Brittany és Chris a The CW sorozatának megszűnése után új műsorokban kaptak szerepet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új szerepekben a The Secret Circle sztárjai
2013. március 02. 21:27
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Nekem van egy jobb ötletem, hogy adhatnának újra az összes TSC -s szereplőnek munkát: Folytassák a sorozatot! De ezúttal jobb időben sugározzák!!! Ilyen egyszerű!
2013. március 02. 21:36
Biztosan bele fogok majd nézni.Sajnálom hogy vége a TSC-nek..imádtam.
2013. március 02. 21:47
|
|
timi2772visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 147 Csatolások: 3 Azonosító: 145565 offline
|
Lehet belenézek!
De annyira szerettem a Tsc-t. Amikor a 17.résznél tartott a sorozat akkor kezdtem el nézni. 2napomba telt.
Kár,hogy nem lett 2.évad.
Nyitva lett hagyva.
Ez nem éri.:|
De annyira szerettem a Tsc-t. Amikor a 17.résznél tartott a sorozat akkor kezdtem el nézni. 2napomba telt.
2013. március 02. 21:55
Amikor vèget èrt a TSC nagyon szomorù voltam...de örülök,hogy megint együtt fognak szerepelni!
Viszonf a törtènet kicsit morbid...de majd egy pàr rèsz után mondok ròla vèlemènyt.
2013. március 03. 07:35
|
|
domika666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 137666 offline
|
Jajj de jó. Imádtam a TSC-t és az összes szereplőt aki benne volt, de a legjobb Brittany volt. Hatalmas színésznő. Én nagyon szeretem. Már nagyon várom mind a 2 sorozatot.
2013. március 03. 09:18
Én is aggódtam hogy vajon a TSc után mit fog kezdeni Brittany,de látom már megoldotta.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

1 felhasználónak tetszik: