A klasszikus mese kalandfilm-feldolgozása a premier utáni első hétvégéjén nem hozta a várt eredményeket, a szakértők pedig máris az idei év John Carterjének nevezik a filmet pénzügyi szempontból.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bukta lesz a Jack, az óriásölő?
2013. március 04. 13:15
"az idei év John Carterének nevezik" úúúúú.
Szerintem én is hasonló véleménnyel leszek róla, így is foghúzva tervezem a megtekintést.
2013. március 04. 13:31
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Lehet majd meglátjuk!!!!!!!
2013. március 04. 13:40
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2013.03.04. 13:15)
"az idei év John Carterének nevezik" úúúúú.
Szerintem én is hasonló véleménnyel leszek róla, így is foghúzva tervezem a megtekintést.
Annyi már szent, hogy nem belőlem fogják megszedni magukat.
2013. március 04. 21:53
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Nekem tetszik a trailer, meg fogom nézni, de semmiképp nem a moziban, először inkább letöltöm, aztán ha úgy látom, támogatom egy kicsivel a filmet...
2013. március 05. 07:05
Én nem nagyon vagyok oda az ilyen klasszikus mesékből adaptált látványelemekkel teletűzdelt feldolgozásokért. A trailer alapján tuti nem nézem meg. Nem dobott fel.
2013. március 05. 09:51
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
megnézem és aztán döntök
2013. március 23. 20:30
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Eleanor
))))))))))))
2013. március 30. 12:10
Én bízom abban, hogy jó lesz. Nicholas szerintem tehetséges színész, és Elenaor alakítására is kíváncsi vagyok.
2013. április 03. 16:00
|
|
bogiiboglárkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 197243 offline
|
naagyon Jó!
legeslegeslegeslegkedvencebb filmem lett, bár eleanor tomlison-tol csak bénázást meg "jaaj, minden miattam van úristen most milesz??" szerű pipiskedést láttam. ewan mcgregor legkedvencebben, nicholas hoult meg....
hú, szóval a két pasi miatt megéri:)
legeslegeslegeslegkedvencebb filmem lett, bár eleanor tomlison-tol csak bénázást meg "jaaj, minden miattam van úristen most milesz??" szerű pipiskedést láttam. ewan mcgregor legkedvencebben, nicholas hoult meg....
hú, szóval a két pasi miatt megéri:)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: