Biztos tudja aki egy kicsit is böngészett már itt és nyitva is van a szeme, so annyi lenne, hogy szerintetek szügség van a dátumra, egyáltalán jó, hogy benne van a dátum a címbekben?!
Én nem csipem személy szerint, mert a téma nyitás jelzi, vagy ha régi akkor ott az év.
pl. Jessica Biel - Aviator Premier (2006.05.28)
Dátum a cimbe - Kell vagy nem kell?
2007. május 02. 22:20
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
2007. május 02. 22:24
|
|
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline
|
Szerintem jó, ha van, abból baj nem lehet. Én amúgy általában a második mezõbe szoktam írni, így akit zavar, annak nincs nagyon szem elõtt, de azért észrevehetõ.
2007. május 02. 22:33
|
|
LeonSilverööö |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.01.22. Hozzászólás: 1876 Csatolások: 2511 Azonosító: 3077 offline
|
Igen ez a második mezõs nem rossz ötlet, de arra meg akkor ott van amit Bull is írt, hogy a totyik nyitás is irányadó lehet...
A fõcímben meg csúnya nyahh...
A fõcímben meg csúnya nyahh...
2007. május 02. 22:48
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Szerintem is ha már valaki dátum ír, akkor azt a második mezõbe írja. Én is oda írtam, amikor topicot nyitottam.
2007. május 03. 04:59
|
|
Pilfervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 3286 Azonosító: 5145 offline
|
Én általában a második rublikába írom a dátumot, viszont vannak olyan események, amik évente ismétlõdnek pl., és akkor a dátumot az elsõbe írom, mivel ugyanaz lenne a cím, ha nem különböztetném meg ezeket az eseményeket...
2007. május 03. 07:14
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
Én az igenre szavaztam, bár bevallom nekem van jó pár csatolásom amelyben a címbe tettem a dátumot.De ez a második mezõs ötlet nagyon jó. Viszont néha akadnak, olyan események, vagy scannek amikor nem árt ha van dátum is
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: