Bizarr! Méhlepényt akar enni Holly Madison
2013. március 02. 19:36
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
pfujj..fogyassza egészséggel..pihentagyúak..
2013. március 02. 20:20
|
|
cady_heronúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 179701 offline
|
Ez igazából több helyen szokás (talán hülye szokás) de ha ő ezt akarja követni, akkor egészségére. Magánügy.
2013. március 02. 20:47
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
IAmJulcsi én sem hallottam.
2013. március 02. 20:57
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Jó étvágyat hozzá!!!!
2013. március 02. 21:24
|
|
szasza626új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 162866 offline
|
Az állatok többsége is megeszi a placentát, nem csak azért, hogy ne érezzék meg a ragadozók a vér szagát, hanem azért is mert rengeteg vitamint tartalmaz, amire szüksége van. Sőt, gyakorlatilag ezzel a dologgal megelőzhető a szülési utáni depresszió is, mivel olyan anyagot tartalmaz a placenta, ami ezt kevésbé teszi lehetővé.
Azzal, hogy azt mondta, hogy szeretne minél előbb újra formában lenni nem az alakjára gondolt, hanem az egészségügyi állapotára. Semmi fogyasztó hatása nincs a méhlepénynek. De ne törődjetek vele, majd ha ti is szültök rájöttök, hogy mennyire fárasztó és kimerítő 9 hónapig kihordani egy gyermeket, majd órákig szenvedni a szülészéten. Arról nem beszélve, hogy milyen mocskosul fáradékony vagy az első időkben, minden kis tartalékodat ami még maradt azt valószínűleg tej formájában tovább adod a kisbabádnak. Szedhet az ember akármilyen vitamint. Tapasztalat. Talán ez többet segít, mivel mégiscsak a belőlünk van....hm. Minden esetre én nem ítélem el, sokkal inkább az itt kommenteket író idétlen, ostoba csitriket.
Azzal, hogy azt mondta, hogy szeretne minél előbb újra formában lenni nem az alakjára gondolt, hanem az egészségügyi állapotára. Semmi fogyasztó hatása nincs a méhlepénynek. De ne törődjetek vele, majd ha ti is szültök rájöttök, hogy mennyire fárasztó és kimerítő 9 hónapig kihordani egy gyermeket, majd órákig szenvedni a szülészéten. Arról nem beszélve, hogy milyen mocskosul fáradékony vagy az első időkben, minden kis tartalékodat ami még maradt azt valószínűleg tej formájában tovább adod a kisbabádnak. Szedhet az ember akármilyen vitamint. Tapasztalat. Talán ez többet segít, mivel mégiscsak a belőlünk van....hm. Minden esetre én nem ítélem el, sokkal inkább az itt kommenteket író idétlen, ostoba csitriket.
1 felhasználónak tetszik:
Maeve
2013. március 02. 21:38
És amikor egy állat máját vagy bármiféle belsőszervét megeszitek az nem undorító?
Az övé, szerintem azt csinál vele, amit akar.
Az övé, szerintem azt csinál vele, amit akar.
2013. március 02. 21:45
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Idézet (szasza626 @ 2013.03.02. 21:24)
Az állatok többsége is megeszi a placentát ...
Bizonyos állatok a kiöklendezett gyomortartalmukat, vagy a saját kölykeiket is megeszik.
Ebből az következik, hogy...?
2013. március 03. 10:40
|
|
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline
|
Fúj!
Ez tényleg bizarr és undorító!
Ha neki ez kell az már az ő baja.
Ez tényleg bizarr és undorító!
Ha neki ez kell az már az ő baja.
2013. március 06. 15:09
"Fontosabb neki az alakja, mint a gyereke?!"
Édes Istenem, ilyen jót rég röhögtem már a véleményeket!
Ti még mindig a gólya-dolognál tartotok?
Édes Istenem, ilyen jót rég röhögtem már a véleményeket!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.