Justin Bieber ismét bajba került
2013. március 03. 16:54
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Annyira megvaltozott!!! Jo lenne ha mar eszhezterne!! Nagyon hianyzik a regi Justin
(
2013. március 03. 17:28
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
viksy3 Mindig ő a hibás? Nem tűnt fel, hogy mindig őt véditek és, hogy ő sosem hibázhat? Komolyan...
2013. március 03. 17:52
DreamGirl11: de,ő is hibázhat,és hibázott is.De azért én eléggé kibuknék,hogy csak azért mert hírnevem van kivételeznek velem,és elrontják az életem,azonbelül a születésnapom ...
2013. március 03. 19:21
ez olyan szánalmas.... miért nem nyeli el ezt a gyereket a föld végre???!!!
1 felhasználónak tetszik:
IamPrincess
2013. március 03. 20:32
|
|
Tigris2011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 343 Csatolások: 330 Azonosító: 162608 offline
|
Ájámár le nem látod tönkreteszed magad
2013. március 03. 20:56
|
|
viruuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 191502 offline
|
Idézet (biguszkaa @ 2013.03.02. 22:22)
viruu írta:
első olyan cikk Justinról,ami alatt a kommentek 95 % jó(a maradék 5 -nek pedig valószínűleg még nem rontották el születésnapját/karácsonyát stb.)igen,tényleg kicsit elszállt magátol és igen tényleg fejébe szállt a dicsőség...DE ÉBREDJETEK FEL...lehet nem szeretitek,de ő tiszteli a családját,és támogatja őket...alighiszem hogy ti támogatjátok pénzzel,és tisztelettel a szüleiteket vagy barátaitokat 19-18-17 évesen.remélem sokan elfogjátok olvasni és gondolkodtok rajta.keményen dolgozott hogy elérje ezt a helyzetet.tény hogy mostanába kicsit elfutott vele a ló,de eddig nem úgy ismertem meg aki ilyen is marad.az emberek hibáznak.gondolkoztam rajat hogy miért csinál ilyeneket,de gondoljatok bele.paparazzik nem engedik élni,alig van IGAZI barátja,csak a családja maradt neki.igaz hogy sok pénze van,csak sóhajt egyet és mindent megkap,hírnév,rajongók...de az élete egy 0.nem csodálom hogy ilyeneket csinál,teljesen össze lehet zavarodva a szerencsétlen.és ezért nem ítélem el.és ti pedig csupán szavakkal fikázzátok le,de neki pár szó is nagyon erősen hat.gondolom ő is elolvassa akármelyik cikket magáról és a kommenteket is,gondoljatok vele mit érezhet...vagy ti mit éreznétek a helyébe.GONDOLKOZZATOK MÁR !!
Lényegében egyetértek,de egy mondat mégis szemet szúrt:alighiszem hogy ti támogatjátok pénzzel,és tisztelettel a szüleiteket vagy barátaitokat
én nekem/nekünk gondolom nem én vagyok az egyedüli sajnos nincs lehetőségem a szüleimet péénzel támogatni...ez a mondat picit meggondolatlan volt! de 99%-ban egyetértek!
első olyan cikk Justinról,ami alatt a kommentek 95 % jó(a maradék 5 -nek pedig valószínűleg még nem rontották el születésnapját/karácsonyát stb.)igen,tényleg kicsit elszállt magátol és igen tényleg fejébe szállt a dicsőség...DE ÉBREDJETEK FEL...lehet nem szeretitek,de ő tiszteli a családját,és támogatja őket...alighiszem hogy ti támogatjátok pénzzel,és tisztelettel a szüleiteket vagy barátaitokat 19-18-17 évesen.remélem sokan elfogjátok olvasni és gondolkodtok rajta.keményen dolgozott hogy elérje ezt a helyzetet.tény hogy mostanába kicsit elfutott vele a ló,de eddig nem úgy ismertem meg aki ilyen is marad.az emberek hibáznak.gondolkoztam rajat hogy miért csinál ilyeneket,de gondoljatok bele.paparazzik nem engedik élni,alig van IGAZI barátja,csak a családja maradt neki.igaz hogy sok pénze van,csak sóhajt egyet és mindent megkap,hírnév,rajongók...de az élete egy 0.nem csodálom hogy ilyeneket csinál,teljesen össze lehet zavarodva a szerencsétlen.és ezért nem ítélem el.és ti pedig csupán szavakkal fikázzátok le,de neki pár szó is nagyon erősen hat.gondolom ő is elolvassa akármelyik cikket magáról és a kommenteket is,gondoljatok vele mit érezhet...vagy ti mit éreznétek a helyébe.GONDOLKOZZATOK MÁR !!
