A színésznő a Dior fotózásán vett részt, ám az elkészült képek teljesen megdöbbentették.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lawrence nem ismer magára
2013. március 03. 13:30
Kit érdekelt, hogy szerkesztettek a képek? Jennifer igazán classy és gyönyörű a képeken, a végeredmény jó lett
2013. március 03. 13:36
Jennifer mindenhogy gyönyörű ,bár a fehér képen kicsit furcsa a feje...
Jen-t ezért is imádom ,mert ilyen őszinte,tényleg nagyon szép a képeken és a vlóságban is!
Jen-t ezért is imádom ,mert ilyen őszinte,tényleg nagyon szép a képeken és a vlóságban is!
2013. március 03. 13:37
Őszintén szólva én is alig ismertem rá a képeken. Sőt, ha nincs alá írva, hogy Jennifer Lawrence, rá sem jövök, hogy Jent látom a képeken. Milát én is jobban el tudtam volna képzelni egy ilyen reklámhoz, de hát most már mindegy... Azt viszont sajnálom, hogy minden stúdióban készült képet agyon photoshoppolnak, utána meg a buta tinilányok úgy akarnak majd kinézni. Pedig senki nem néz ki úgy a valóságban.
2013. március 03. 13:42
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Nem értem, miért lenne baj, hogy kikotyogta a nyilvánvalót. Ezekről a képekről szinte üvölt, hogy szerkesztve vannak...
2013. március 03. 13:52
Szerintem ez nem számít kikotyogásnak, hiszen az embrek tisztába vannak azzal, hogy a sztárokról készült fotókat Photosoppal (vagy mivel) szerkeztik
2013. március 03. 13:58
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
egy "kicsit" vékonyították.. de így is szép, viszont az eredeti alakjával az igazi.
2013. március 03. 14:12
Hát a világ legnagyobb titka volt ,hogy a patyolat Dior Ps-t használ a képeihez...
2013. március 03. 14:18
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Nem mondott semmi újat, csak épp az emberek nem szoktak hozzá, hogy valaki ennyire őszintén nyilatkozzon erről.
Látom napról-napra haladunk végig az összes Oscar-szőnyegen tett interjújával...
Látom napról-napra haladunk végig az összes Oscar-szőnyegen tett interjújával...
2013. március 03. 14:35
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Tényleg sokkal másabb!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: