Az ABC fontolgatja, hogy spin-offot készít a Once-ból megismert Bolond Kalapossal a főszerepben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Testvérsorozatot kap a Once Upon a Time?
2013. március 03. 15:05
2013. március 03. 15:08
Nem, nem, nem! Sebastian Stan egy isten! Vagy vele, vagy sehogy.
2013. március 03. 15:13
ha nélküle lesz az új sorozat, akkor az már nem is számít testvérsorozatnak, mert nem ugyanaz a színész a szereplő... és szerintem így teljesen értelmetlen
amúgy az első évadban nagyon szerettem. a második évadban csak a 4. résznél tartok, nem láttam még benne
amúgy az első évadban nagyon szerettem. a második évadban csak a 4. résznél tartok, nem láttam még benne
2013. március 03. 15:53
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Annyira nem érdekel!
2013. március 03. 16:06
Stan Kalaposa nekem egyáltalán nem jött be. Szerintem egy depressziós, idegbeteg karakter még a második évadban is. Nem egy igazi Őrült Kalapos, mint pl. Depp karaktere a Burton filmben.
Lehet a spin-off jobb lesz nélküle. Én inkább egy Rumple, Hook, vagy Regina spin-offot néznék meg szívesen. Jefferson egy annyira semmilyen karakter, hogy nagyon.
Bocsi, ha ezzel most megbántottam a fanokat, de ez van. Nekem Jefferson egy cseppet sem fog hiányozni.
Lehet a spin-off jobb lesz nélküle. Én inkább egy Rumple, Hook, vagy Regina spin-offot néznék meg szívesen. Jefferson egy annyira semmilyen karakter, hogy nagyon.
Bocsi, ha ezzel most megbántottam a fanokat, de ez van. Nekem Jefferson egy cseppet sem fog hiányozni.
2013. március 03. 16:16
|
|
adrilimovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.02. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 197090 offline
|
Stan nélkül nem sokat fog érni!Nekem nagyon bejött a once upon a time-ban és ide is csak őt tudnám elképzelni!Én imádom a karaktert is de csak Sebastian tudja ÚGY megszemélyesíteni.
2013. március 03. 16:17
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Ha jó színész kapja a szerepet akkor az hiteles lesz.Nem hiszem hogy csak ő tudná eljátszani.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. március 03. 16:18
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Nem hinném, hogy lesz belőle valami, de ha igen, akkor meg mi az, hogy Sebastian Stan nélkül akarnak belevágni?! Akkor már legalább Andrew Lee Potts-ot szerezzék meg...
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2013. március 03. 17:54
Én talán belenézek. Talán jót is tesz majd neki, ha nem Stan lesz Jefferson. Amúgy a második évad végén (OUAT-ra gondolok) fel fog tűnni elvileg az új Jefferson.
2013. március 04. 08:49
|
LaciR♫RL♫ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.12.30. Hozzászólás: 979 Csatolások: 58 Azonosító: 192821 offline
|
Ha igaz, nagyon várom. de ha nem sírva fakadok http://starity.hu/images/emoticons/110.gif
2013. szeptember 25. 00:45
|
|
Prodigygirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 211105 offline
|
Elég érdekes lenne, ha nélküle csinálnák... Az milyen már... :/
Szerintem nagyon jól alakít, nagyon megszerettem ebbe a sorozatba.
A Burton filmben egyébként nekem Depp abszolút nem jött be, ha már így szó volt róla
Sebastian a legjobb Kalapos <3
Szerintem nagyon jól alakít, nagyon megszerettem ebbe a sorozatba.
A Burton filmben egyébként nekem Depp abszolút nem jött be, ha már így szó volt róla
Sebastian a legjobb Kalapos <3
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.