Lényegében egyetértek,de egy mondat mégis szemet szúrt:alighiszem hogy ti támogatjátok pénzzel,és tisztelettel a szüleiteket vagy barátaitokat
én nekem/nekünk gondolom nem én vagyok az egyedüli sajnos nincs lehetőségem a szüleimet péénzel támogatni...ez a mondat picit meggondolatlan volt! de 99%-ban egyetértek!
ma általában egy rendes gyerek (környezetembe mindenki)miután befejezte az iskolát elmegy dolgozni hogy a főiskolára legyen pénze.akik meg nem mennek el,vagy a szülei dúsgazdagok,vagy lusták,vagy eszük ágába sincs fősulira menni...valóban kicsit furán hangzik a mondat,de ha valakinek van lehetősége pénzzel támogatni a szüleit,lehet nem mindenki teszi meg.ez rájuk vonatkozik,semmiképp sem rád,vagy kiskorúakra,mint jómagam...
2013. március 03. 21:16
|
|
viruuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 191502 offline
|
[quote=Detta,2013.03.02. 21:28~3799152]Úgy szeretem amikor a 8-12 évesek osztják az észt hogy gondolkodjunk ezen meg azon el.. -.-" Szerintem senkinek se mondja meg egy kis 10 éves h épp kit,miért ne szeressünk!
Meg nem hiszem el hogy ők mindenkit szeretnek!! Mert olyan nincs mindenkinek van unszimpatikus kedvence. Meg ez az oldal azért van hogy itt kinyilváníthassuk a véleményünket akár pozitív akár negatív irányban. A másik meg Jusztinka jó h támogatja a családját mivel gazdag?! Szerintetek ha én pénzes lennék nem adnék a családomnak abból a pénzből egy kanyit se??
Egy tanácsot adnék pár embernek, hogy mielőtt valami okosat akarna írni, azelőtt gondolja végig.
[/quote
képzeld,vannak olyan emberek akik nem adnak semmit,még ha esélye lenne rá sem.13 éves vagyok,és már most emberszerűbben gondolkozok mint te.elolvastam a profilod,és emeljünk ki egy embert...
Ian Somerhalder:utálom.de tiszteletben tartom az ízlésed és nem mondom rá hogy ennyire meg annyira hülye/ízetlen stb.mivel szereted,automatikusan próbálod védeni,kiállni mellette (nem az észt osztom,csak leírom a gondolatom,hisz te mondtad, ez az oldal arra való hogy kifejtsük a véleményünket.)namostmár...nem az embereket szidtam,és nem is azokat a kiskorúakat,akiknek nem áll lehetőségükben munkát keresni.most amikor ezt olvasod el tudom képzelni,milyen ideges lehetsz,mert nem szereted ha 10(!!!) évesek osztják az észt.életemben nem mondtam senkinek kit szeressen és miért.csak ne majmolja.és soha nem szidtam le más kedvencét,hogy megnyugodjon a lelkem.mindenkiben vannak hibák.Justinnak az a hibája hogy lányos az arca...ÉS AKKOR MÁR MELEG?tudod,2 éve vagyok töretlen rajongója,'rajta nőttem fel'...és ha látom a rossz kommenteket ,nekem is rosszul esik,és valószínűleg még több Belieber-nek is.és akkor most jön az hogy nem is ismered,meg hogy vegyél vissza a képedből,nem is találkoztál vele.elég hírt hallottam róla ahhoz hogy egy képet tudjak kialakítani róla.és ez a kép pozitív.és mégegyszer hangsúlyozom,ÉN CSAK LEÍROM A VÉLEMÉNYEM,eszem ágában sincs megmondani kit szeress
Meg nem hiszem el hogy ők mindenkit szeretnek!! Mert olyan nincs mindenkinek van unszimpatikus kedvence. Meg ez az oldal azért van hogy itt kinyilváníthassuk a véleményünket akár pozitív akár negatív irányban. A másik meg Jusztinka jó h támogatja a családját mivel gazdag?! Szerintetek ha én pénzes lennék nem adnék a családomnak abból a pénzből egy kanyit se??
