Lady Gaga új lemeze nyáron érkezik
2013. március 04. 16:38
Jézusom, alig várom már! Végre kijön az ARTPOP ÁHHH!
2013. március 04. 20:14
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Nem kéne. Rájöhetne már, kevés a rajongója, többet veszít mint nyer.
2013. március 04. 21:18
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Én már nagyon várom
2013. március 04. 21:24
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Saját véleményt írjatok a cikkről, ne az enyémet vagy másokét elemezzétek és kritizáljátok.
Ha nem tetszik, nem kell elolvasni mások véleményét, én is lesz@rom a tieteket.
Copy-gágá
Ha nem tetszik, nem kell elolvasni mások véleményét, én is lesz@rom a tieteket.
Copy-gágá
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. március 04. 21:28
Biztos tök egyedi lesz, felülmúlja majd a Beatles-t és Michael Jackson-t is, még Madonnát is lesöpri a 'trónról'. Már várom, hogy melyik hallgathatatlan dalt/klipet fogják éjjel-nappal nyomni minden sz*r zenecsatornán.
2013. március 04. 21:30
|
|
tiktakvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 186869 offline
|
Idézet (IamPrincess @ 2013.03.04. 20:14)
Nem kéne. Rájöhetne már, kevés a rajongója, többet veszít mint nyer.
kevés a rajongója?? te miről beszélsz?
2013. március 07. 15:43
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Látom egyesek még mindig nem értik miről van szó. Írhat mindenki véleményt - a cikkről. Nem mások gondolatáról, véleményéről. Tegyetek már különbséget a dolgok között. Én elolvastam a cikket, leírtam ami eszembe jutott róla. Ennyi. Ti görcsöltök rajta, hogy ki mit írkál és kioktatjátok. Olvasd el a cikket, írd le mi a véleményed, a többire senki nem kiváncsi.
A szavaitokat meg válogassátok meg, mert úgy fogtok repülni, hogy vissza sem találtok.
A szavaitokat meg válogassátok meg, mert úgy fogtok repülni, hogy vissza sem találtok.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. március 08. 19:11
Szerintem ez lesz a legjobb lemeze, igazából a Born This Way is jó lemez, csak más mint amit megszoktunk Gagától. Sokan írták,hogy bukta volt, de 8 milliót eladtak belőle, ami azért eléggé sok napjainkban.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.