Újabb csillagátadás történik a Walk of Fame-en: ezúttal a 127 óra sztárját fogja érni a megtiszteltetés.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csillagot kap James Franco
2013. március 04. 16:25
|
|
Bia_20So now I'm getting change, people looking at me strange. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 1124 Csatolások: 69 Azonosító: 188375 offline
|
Hát.. az tény h nem a világ legeslegjobb színésze de nem mindennap kap az ember csillagot a Walk Of Fame-n.. ezért grat neki.
2013. március 04. 16:26
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Gratulálok neki! Megérdemli.
2013. március 04. 16:31
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Gratulálok neki!!!!!!!!
2013. március 04. 16:50
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Ó, istenem, Jamesy!
Szerintem neki igazán jogos helye van azon a sétányon, abszolút megérdemli és nem csak a 127 óra miatt! Rengeteg kiemelkedő alkotást nyújtott, igaz, rengeteg gagyi filmet is elvállalt, de ő ezt poénként csinálja, és ő maga egy percig sem hiszi, hogy pl. a Spring Breakersért Oscart kaphat! Isteni színész, egy csodálatos művész és aki, ha nem is a legtökéletesebb hanggal rendelkezik, mégis szívhez szólóan énekel! Nem tudom, hogy az előttem hozzászóló mit értett a "balf*szság" alatt, de végül is nem is érdekel, nem a gyengébb filmjei alapján kell elítélni őt!
Tehát, gratulálok neki, mert ha valaki, akkor ő megérdemli, az utálkozók pedig menjenek a sunyiba, vagy nézzenek meg tőle pár filmet és csak utána ítélkezzenek!
Tehát, gratulálok neki, mert ha valaki, akkor ő megérdemli, az utálkozók pedig menjenek a sunyiba, vagy nézzenek meg tőle pár filmet és csak utána ítélkezzenek!
2013. március 04. 17:13
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Zseniális színész, azon lepődök meg hogy eddig még nem kapott! Megérdemli!!! <3
2013. március 04. 17:14
Gratulálok Jamesnek,teljesen megérdemli.
♥
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2013. március 04. 17:33
|
|
szasza626új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 162866 offline
|
Persze, hogy meg kell jelenniük a piszkálódoknak.
Nem is értem azokat, akik láttak egy filmet vele és azok után rögtön el is ítélik. Szerintem tehetséges. Én szeretem
Nem is értem azokat, akik láttak egy filmet vele és azok után rögtön el is ítélik. Szerintem tehetséges. Én szeretem
2013. március 04. 17:44
gratulálok:) tehetséges színésznek tartom.Szeretem:)
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.