Egy tanácsot adnék pár embernek, hogy mielőtt valami okosat akarna írni, azelőtt gondolja végig.
képzeld,vannak olyan emberek akik nem adnak semmit,még ha esélye lenne rá sem.13 éves vagyok,és már most emberszerűbben gondolkozok mint te.elolvastam a profilod,és emeljünk ki egy embert...
Ian Somerhalder:utálom.de tiszteletben tartom az ízlésed és nem mondom rá hogy ennyire meg annyira hülye/ízetlen stb.mivel szereted,automatikusan próbálod védeni,kiállni mellette (nem az észt osztom,csak leírom a gondolatom,hisz te mondtad, ez az oldal arra való hogy kifejtsük a véleményünket.)namostmár...nem az embereket szidtam,és nem is azokat a kiskorúakat,akiknek nem áll lehetőségükben munkát keresni.most amikor ezt olvasod el tudom képzelni,milyen ideges lehetsz,mert nem szereted ha 10(!!!) évesek osztják az észt.életemben nem mondtam senkinek kit szeressen és miért.csak ne majmolja.és soha nem szidtam le más kedvencét,hogy megnyugodjon a lelkem.mindenkiben vannak hibák.Justinnak az a hibája hogy lányos az arca...ÉS AKKOR MÁR MELEG?tudod,2 éve vagyok töretlen rajongója,'rajta nőttem fel'...és ha látom a rossz kommenteket ,nekem is rosszul esik,és valószínűleg még több Belieber-nek is.és akkor most jön az hogy nem is ismered,meg hogy vegyél vissza a képedből,nem is találkoztál vele.elég hírt hallottam róla ahhoz hogy egy képet tudjak kialakítani róla.és ez a kép pozitív.és mégegyszer hangsúlyozom,ÉN CSAK LEÍROM A VÉLEMÉNYEM,eszem ágában sincs megmondani kit szeress
2013. március 04. 06:44
|
|
Esztycica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 938 Csatolások: 0 Azonosító: 181973 offline
|
-.-" najó! Ez a gyerek kicsit lökött!
A sok rajongó meg védi :/ csak mert azt hiszik hogy tökéletes! Pont ilyen korban követi el a legtöbb fiatal a legnagyobb hülyeséget ! Az benne vn a pakliban hogy ilyeneket csinál csak 19 ...
A sok rajongó meg védi :/ csak mert azt hiszik hogy tökéletes! Pont ilyen korban követi el a legtöbb fiatal a legnagyobb hülyeséget ! Az benne vn a pakliban hogy ilyeneket csinál csak 19 ...
2013. március 04. 07:17
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
ohh hát ez elég szomorúan hallom.. de héé Justin van pénzed egy másik bulira
2013. március 04. 11:17
|
|
Szűcs Mónika Jettaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 179032 offline
|
egyszer lesz mindenki 19 éves, ő pedig a saját buliját is el cseszi. Az biztos, hogy tényleg gyerek, és mostanában úgy is viselkedik. Még hogy 19 éves? Inkább 6 éves
XD
XD
2013. március 04. 16:28
|
|
Reka1126új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.04. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 197178 offline
|
Ez komoly??Szerintem is gyerek!!De még milyen?!Ennek agára ment az élet!!Tiszta...ááá erre már szépet nem is lehet mondani!!!Tisztára hülye!Azzal viszont egyet értek,hogy hagyják békén,mert ez már tényleg nagyon uncsi!Kit érdekel hogy hogyan teszi tönkre az életét??
2013. március 04. 18:32
|
|
Enikő Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.26. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 196815 offline
|
Kikészitik a fotosok.Nagyon idegesitö lehet hogy minden léptedet fotosok követik.
2013. március 04. 19:22
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Enikő Styles egyet értek!
joly87 , ha unalmasak a JB ről szóló cikkek,akkor NE OLVASD EL! -.-"
joly87 , ha unalmasak a JB ről szóló cikkek,akkor NE OLVASD EL! -.-"
2013. március 05. 18:35
joly87: AKKOR NEM KELL ŐKET ELOLVASNI ÉS HOZZÁJUKSZÓLNI!!!!!! ENNYI!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.