Bizarr! Méhlepényt akar enni Holly Madison
2013. március 02. 11:12
Tabletta formájában? Ez hülye
Azt hittem, Hollynak több esze van, de úgy látszik, tévedtem :S
2013. március 02. 11:15
Szomszédom is pontosan ugyanezt csinálja. Mondanom sem kell, kissé lesokkolt mikor meghallottam hogy mit tervez, de ő a baba egészségéért meg a sajátjáért teszi, nem azért hogy "formában maradjon". Szóval eléggé érdekes módszer, főleg mikor ennek a csajnak ott van a millió meg millió dollárja kardióra meg piláteszre meg a többi ilyen dologra.
2013. március 02. 11:21
|
|
StellaTaskóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 191241 offline
|
felfordult a gyomrom ...
2013. március 02. 11:24
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Fúj és pont most lesz nálunk ebéd teljesen elvette az étvágyamat!
2013. március 02. 11:25
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
Végül is az állatok is megeszik a sajátjukat szülés után. Szóval ha tényleg nem nyersen akarja enni, akkor szerintem nem undi, mert egy csomó olyan dolog van, benne, ami pl. a rák megelőzésében is segít.
2013. március 02. 11:26
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Hadd kérdezzem már meg, hogy ti mi alapján vonjátok le azt a következtetést hogy neki az alakja fontosabb a gyereknél?!
Csak kíváncsiságból... Azért mert vissza akarja kapni az alakját? Hát basszus... ki nem?!
Csak kíváncsiságból... Azért mert vissza akarja kapni az alakját? Hát basszus... ki nem?!
2013. március 02. 11:45
De szánalmas.. fontosabb az alakja, mint a gyereke?! ..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: