline
|
Ez a lány megőrült?! ÚÚÚÚ! Ez a hajszín nagyon rossz. Szerintem a barna, hosszú haja szebb volt. De mikor rövid szőke hajú lett akkor is már tudtam, hogy még befogja festeni a haját. Na itt van...kék haj. És fiús haj!!
2013. március 05. 20:12
A rövid haj nem áll neki olyan rosszul (bár élek-halok a régi hosszú és barna hajáért) mondhatni illett is hozzá, de ez tényleg borzalmas. Nagyon öregíti, úgy néz ki mint egy 30 éves nő, pedig Miley alapvetően szép lány.
2013. március 05. 20:47
úgy látszik mostanában a kék festék az olcsóbb! (még van pár sztár, aki azt választotta)
2013. március 05. 21:33
|
|
Music998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 190443 offline
|
Nem tök mind' , hogy mit csinál a külsejével ?! AZ Ő TESTE ÉS AZT CSINÁL VELE AMIT AKAR ELVÉGRE IS MÁR ELMÚLT 18 ÉVES ! Szerintem szép így is csak ez a fotó nem éppen előnyös róla ...:$
2013. március 06. 08:55
Off.Erre nem tudom, hogy szóljak hozzá, de te tudod Miley!
2013. március 06. 09:44
A szőke sokkal jobb volt, ez a szín nagyon előnytelenül áll neki.
2013. március 06. 09:46
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Basszus ez rondább mint az előző
2013. március 06. 10:46
|
|
Flower21♥ Books&Movies ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 0 Azonosító: 151172 offline
|
Nem azzal van a baj, hogy változat a külsején, de figyelhetne arra, hogy igazán mi áll jól neki. Szerintem amúgy mindenkinek az eredeti hajszíne a legjobb. De igazából számomra teljesen mindegy, hogy mit tesz a hajával.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: