Idézet (viruu @ 2013.03.02. 20:59)
első olyan cikk Justinról,ami alatt a kommentek 95 % jó(a maradék 5 -nek pedig valószínűleg még nem rontották el születésnapját/karácsonyát stb.)igen,tényleg kicsit elszállt magátol és igen tényleg fejébe szállt a dicsőség...DE ÉBREDJETEK FEL...lehet nem szeretitek,de ő tiszteli a családját,és támogatja őket...alighiszem hogy ti támogatjátok pénzzel,és tisztelettel a szüleiteket vagy barátaitokat 19-18-17 évesen.remélem sokan elfogjátok olvasni és gondolkodtok rajta.keményen dolgozott hogy elérje ezt a helyzetet.tény hogy mostanába kicsit elfutott vele a ló,de eddig nem úgy ismertem meg aki ilyen is marad.az emberek hibáznak.gondolkoztam rajat hogy miért csinál ilyeneket,de gondoljatok bele.paparazzik nem engedik élni,alig van IGAZI barátja,csak a családja maradt neki.igaz hogy sok pénze van,csak sóhajt egyet és mindent megkap,hírnév,rajongók...de az élete egy 0.nem csodálom hogy ilyeneket csinál,teljesen össze lehet zavarodva a szerencsétlen.és ezért nem ítélem el.és ti pedig csupán szavakkal fikázzátok le,de neki pár szó is nagyon erősen hat.gondolom ő is elolvassa akármelyik cikket magáról és a kommenteket is,gondoljatok vele mit érezhet...vagy ti mit éreznétek a helyébe.GONDOLKOZZATOK MÁR !!
Az egész szövegeddel teljes mértékben egyetértek, amit kiemeltem az pedig egy az egyben az igazság!
Lehet, hogy több milliárdja van, de igazi emberekből akik körülötte vannak talán még a 10-et sem érik el -
most a családját leszámítva.