A feketelista: akik nem kapnak Oscart, de megérdemelnék
2013. március 02. 17:05
|
|
AnneliseGKúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 179820 offline
|
Nevetséges.... Túl sokat szerepel a címlapon. EZ KOMOLY?? Na de kérem... Amiket az újságok írnak annak a fele úgyis hazugság és ha mégis igaz akkor meg mi van? Nem az életét/ életmódját kell megítélni hanem a színészi játékát és ha az kifogástalan akkor nem tudom mit kell problémázni...
2013. március 02. 17:07
Én Johnny-t nagyon-nagyon-nagyon sajnálom ! Ő igazán megérdemelné !!!
2013. március 02. 17:08
Na ezeken meglepődtem
Pont a kedvenceim,de tényleg megérdemelték.
2013. március 02. 17:11
|
|
Laura_hehe_1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 186940 offline
|
Robert igazán megérdemelne egy aranyszobrocskát bár az igaz, hogy már nem jelent akkorra elismerést ez az egész. A cikk írónak pedig üzenem, hogy ha már egy-két emberről raksz be képet akkor már rakhatnál a többiről is!!
2013. március 02. 17:12
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
És akkor mi van Alan Rickman-nel, vagy Gary Oldman-nel? ezer éve öregbítik a filmipar hírnevét és le sem tojják őket. és bár személy szerint DiCaprio-t nem szeretem, ő is megérdemelné, mert kölyök kora óta a belét is kidolgozza, és tehetséges. Robert Downey Jr. is megérdemelné, mert lehet, hogy 20 éve alkesz volt, de már NEM AZ!...valóban egy kalap szamócát sem ér az egész.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2013. március 02. 17:13
Szerintem Cruise, Travolta, Di Caprio, Depp és Robert Downey Jr. is megérdemelné. Biztos hozzá nem értő emberek dijaznak, mert hogy baj van az izlésükkel az biztos!
2013. március 02. 17:15
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Vannak az életben megmagyarázhatatlan dolgok. Hogy a jó színészek miért nem kapnak díjat, csak a fene tudja. Nyilván a zsűritagok nem tudnak mindenkit díjazni, csak egy valakit lehet pedig sokkal több tehetség létezik mint amiről ők tudomást vesznek. A jelöltek listája gyakran megkérdőjelezhető és néha logika sincs abban amit művelnek - lásd idei díjátadó -.
2013. március 02. 17:16
hát igen , és a legszomorúbb az , hogy még adele is kapott díjat.....
2013. március 02. 17:18
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (BenceWTF @ 2013.03.02. 17:16)
hát igen , és a legszomorúbb az , hogy még adele is kapott díjat..
De szörnyű, tényleg .. Miféle alpári díjátadó az ahol aranytorkú énekesnőket díjaznak tinikedvencek helyett ..
2013. március 02. 17:35
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
Mindenki megérdemli !! Nem a mostani sztárocskák ..
2013. március 02. 17:41
Jhonni depp nem elég jó?????? Ő az egyik legjobb színész!!!!!!!!!!
2013. március 02. 17:44
Azért ne túlozzunk, Depp olyan sokszor nem érdemelte volna meg, de az Ed Woodért és a Finding Neverlandért mindenképp.
2013. március 02. 17:53
hát igen Hollywoodban sem a tehetséget díjazzák! Azt nem értem a leginkább hogy Depp miért nem kapott díjat pedig nagyon is megérdemelné!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.