Őszíntén kíváncsi vagyok mi fog kisülni ebből!
Szerintem az összes dal nagyon gyenge volt, nem volt egy kiemelkedő produkció sem, mint mondjuk tavaly a Compact Disco! Ők sem a szívem csücskei, de jobbak voltak a többinél!
Magyarul fog énekelni ByeAlex
2013. március 03. 17:55
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
2013. március 03. 18:01
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
Ti gondolkodtok amikor írtok ????????????????
Alextől nagyon kedves hogy magyarúl fog énekelni és ne szídjátok már Magyarországot hogy utolsók leszünk . -.- Tisztelnétek kellene ahol születtetek vagyis az anyanyelveteket .. Attól hogy azt tervezet hogy el fogsz menni ebből az országból mert ez az ország ...... Ti normálisak vagytok ?? Mi lenne ha lenne egy olyan kis város amit te teljes szívedből imádsz én meg azt mondanám hogy az egy sz@r ország ... Már elnézést! Gondolkozzatok ha van valamiből ...
Amúgy Alexhoz visszatérve nagyon várom már hogy mit fog énekelni
Alextől nagyon kedves hogy magyarúl fog énekelni és ne szídjátok már Magyarországot hogy utolsók leszünk . -.- Tisztelnétek kellene ahol születtetek vagyis az anyanyelveteket .. Attól hogy azt tervezet hogy el fogsz menni ebből az országból mert ez az ország ...... Ti normálisak vagytok ?? Mi lenne ha lenne egy olyan kis város amit te teljes szívedből imádsz én meg azt mondanám hogy az egy sz@r ország ... Már elnézést! Gondolkozzatok ha van valamiből ...
Amúgy Alexhoz visszatérve nagyon várom már hogy mit fog énekelni
2013. március 03. 18:13
Hát én ma reggel is pont azon gondolkodtam, hogyan fordítja le ezt angolra? Hát sehogy. Na mindegy, legalább ezzel is kitűnünk majd, hogy az anyanyelvünkön nyomatjuk a dalt... Bár akkor Alex extraszuperjól elő kell, hogy adja, mert így már csak a dallam és a körítés lehet megkapó azok számára, akik nem tudnak magyarul... Márpedig Európa nagy része nem tud. Na azért hajrá, majd csak lesz valahogy!
2013. március 03. 18:41
Én nem nagyon örülök,hogy ő nyerte meg a Dalt,és ő megy az Euroviziós dalfesztiválra,de ez az élet rendje...
2013. március 03. 18:44
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Idézet (Snowkiss @ 2013.03.03. 17:08)
Az eurovision.com-on láttam pár véleményt különböző országokból(főleg Franciaországból) ByAlexxel kapcsolatban,és hadd ne mondjam hogy mi a véleményük a dalról...
Érdekes, én eddig még nem láttam negatív kommentet. De nem is érdekelnek; fogtam rendesen a fejem, mikor meghallgattam pár számot az idei mezőnyből. Egyetlen egyre mondtam, hogy tetszik, és az Dánia, szokás szerint.
2013. március 03. 18:46
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Én egyetértek.
Ha lefordítunk valamit angolra, vagy más nyelvekre - kivéve, ha a gyönyörű hatosról beszélünk -, akkor a szöveg teljesen elveszti varázsát.
Én személy szerint szeretem őt, és remélem sokáig bent marad.
Ha lefordítunk valamit angolra, vagy más nyelvekre - kivéve, ha a gyönyörű hatosról beszélünk -, akkor a szöveg teljesen elveszti varázsát.
Én személy szerint szeretem őt, és remélem sokáig bent marad.
2013. március 03. 18:50
Szerintem igenis jó dolog hogy magyarul fog énekelni. Nekem ez jutott először eszembe miután olvastam a cikket ; http://www.youtube.com/watch?v=iEYt1kd1K1g Inkább élvezzéteka zenét, nem ér annyit az egész hogy ezen idegeskedjen bárki is
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2013. március 03. 19:14
|
|
RoseBúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 184104 offline
|
Ez a srác nem énekel tökéletesen, nem egy popsztár alkat, de nekem emiatt tetszik. Az pedig különösen, hogy magyarul fog énekelni!
Ki tudja? Lehet, hogy hasonló eredményeket fog elérni, mint anno Friderika, aki szintén magyarul adott elő az Eurovizion egy dalt.
Nekem tetszik.
Nekem tetszik.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2013. március 03. 19:19
Ő egy olyan előadó, akinek nem fontos, hogy ő legyen a valaki, hanem egy normális, akinek több dala van, és mindegyik renben van.
2013. március 03. 19:36
|
|
ancsi13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.23. Hozzászólás: 90 Csatolások: 2 Azonosító: 186476 offline
|
ByellaTrIx:
Hát akkor megint kudarc.. A többi ország visítva röhöghet rajtunk.
teljesen egyet értek veled,szerintem nem neki kellett volna mennie hanem vagy radics gignek vagy a sandersnek :/ ez a zene nagyon unalmas
Hát akkor megint kudarc.. A többi ország visítva röhöghet rajtunk.
teljesen egyet értek veled,szerintem nem neki kellett volna mennie hanem vagy radics gignek vagy a sandersnek :/ ez a zene nagyon unalmas
2013. március 03. 19:51
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
Nem tetszik a dal meg is írtam a másik cikkhez,de igen énekeljen magyarul mert magyarok vagyunk. Nem kel majmolni Amerikát vagy más országot. Nem fogják érteni a szöveget, de azt kilehet vetíteni angolul.
2013. március 03. 20:03
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
Vastag Tamásnak semmi esélye sem lett volna az eurovízión, Giginek talán lett volna ha jó dallal megy ki, Kállaynak szintén semmi, neki a külseje jobb mint a hangja. és hogy a magyar dalnak mekkora sikere lesz hát majd meglátjuk mondjuk én nem hiszek benne..:DDD
2013. március 03. 20:04
|
|
Fashion loveeeeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.05. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 187190 offline
|
ancsi13
Egyáltalán nem értek veled egyet és ByellaTrlx-el sem! Ő egy egyéniség és szerintem jól fog sikerülni! Ne alkossunk előítéleteket,csak szurkoljunk neki és kész!
Egyáltalán nem értek veled egyet és ByellaTrlx-el sem! Ő egy egyéniség és szerintem jól fog sikerülni! Ne alkossunk előítéleteket,csak szurkoljunk neki és kész!
2013. március 03. 20:16
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
hogy micsoda???!!! magyarul??! nemazért de ez a szám mindig csak ugyanazt ismétli es siman atlehetne irni angolra!!!!! ki fogja az eurovision ezt a dal megérteni???!??
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.