Justin Bieber ismét bajba került
2013. március 02. 17:43
Tényleg bajos lehet, de ezt viszi magával a hírnév.. Ehhez kezdjen el hozzászokni. :$
2013. március 02. 17:52
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Háhá most lehet hogy gonosznak fogok tűnni de szerintem megérdemelte x'D
2013. március 02. 17:56
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Végre koppant egyet.
Még egy-két ilyen, és talán rájön, hogy ha nem tud viselkedni, akkor ugyanúgy kidobhatják mindenhonnan, mint bárki mást és mindenki magasról lesz*rja, hogy ki ő...
Még egy-két ilyen, és talán rájön, hogy ha nem tud viselkedni, akkor ugyanúgy kidobhatják mindenhonnan, mint bárki mást és mindenki magasról lesz*rja, hogy ki ő...
2013. március 02. 17:57
Most már nagyon unom ezt a gyereket... Mégis mit képzel magáról?!
2013. március 02. 17:58
Minden héten újjab botrány...az lesz az utolsó amikor börtönbe csukják
2013. március 02. 18:00
|
|
BellaLove♥Young, Wilde and Free♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.11. Hozzászólás: 1037 Csatolások: 0 Azonosító: 180095 offline
|
megérdemelte!! és aki egyedül tölti a szülinapjait néhány ajándékkal ő meg szórakozóhelyen is volt meg otthon is és szerintem fog kapni egy luxusvillát meg egy kocsit..xdd
2013. március 02. 18:05
|
|
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline
|
ajj szegényem
mért nem tudják legalább a szülinapján békén hagyni???
nagyon sajnálom....komolyan elegem van a paparazzokból folyton a nyakán lógnak szegénynek és persze kapják a képekért rendesen a pénzt!! gerinctelen önző alak az aki még a szülinapján se hagyja békén!! mi az hogy megérdmelte?? nem érdemelte meg!!!! mért ti örülnétek ha elrontanák a szülinapotokat!!! Justin nagyon sajnálom!!!!
(((((((
szeretlek Justin!! <3
szeretlek Justin!! <3
2013. március 02. 18:05
Én már sem melyik pletykát nem hiszem el.
Ha valami igaz is, a fontos dolgokat valahogy mindig kihagyják. Majd ha nyilatkozik róla vagy hasonló akkor elhiszem
Na mind1
De sajnálom hogy nem lett olyan szülinapja amilyet gondolt :/ Ja és szerintem a rajongó hozzászólása nem igaz vagy inkább az utolsó mondat
D ♥♥
Jó nem felnőtt de gyerek sem
Ha valami igaz is, a fontos dolgokat valahogy mindig kihagyják. Majd ha nyilatkozik róla vagy hasonló akkor elhiszem
De sajnálom hogy nem lett olyan szülinapja amilyet gondolt :/ Ja és szerintem a rajongó hozzászólása nem igaz vagy inkább az utolsó mondat
Jó nem felnőtt de gyerek sem
2013. március 02. 18:07
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
A cikk utolsó mondata: "ő még csak egy gyerek"...és pont ez az.. hogy gyerek! vagyis nem kéne tiszteletlenül viselkednie felnőttekkel szemben, a még kisebb rajongóinak pedig nem kéne tévhiteket sugallnia..
2013. március 02. 18:08
Engem nem nagyon érdekel .De amúgy nem szeretem JB,de azért még őse érdemli meg,hogy ne legyen jó szülinapja 4
2013. március 02. 18:09
Amúgy meg szerintem nem a lesifotósok a hibásak !
2013. március 02. 18:10
Én sajnálom , hogy rossz szülinapja volt, de az én Tavaly Novemberi 15-ik szülinapom se volt egy álom , szóval ne panaszkodjon , az ő élete egy jó szülinap már így is
2013. március 02. 18:11
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
szerintem túl fogod élni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: