Bizarr! Méhlepényt akar enni Holly Madison
2013. március 02. 11:45
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Állatok is megeszik, nem látok benne semmi különöset.
2013. március 02. 11:49
Nekem ebbe csak az a megdöbbentő, hogy nem a gyereke az első, hanem hogy újra formába jöjjön...Istenem! '-,-
2013. március 02. 11:53
Hogy lehet fontosabb neki az alakja, mint a saját gyereke???
2013. március 02. 11:55
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Ez undorító....úristen!!!!!!!
2013. március 02. 11:57
|
|
judie94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.30. Hozzászólás: 249 Csatolások: 9 Azonosító: 174532 offline
|
szerintem a formába jönni nem feltétlen arra utal csak,hogy az alakját visszanyerni,hanem a szülés okozta energiáját és erejét visszakapni.mellesleg régen minden nő ezt csinálta,mert a méhlepényben rengeteg olyan van amitől nem csak az ő egészsége lesz jobb,hanem a babáé is,akit szoptat.
2013. március 02. 11:59
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
beteg.. marha undorító
2013. március 02. 12:06
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Én megkértem anyámat h rakja el a köldökzsinorom egy darabját h amikor szülök megehessem *genius* : D
2013. március 02. 12:09
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
gratulálok.
nem baj, azért birom ezt a csajt, akármilyen ostoba
nem baj, azért birom ezt a csajt, akármilyen ostoba
2013. március 02. 12:49
|
|
Mercuska-új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.28. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 137326 offline
|
Mar nem azert de , latok olyan kommenteket , hogy " fuj fontosabb az alakja , mint a gyereke" .. komolyan ertitek amit irtok? Megszulte a gyereket majd a meh lepenyt akarja tabletta formaban elfogyasztani... nem a gyereket eszi meg ..... es lehet , hogy a " vissza akarja nyerni a formajat" alatt a lelkiallapotra is celzott , ugyanis sok not megvisel a szules..... es konolyan ki nem akarja visszakapni az alakjat szules utan?? Undorito dolog nekem se szimpi , de tobb ezren csinaljak ezt... mitvagytok ugy ki?...
2013. március 02. 12:54
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Olyan jókat mosolyogtam a kommenteken, komolyan!XD Ha valamiről nem tudtok semmit, soha nem is olvastatok róla, akkor miért álltok le okoskodni és osztani az észt, valamint bizonygatni a saját hülyeségeteket? Tudjátok egyáltalán mi az a méhlepény, vagy csak rámondjátok azt, hogy milyen defektes, amiért ezt akarja tenni? Rajta kívül több millió nő ette már meg a saját placentáját, mivel is rengeteg vitamint és tápanyagot tartalmaz, hiszen a terhesség alatt maga a placentán és a köldökzsinóron keresztül kapja a magzat a gázokat és a tápanyagokat. Különböző kultúrákban a nők megeszik a saját méhlepényüket, de nem egy példát tudnék mondani, amikor sima europid keresztényvallású hölgyemény döntött úgy, hogy a második szülés által kijövő burkot hajlandó lenne elfogyasztani. Egészségesnek egészséges, ez így is van, de nincs az ég világon semmi sem, amiért én ezt bevállalnám. Megszülném a gyereket és a placentát is, de biztos, hogy nem enném meg. Nos, emberek vagyunk, mindenki másképp gondolkodik, kinek ez, kinek az. Nekem kicsit undorító, de egyszerűen hihetetlen, hogy a hozzászólások stílusa és megfogalmazása milyen mélyen tendál a nulla alá.
2013. március 02. 13:15
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Elég gusztustalan, de jobban belegondolva nem is olyan hülyeség...
Általában minden emlős állat megeszi a méhlepényt, miután szült. Ez azért van, mert a placenta tele van vitaminokkal, tápanyagokkal, fehérjével, és az anyatej termelését is serkenti.
Bár én akkor sem enném meg, jó, hogy az ember okosabb az állatoknál és feltalált egy csomó vitamint meg táplálékkiegészítőt, amivel ugyanezt a hatást el tudja érni.
Rátérve azokra, akik szerint Holly elmebeteg és őrült. Szerintem nem az , sőt mindannyiótoknál okosabb biológiából... XD
Általában minden emlős állat megeszi a méhlepényt, miután szült. Ez azért van, mert a placenta tele van vitaminokkal, tápanyagokkal, fehérjével, és az anyatej termelését is serkenti.
Bár én akkor sem enném meg, jó, hogy az ember okosabb az állatoknál és feltalált egy csomó vitamint meg táplálékkiegészítőt, amivel ugyanezt a hatást el tudja érni.
Rátérve azokra, akik szerint Holly elmebeteg és őrült. Szerintem nem az , sőt mindannyiótoknál okosabb biológiából... XD
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: